+1 oy
110 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (13 puan) tarafından

11 haftalik hamileyim surekli ekmek hamur işi yemek istiyorum karnım sürekli acıkıyo nasıl önüne gecicem bu durumun valla böyle giderse 20 kilo alırım kesin. 

Birde bu durumda olanlar yani ekmek hamur canı çekenler cinsiyeti ne oldu bebisin

7 Cevaplar

0 oy
önce (8,256 puan) tarafından

Mantı ve sigara böreği çekmişti cnm erkek oldu 😄😄😄😄

önce (13 puan) tarafından

Hayırlı olsun sağlıkla büyüsün:)

-Reklam-
0 oy
önce (689 puan) tarafından

Cinsiyetle pek alakasi oldugunu sanmam ama bende öyleydim kızım oldu. Doguma da 25 kilo alıp girdim pisman degilim 😁 hayatimda diyetsiz özgürce yedigim en aç dönemdi 🤣

Almak sorun değil de veremessem diye korkuyorum  :D

önce (689 puan) tarafından

Veriliyor veriliyor 😁

0 oy
önce (114 puan) tarafından

Ayy en aç olunan zamanlar şimdiden Allah yardımcın olsun, benimde canım acayip çekerdi kızım olacak nasipse ama bunun cinsiyet ile alakası olduğunu düşünmüyorum 

Hayırlı olsun sizin de :) yiyince de sisiyorum bi garip bir dönem:)

önce (114 puan) tarafından

Sağolasın canım, aman şiş bir şey olmaz Allah'ın izniyle. Ben yemeyince vicdan yapıyom o yüzden yiyiyorum 😂

0 oy
önce (2,980 puan) tarafından

Canımın istediği herşeyi yedim 17 kilo aldım,hamur işlerinin cinsiyetle alakası yok, iki oğlum bir kızım var, üçünde de tantuni, acı biber turşusu ve bolca tatlı türü yedim 

Masallah sağlıkla buyusunler insallah :) benm bi oğlum var buda kız olsun istiyorum sağlıkla hayırla insllah

0 oy
önce (214 puan) tarafından

Yapma öyle hamilelikte tansiyonun çıkar yada başka bir sorum olur yani o kadar hamur işi ekmek yeme dozunda olmalı 

Bende ondan korkuyorum tansiyon seker ama canim hep ekmek istiyor

önce (214 puan) tarafından

Yani en azından tam buğday ye

0 oy
önce (79 puan) tarafından

Ayy canım ben de 9 haftalık gebeyim. Benim bu hafta başladı iştahımin açılması. 3 paket noodle yedim az önce ki normalde hiç sevmezdim ve bu kadar çok yiyemezdim ama bayıla bayıla yedim. Kırmızı et, yumurta, sulu yemek asla canım istemiyor ve midemi bulandiriyor. Kaşarlı tost, hamurisi yemekten ayakli gluten oldum 😂😂 Allah sonumuzu hayır etsin

0 oy
önce (75 puan) tarafından

Sabah yiyebildiğiniz tüm yeşillikler mesela mevsimi olmadığı için biz şimdi eve domates salatalık almıyoruz size de önermem faydadan çok zarar bence.

Kıvırcık, roka, avokado vb. 

Peynir zeytin kaşar 2 haşlanmış yumurta 1 veya 2 dilim tam buğday ekmeği ara öğün olarak bir avuç kuruyemiş buda çiğ madem, çiğ ceviz, çiğ fındık yanına bir bardak kefir veya ayran veya yoğurt

Akşam yemeklerini sebze yemeği protein için bazen at bazen tavuk bazen balık bazen kıyam olacak şekilde sık yer verin yanında bulgur pilav makarna yemeyin eğer yerseniz az yiyin ekmek yemeyin. İkisinden biri olsun yani akşam yemeğinde mutlaka yoğur veya ayran olsun salata kesinlikle olsun en geç 9 gibi de ara öğün ile kapatın bir meyve ve kefir

Ben bu şekilde beslendim 9 kilo ile doğuma girdim bir hafta sonra fırsat bulup tartıldım 0 kilo ama şuan bebeğim 3 aylık emziriyorum ve çok yedirdi emzirme olayı kilo aldım 

Bu şekilde beslenirseniz hem size hem bebeğinize faydası olacak 

Ne kadar güzel beslenmissiniz keşke bende öyle yapsam ama hele yumurta daha hiç yemedim midemi bulandırıyor:/

önce (75 puan) tarafından

Yiyebildiğinizi yiyin ara öğün yaparsanız tık kalırsınız 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 67 göst.
14 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde mehal (754 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 53 göst.
0 oy
30 cevap 1,079 göst.
0 oy
2 cevap 47 göst.