0 oy
97 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (871 puan) tarafından

Mrb kızlar. Boyum 170 kilom 57. Bana acil kilo alabileceğim tavsiyeleriniz var mı. Bu arada iştahım çok çok iyi. Saat kaç olursa olsun üşenmem yerim. Değerlerime baktırdım kan demir B12 vs vs çok düşük acaba ondan mı kilo alamıyorum. 

Bu arada stresli olduğumda moralim bozuk üzgün olduğumda midem kapanır bir tek o zaman yemek yiyemem onun harici herşeyi yerim tiksindigim sevmiyorum dediğim bir yemek de yok.

8 Cevaplar

0 oy
önce (114 puan) tarafından

Keşke benim de stresli ve üzgün olduğumda midem bana küsse 😂

Tek diyeceğim hamur işi tüketmen, kilo aldırıyor hamur işleri 

önce (871 puan) tarafından

Bak az önce kahvaltı türü yaptım ama normal kahvaltı türünden bile fazla şeyler tükettim. Şu an dürüm söyleseler yok demem onu da yerim. Ama kilo alamam

önce (114 puan) tarafından

Ben de öyleydim inanki sonra burger king'e girdim işe yani duba gibi oldum orda ama o zamanlar bekardım, bence bir doktora git canım

Şu salginlardan bir kurtulayım da gidecem insallah

-Reklam-
0 oy
önce (795 puan) tarafından

Bebe bisküvisi ve süt harika kilo aldırır 

0 oy
önce (795 puan) tarafından

Eşim 47 den 58 oldu kilosu bebe bisküvisi sit sayesinde 

önce (1,160 puan) tarafından

Bırakınca tekrar zayiflamadı mı acaba

Öyle olsaydı çocuğuma her gün veriyorum biberonda. Alsa cocuk alırdı kiloyu. 6 aydır 10 kilo. Bende işe yarar mı ki

0 oy
önce (1,035 puan) tarafından

Nişastalı muhallebi kilo alma yaz çıkıyor cnm tarif 

0 oy
önce (164 puan) tarafından

Cnm sen benim yorumlarımı hiç görmedin mi 🤣🤣 ben sana nasıl alacagini yazmaktan yorulurum şimdi muzlu bebe bisküvisi ile smoothe yaz youtube diyetisyen tarifi günde iki öğün uygula bak nasıl alıyorsun 

1 su bardağı mi içeceğiz ki acaba yani günde 2 su bardağı mı. Zayıf biri olarak bende merak ettim 6 aylık hamileyim 2.bebegim bu ama hala daha 53 kilodayim

önce (164 puan) tarafından

Ay yazayım madem 

Bir tane muz

Bir bardak yağlı süt 

Bir yk fıstık ezmesi 

İsteğe göre kakao 

Bir kaşık bal 

6 tane cicibebe 

Blenderden geçir ara öğünde günde iki defa iç sabah akşam ben 50 kilodan şu an 64 kiloyum 4 ayda aldım tadı çok güzel milkshake düşün bu tarif çok net kilo aldırıyor 

Yaaa bende deniyim hemenn. Bırakınca kilo veriyormusun yine hemen canım denedin mi onu

İnan hiç görmedim pek fazla girmem buraya. Demicem yani evde bulunan şeyler sonuçta pek vaktimi de almaz 

0 oy
önce (4,364 puan) tarafından

Gece cici bebe ve süt ye 

Çocuğa verirken yiyorum ama midem artk kabul etmiyor ya. Hamurlu şeyler yiyorum. Mesela az önce yarım ekmek ve iki tane haşlanmış yumurta 15 tane kadar zeytin kaymak ne varsa yedim iki bardak da çay içtim. Asla aç yatamam aç duramam

0 oy
önce (2,982 puan) tarafından

Canım sen yiyip yiyip kilo almayanlardansın galiba, boşa uğraşma,genelde kadınların gıcık olduğu tiplerdensin😂

Bence kilon kayet iyi 

Gerçekte görseniz gerçekten kilo alman şart dersiniz aşırı zayıf kırılgan duruyorum 

0 oy
önce (368 puan) tarafından

Bende 170 boyunda 60 kiloyum bence kilon gayet iyi neden kilo almak istiyorsun ?

Görüntü olarak pek hoşuma gitmiyor. Kuru tahta gibi dal gibi ne bileyim etli butlu olmak istiyorum

İlgili sorular

+1 oy
17 cevap 353 göst.
12 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Busraaaaaaaaa (4,453 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 165 göst.
0 oy
3 cevap 82 göst.
17 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde Mehtap33 (32 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 100 göst.

410,740 soru