0 oy
702 göst.
önce Diğer kategorisinde (8 puan) tarafından

Hayırlı geceler kızlar, içimi dökmek istedim belki bazılarınız linçler ama eleştiriye açığım. Bu olayı yaşayalı 1 ay oldu hayattan soğudum ne tat alıyorım ne bişey evde bile işi zorla yapıyorum. Eşim dediğim kişi evli bir kadınla konuşmuş cinsellik reelde görüşme herşey var parada yedirmis. Gördüğümde zaten kesin bitti dedim evden gitmek üzere çıktım anneme gittim. Bir iki parça kıyafet aldım. Bu burda bana rahat vermedi bu sefer dedim babamın yanına gidicem İstanbul'a gidecektim 8 saat yol. Bende bitek anahtar vardı başka yoktu onda evde yoktur düsüncesiyle bi  akşam annemle eve gittik ısık felan kapalıydı. Valiz aldım esyalarımı hızla toplamaya basladım bu evdeymis meğer saklanmıs birden çıktı kapıyı kartla acmıs girmis çok korktuk bu basladı ağlamaya ben kendimi öldürücem oğlumsuz yasıyamam bi Hata yaptım daha olmıcak felan filan baya kendini hırpaladı hareketler yaptı. Annemle korktuğumuz için hiç üstüne gitmedik. Sabah oldu değişicem edicem bırakmadı benide. Bende dedim bizden daha asla olmaz bu evde arkadaşca yaşarız çocuğumu büyütürüz ancak oğlum 3 yasında biraz daha büyümesini istedim cünkü maddiyat gücüm de şuan yok. Biraz birikimim vardı ama yetmezdi. Ama benden karılık beklemeye baslıyor dokunsun sarılsın falan hiç istemiyorum çok soğumusum çok severek evlenmistim.Çok hissizim şuan. Konustuğu kadına karşı beni kötüleyip birsürü hakaretler ettirmiş bana. Hiç birini hazmedemiyorum. Ama çocuğum için en fazla yaza kadar idare etmek zorunda gibi hissediyorum. Yaşayan ölü gibiyim. Yeni bir sayfa açıp bunları unutmak hafızamın silinmesini istiyorum. Lütfen banada dua eder misiniz. Çok kötüyüm :'(

22 Cevaplar

+5 oy
önce (22 puan) tarafından

Senin yerinde olsam bir plan kurardım ama eğerki gidecek imkanım var ise kendime sıfır bir hayat kuracak imkanım var ise sosyal medyadan bütün akrabalarının göreceği bir hesaptan bu konuşmalari paylaşırdım o kadınıda tüm sülalesini bulur eklerdim onu da paylaşırdım rezil ederdim ettiğim dakika direk çocuğumu eşyalarımı alır çeker giderdim birdaha kimsenin yüzüne bakamasin şeref. Siz ama bunu planla yap 

önce (342 puan) tarafından
+1

Helal olsun işte bu yorumu bekledim ben bu postu açan arkadaşın aynı yazdığın gibi yapması gerek 

-Reklam-
+2 oy
önce (3,417 puan) tarafından

Pardon ama sen madem o evden cıktın demek ki güvencen var, bir evlilikte olabilecek tüm yanlışlar olmuş.

Sen orada durdukça kabullenmiş olacaksın, o kişi de normal olarak senden bir şeyler bekler utanmadan, ha kabullenmek te istiyor olabilirsin lafım yok, ama o zaman da bunları unutup eski hayatına dönmelisin  

+1 oy
önce (56 puan) tarafından

Seni kötüledigi kelimeleri okudun mu nasıl yakaladın. Bende 2 sene önce sadece mesaj ile aldatilmistim kendini bekar tanıttığı için beni kötüleme gibi mesajlar yoktu ama kızlara iltifatlar falan vardı ben ***** gibi hepsini okuduğum için aklımdan çıkmıyor 2 senedir kötü birseyine denk gelmedim ama insan unutmuyor

önce (8 puan) tarafından

Evde bana askım canım seni seviyorum demediği kelimeleri kadına söylüyormus. Oğlumun beynini yıkıyo demiş beni sevmiyo çocuk hep bu yapıyo demiş. Oda demiş alsın çocuğunu hayrını görsün ors.pu yazms arkamdan. Esimde demiş sen çekmiyosun ben çekiyorum. Oda demiş senin ekmeğini yiyor nankör. Neler neler yani. Baya kötü kelimeler yazdırmıs bana. Onu yüceltmis beni baya assagılamıs. Okadar üzüldüm ki bunlar asla unutulmaz bende iskence gibi onunla aynı evde olmak 

Çok üzüldüm o acıyı çok iyi bilirim. Bazen diyorum ki keşke ben mesajların hepsini okuyarak yakalamasaydim başka türlü haberim olmuş olsaydı o yazılanları okumak çok ağır. En azından bazı mesajları görseydim zaten anlardım gene aldatildigimi konuşması bile aldatmak çünkü. Allah senin , benim ve bu durumu yaşamış tüm kadınların yardımcısı olsun. Sakın kendini üzme hep dua et aklına getirme çünkü ne kadar düşünürsen sadece acını artırıyorsun başkasının mutlu olarak konustugu şeyleri ben acı çekerek düşünemem diyip daha az hatırlıyorum 2 yıl birsey yapmadı ama ilerisini bilemem güven kalmadı

önce (854 puan) tarafından

Canım gizli birikim yapmaya bak ve her türlü sömür o şeref. sizi ha bide kadını ifşa et kocasına

önce (282 puan) tarafından

O küfürü sana edeceğine dönüp kendine baksın o.ruspu evli barklı erkekle düşüp kalkan kendisi çok sinirlendim yaa lafa bak o o....yu bulup bir temiz dövüp cümle aleme rezil edeceksin kim o..... görsün kocasına söyle bilsin Allah bilir adama da ne küfürler etmişlerdir yazık oynatıyor adamı parmağında 

önce (8 puan) tarafından

Birikim yapıyorum. Hatta bu ay altın aldım. Bakalım yine alıcam böyle. 20 bin lira birikimim var biraz daha üstünü tamamlasam iyi olur. Neler neler düsündüm de bakma suan aynı evdeyiz diye karıya bişey yapamıyorum. İlkde aradım çok numaramı engellemiş . Annemden aradım acmadı. Instagram dan mesaj yazdım hesabı kapatmıs direk. Numarayı da değiştirmiş galiba. Ama bakalım ben sessiz sessiz bekliyorum şimdilik yapılan hiç bişeyi unutmadım oda vericek hesabını. 

0 oy
önce (795 puan) tarafından

Ya kıyamam sana canım benim çok üzüldüm ne denilir bilmiyorum rabbim yardımcın olsun inşallah her şey hal olur güzel bir hayatın olur oğlunla

önce (8 puan) tarafından

Allah razı olsun çok sağolun

0 oy
önce (735 puan) tarafından

Ayy keşke geri dönmeseydin daha da zor olacak senin için herşey. Çalışırdın çocuğu kreşe verirdin birikim de biraz  idare ederdin. Kendine işkence ediyorsun canim ya.

önce (8 puan) tarafından

Birikimim 20 bin lira filandı. Ev düzmeye bile yetmiyor. Çocuk kreş masrafları zaten asırı pahalı biseyde. İş de kolay bir şekilde bulunmuyor asgari ücret de geçinilcek gibi değil. Okadar yorgundumki yasadığım şeyler çok istedim gerçeklestirmek herşeyi bir gecede sildim cünkü kafamda ama yapamadım gidemedim. Şimdi biraz daha birikim yapıp gitsem diye düsünüyorum yada biraz calıssam bu şekilde cocuğu anneme bıraksam kendi paramı kazanıp biriktirmem daha kolay olur inan neler düsünüyorum neler her gün bunları düsünmek kafamın içini yoruyor. 

önce (735 puan) tarafından

O zaman canim birikimini yap. İlerde çocuğumla kuracagin güzel günlerin hayalini kurmaya basla şimdiden. Ayakta durabilmekve güçlü olabilmek  için çok güzel bir sebebin var. En güzeli bir işe gir çalış kafan da dağılır hem de birikimini yaparsın. Bı yerden basla arkası gelir mutlaka.

0 oy
önce (1,489 puan) tarafından

Hayır asla kötü olma çünkü üzülüp kötü olması gereken o kocan olacak herifle görüştüğü kadın. Sakın gururunu ayaklar altına alma canım. Eğer annen çocuğuna bakarsa gir bı işte çalış gerek kasiyerlik, garsonluk, satış elemanı vs vs. Hem psikolojik olarak kafan dağılır hemde bı gelirin olur istediğin gibi harcarsin. Geri dönme çünkü daha beterini yaşayacaksın.

önce (8 puan) tarafından

Çok haklısın. Sağol canım Allâh razı olsun. Bende öyle düsünüyorum calısayım diye. Ama onunla aynı yerde kalmak istemiyorum bosanınca cünkü rahat vermez bana . Ölümle felan tehditler ediyor

önce (1,489 puan) tarafından

Nasıl yani ölüm tehdidi? Kendimi öldürürüm mü diyor yoksa seni öldürürüm fln mı?

önce (8 puan) tarafından

Kendimi öldürürüm dedi başta. Ondan sonra cocuğu alıp gidersen sanada zararım olur oğlumsuz yasıyamam vermem. Sen unutup hayatını yaşarsın sonra seni sokakta yakalarsam ne olucak dedi ağzıyla. 

önce (3,417 puan) tarafından

O cocuğunu çok sevseydi zaten bunları yapmazdı siz evinizde duruyorsunuz yani yaptıysa sizi de gözden cıkarmış demektir 

Benim babam bu şekilde konuşuyordu anneme, 25  yıl sabretti en sona bastı tekmeyi annem izini kaybettirdi. Bu tipler polisten korkar genelde gerekirse şikayet et uzaklaştırma al 

önce (8 puan) tarafından

İzimi nasıl kaybettiricem bilmiyorum. Korkuyorum bir şekilde çıkarsa karsıma diye. Sığınma evi düsündüm de bilmiyorum nasıl olur. 

0 oy
önce (947 puan) tarafından

Sana şöyle böyle yap diyemem ortada çocuk var ama kabul edilir birşey değil eşinin yaptığı cinsellik yaşanmış sonuçta asla unutulacak birşey değil 

İyice düşünmen lazım eşinle veya eşiniz hayat nasıl olacak düşün çocuk etkilenecek mi bu olanlardan çok zor Allah yardımcın olsun :(

önce (8 puan) tarafından

Çok sağolun. Oğlumun çok etkileyeceğini düsünmüyorum zaten en çok bana düskün babasıyla asla durmaz. 

0 oy
önce (282 puan) tarafından

Rabbim yardımcın olsun oğlun ve senin için güzel kapılar açsın 

önce (8 puan) tarafından

Amin canım Allâh râzı olsun

0 oy
önce (7,764 puan) tarafından

Nasıl yakaladın ? Allah'ım güzel kapılar açsın sana . Bitmiş bir evlilik yazık ha şimdi çıkmışsın ha yazın ne fark eder vakit kaybı sadece .

önce (8 puan) tarafından

Telefonda yakaldım. Şifresini bilmiyodum 1 yıldır. Koltukta hep mesajlasıyordu. Bana karsı kötü davranıslar yapıyordu. Bir gece dedim ben bu telefonun şifresini ne olursa olsun bulucam. Ogün ikinci denemem de şifreyi buldum. Salladım tuttu diyebilirim . Ve gördüklerim şok. O gece sabaha kadar uyumadım . Kafının evli oldupu belli kocasından felan da konuşmuşlar cinsellik de vardı. Görüşme felan herşey. 

0 oy
önce (314 puan) tarafından

Allah yardımcın olsun ne denir bilmiyorum inşallah kolaylikla kurtulursun acıların diner zamanla Rabbim temiz bir yol hayırlı bir kapı acsin

önce (8 puan) tarafından

Allah razi olsun çok sağolun

0 oy
önce (5,119 puan) tarafından

Kurban olduğum Allah yar ve yardımcın olsun inşallah kardeşim benim 

önce (8 puan) tarafından

Allah razı olsun sağolun 

önce (5,119 puan) tarafından

Amin ecmain kardeşim 

0 oy
önce (319 puan) tarafından

Toplayabildigin kadar para topla birikim yap . Madem şimdi çıkamıyorsun en azından bir şeye yarasın . Eline ne geçiyorsa sakla . Olaylar ve konuşulanlar çok kötü . Mental olarak bişey söyleyemem ama o evlilik olmaz açık söylüyorum söyleyeyim. Affedersen o sözlerin hepsini hak etmiş olursun. Ama bir ömür de gecsen içinden çıkmayacak . Yaşayan ölüden farkın olmaz kendine bunu yapma. 

önce (8 puan) tarafından

Çok haklısınız dicek söz kalmıyor. Yorumunuz için teşekkür ederim. 

0 oy
önce (844 puan) tarafından

Gerçekten gitmek isteseydin baban da arkandayken hiç düşünmeden giderdin. Sen orda kalarak affetmis oldun, geçmiş olsun. 

0 oy

Tek çocuğun varken bitir bak ileride daha kötü ve zor oluyor 

0 oy
önce (270 puan) tarafından

Barışma son konusu degil aldatmasıda aynı şekilde affedilir değil ama seni böyle bu konuma sokup birde hakaret etmesine müsaade etmesini asla afffetme ebe pezeven..KKK inşallah kop.ek gibi sürünürsun k.bkma gerçekten burada bile benim içim acıdı seni düşünemiyorum 

önce (8 puan) tarafından

AAh ah öyle canım.. Ben çok kötüyüm de bakma Cocugum için ayakta dırmaya çalışıyorum evde durasım hiç gelmiyo. Oğlumu parka götürsem bile biraz kafam dağılıyor ama evde durdukça kafam hep düsünüyo. Çok zor. Yorumun için teşekkür ederim Allâh razı olsun. 

önce (270 puan) tarafından

Amin inşallah rabbim su ay hürmetine birini bin etsin ettiğini bulsun eline düşürsun

0 oy
önce (738 puan) tarafından

Orrrrçocugu 😡😡😡🤬🤬🤬 Allah yardımcın olsun ailen yanında ve bakıyorsa sana durma 

önce (8 puan) tarafından

Ailem söyle arkamda babam ilkde hiç istemiyordu sonradan kabul etti ablamjn zoruyla annem zaten hep basıma kaktı onlara yük olmak istemiyorum cünkğ hep basıma kakıcaklar ben kendime yaşayabileceğim bi alan oluşturmaya çalışıyorum. Kendi basıma daha iyi olur gibiyim. Ailemle de çok huzurlu olucağımı sanmıyorum. Zaten onlar yüzünden evlendim pişmanjm şimdi. 

0 oy
önce (9 puan) tarafından

Lincleyenler once kendi hayatlarına baksinlar sonra yorum yapsınlar yasamadan bilmeden anlamadan yorum yapmak kolay bazılarına çünkü. Rabb'im yar ve yardımcın olsun inşallah canim kimse kaldiramaz unutamaz böyle birşeyi kolay değil tabi ama çocuğun için güçlü durmak zorundasın

önce (8 puan) tarafından

Amin çok sağolun Allâh razı olsun

0 oy
önce (5,183 puan) tarafından

Orda durdukça unutmucaksın ama o acıyla yasamaya alışcaksım bence. 

0 oy

Allah yardımcın olsun çaresizlik zor ama ben kendi adıma yazayım ihaneti yaşarsam 1 saniye durmam İHANETİN AFFI OLMAZ !!!!  BEN BİTİRİRİM 

önce (129 puan) tarafından

Çocuğun da yokmuş neden bu acıyı kendine yaşatıyorsun tabi ki senin kararın ama meram ettim 

İnşallah yaşamazsın ve affetmem gibi bir durumun da olmaz.Hiçbir kadın yaşamasın.

Tabiki yaşamasın bende bir kadınım bırak benim yaşamamı bir başka kadının bu ihaneti yaşadığını gördüğümde, duyduğumda yeri geliyor ağlıyorum isyan ediyorum erkeklere dünya laf söylüyorum.. Umarım yaşamam hayat bu tabi kim ne yaşar bilemiyorsun Allah herkesin yuvasına huzur versin ne diyim 

@Peri123 Ben ilk ve son kez şans verdim çünkü bedelini ödettim çok çabaladı çok süründürdüm öyle geldim eve. Affetme sebeplerim ve gidememe sebeplerim Sevgisizlikten yapmadığına eminim , gerçeğini yapmadığı ve yapmayacağını bildiğim için , 2 senedir en ufak kadınlarla ilgili ters bir hareketini görmedim. Baştan aşağı değişti kendini manevi olarak çok düzeltti sadece ben yaptığını unutamıyorum ve seviyorum da güven yok ama sevgi var her ne kadar içine nefrette karışsa o sevgi bitmedi. Bana iyi davranıyor üstüme titriyor konuyu açtığımda bana ters bir tepki vermiyor dinliyor sakinleşmemi bekliyor düzgün yaklaşıyor. Pişman olduğunu çok iyi hissediyorum. Ha başlarım sevgisine unutamıyorum gideceğim dediğim anlarda gidememe sebebim benim peşimi bırakmaması nereye gitsem gelmesi seni anlıyorum saygı duyarım unutamıyorsan ayrılalım demiyor peşimi asla bırakmıyor bu konuda çok takıntılı bu takıntısı da beni ürkütüyor. Kimseden korkusu olmayan biri üstelik. Umarım anlatabilmişimdir.

önce (129 puan) tarafından

Anladım öyleyse çok iyi Allah bozmasın kuzum

0 oy
önce (448 puan) tarafından

Canım ilk kez mi aldatıldın bu kacıncı yakalayışın 

önce (8 puan) tarafından

Hamileyken benden gizli instagram acmıstı onu görümcemler söylemisti. Telefonu pek vermediği için ozamanlar bilmiyodum bide hamileyim diye kendimi üzmek istemedim. Üstüne düsmedim. Şuan ilk yakaladım diyebilirim yani. Görmediğimde varsa bilmiyorum. 

Senın ilk değil bu aldatılman  kocanda her defasında evli kadınlarla aldatıyor iştahsız midesizin teki  .. Sen bununla dıygusal ilişkiyi kes mantıken  oğluna bakaın dıye bır müddet dur sonra cık o evden gır ama önce plan kur

önce (8 puan) tarafından

Nerden anladın peki cnm her defasında evli kadınlarla aldattığını 

Hissediyorum o adam evli kadınlara takmış bı seriii Spk

önce (8 puan) tarafından

Haklısın. Bende planlı çıkmayı düşünüyorum bakalım sonu ne olucak bu işin

İlgili sorular

0 oy
25 cevap 907 göst.
0 oy
4 cevap 163 göst.
22 Mart 2021 Diğer kategorisinde Aslicikk (805 puan) tarafından soruldu