0 oy
421 göst.
önce Diğer kategorisinde (3,640 puan) tarafından

Kızlar ailenize giderken neler alıyonuz marketten alışveriş yaptıgım uz oluyor mu ben alıyım parasını vermeye çalışıyorlar zor la veriyolar öylede olmuyo zaten durumları yok pek elimde olsa kıyama tavuk vs alıp gitcem veya deterjan sıvı yag öyle seyler alırım ama parasını veriyolar siz eler yapıyonuz 

27 Cevaplar

0 oy
önce (2,424 puan) tarafından

Otogardan alıyorlar beni o yüzden birsey yapamıyorum ama genelde kardesimi gönderir çayın yanına birseyler aldırırım 

-Reklam-
0 oy
önce (18,443 puan) tarafından

Ben almıyorum yani giderken almıyorum. Orda kaldığım süreçte bazı günler ekmeklerini alırım veya dolapta ne eksik ise yoğurt yumurta vs alır koyarım çalışıyorum da kimse parasını vermez zaten ama verseler de almam :)

önce (3,640 puan) tarafından

Ben hiç. Kalmadım csnım ev yakın diye 

0 oy
önce (1,990 puan) tarafından

Ben uzaktan gidiyorum gidince kalıyorum  2 3 ay bırakmıyorlar  ama biz bi yere gidince ordan markete uğruyoruz a dan z ye herseyi alıyorum 

0 oy
önce (886 puan) tarafından

Ben almıyorum onlar beni dolu dolu gönderiyor her gitmem de haftada bir kesin giderim ilk başlar kardeşim için abur cubur alıp gidiyordum annem kızıyordu en son aldığımda daha çok kızdı iki çocuğun var onlara harca alma bi daha diye bende gidince bazen okul harçlığı veririm üstüme olduğu zaman bir de babamız vefat ettiği için eşim okutan iki kardeşim için kırtasiye parası gönderir arabalarının bakımlarını kendi yaptırır annemde sağolsun karşılıksız bırakmaz biz karşılık beklemiyoruz ama kendisi durmuyor çocuklarıma her gelmesinde illa bişeyler getirir kıyafet oyuncak ekstra markete götürür bi de biz gittiğimiz de kesin markete götürür çocukları ama aramız zaten 10 dk ben haftada bir giderim annem bazen ayda bir gelir sen gel napacam sizde der 😂

0 oy
önce (4,328 puan) tarafından

Kardeşimle babam tek yaşıyor gittiğimde buzdolabı full dolduruyorum pazar alışverişi abur cubur herşeyi fazlasıyla alıyorum biz oradayken yeniliyor dönmeden yine alışveriş yapıp herşeylerini tam bırakıyorum 

0 oy
önce (15,824 puan) tarafından

Sebze meyve falan alıyorum. Bazen börek yada baklava aliyorum. Çok sık gitmiyorum, gidince de eli boş gidilmiyor. 

0 oy
önce (52 puan) tarafından

Ben almıyorum ilk başlarda dolu dolu giderdim yemeğe filan çıkardık ben öderdim baktım onlar benim için yapmıyor eli boş geliyorlar bende bıraktım eşim tek çalışıyor kendı harçlığımla yapıyordum onlar kızıma yada bana olsun bir harçlık filan hiç vermiyorlardır. Kardeşim calismaya başladı bir kere yemeğe gittik annem kendi ve kardeşimin yemeğini ödedi benimkini kendim ödedim ögunden beri almıyorum ben de 

önce (542 puan) tarafından

Annen ayıp etmiş canım 

0 oy
önce (1,256 puan) tarafından

Normalde kahvaltıya giderim poğaça sandviç gözleme alırım bazen yoğurt bazen yumurta alırım maksat eli boş gitmemek. K.valideme gidince kayinpederim çorbalarımi çok sever onlara çorba yaparım poğaça bazen meyve alırım canım ne almak istiyorsa alırım canım 

0 oy
önce (5,120 puan) tarafından

Eşimle birlikte gidiyoruz Allah razı olsun orada kalacağım için a da Z ye herşeyi alır bir ay ordasin onlarada fazla yük olmamak lazımdır der 

0 oy
önce (303 puan) tarafından

Hemen yakınız o yüzden birşey almam genelde 

0 oy
önce (1,853 puan) tarafından

Annem de babamda emekli tarım da yapıyorlar yetiyor artıyor paraları. Geçen giderken büyük mendiller var ya temizlik için onlardan aldım annem kullansın diye. Bu sefer gelirken de lahana karnabahar ini bölüp bana getirdim :) ben şimdi çalışmıyorum param yok 

0 oy
önce (456 puan) tarafından

Ailemin durumu şükür iyi canım ondan tam tersi onlar ben oradan ayrılırken birçok şey alıp benimle gönderiyorlar. Birde ben uzakta yaşıyorum eşimle birlikte gittiğimizden o meyve tatlı içecek birşeyler alır el boş gitmemek için damatlık görevini yerine getiririr sonra ben orda kalsam bile bişey aldirtmazlar bana. 

Ama durumları kötü olsa eşimde sagolsun birşey demez ve ordayken gizliden de olsa birşeyler alıp bırakmaya çalışırdım. Verdikleri parayı kardeşin falan var mı gizliden tekrar ona verebilirsin öyle bı imkan varsa 

0 oy
önce (5,401 puan) tarafından

Tatlı yada meyve  alır eşim  götürürüz 

0 oy
önce (340 puan) tarafından

Vallah bazen günü birlik gidiyorum çiğ köfte çok seviyorlar ayran içecek çiğ köfte alıyorum eğer kalırsam da ekmek, yiyecek çay yanına birşeyler alırım yani kaldığım süreçte elimi her zaman cebime atarım 

0 oy
önce (861 puan) tarafından

Elimde varsa bende yumurta tavuk kola bisküvi ekmek meyve sebze tarzı deterjan lazımsa sorup alırım bide peçete 

0 oy
önce (1,081 puan) tarafından

kıyafet alıyorum cnm 

uzaktalar yiceği onlar aldırmazlar

0 oy
önce (20,613 puan) tarafından

Dün ayıptır söylemesi mangal yaktık bende bişiler alıyım diyorum annem bi kızdı sen benim evladımsın saçma sapan konuşma dedi kaldım öyle 😍

0 oy
önce (226 puan) tarafından

Ben başka şehirdeyim. Gittiğim zaman marketten çayın yanına yiyecek şeyler alırım çoğunlukla. Ailemin durumu çok şükür iyi. Alınca bile kızıyorlar. Ama küçük kardeşlerim var 8, 10, 12 yaşında. O yüzden gittiğim zaman çoğunlukla çayın yanına yiylecek şeyler alıyorum. Yazın her gidişimde dondurma kesin alırdım. Bide özellikle noodle çok seçiyorlar onu kesin alırdım kardeşlerime. Tabi evden de ne götürebildiysem götürürdüm. En son gittiğimde annem un kurabiyesi çok sever. Kurabiye yapmıştım ona. Kuru meyve vardı yemiyorum getireyim mi demiştim. Annem yemiyorsan getir dedi. Bı kutu çikolatalı şeker götürmüştüm. Ayrıyetten bayram şekeri baya vardı evde. Anneler günü zamanıydı hediye almıştım. Giderken Siirt'te mola verdi otobüs. Ordan Veysel Karani'de hatıra olacak süsler almıştım. Şekerler almıştım şifa niyetine. Yani ne olursa evden götürürüm. Marketten de abur cubur alırdım. Şuan görüşmüyoruz ama gidince öyle yapıyordum 

0 oy
önce (27 puan) tarafından

Ben kuru pasta baklava alırım yeter zaten saatlik giderim aynı ilçedeyiz

0 oy
önce (73 puan) tarafından

Biz yakiniz haftada bir on gunde bir giderim.Parayla birseyler alsam kizarlar.Bende evden pasda pogca falan pisirir gotururum.Bahcemizde meyve sebze varsa onlardan gotururum

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 87 göst.
0 oy
44 cevap 829 göst.
26 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Minel (81 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 151 göst.
22 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde Yenianne_tugce (1,749 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 135 göst.

411,064 soru

12,373,045 cevap

42,563 kullanıcı

Kategoriler

...