Benim çok samimi arkadaşımın erkek arkadaşı bana fazla samimi davranmaya sarkıntılık yapmaya başlamıştı. Ben de kız arkadaşım kırılmadan olayı çözmüştüm. Ama kız arkadaşım o yaklaşımımdan sonra bana biraz soğuk davranmaya başlamıştı. Hala da biraz limonidir. Bu sene nişanlanacak o erkek arkadaşıyla. Ben eşimle nisanliyken eşimin tatlis tavırlarına karşılık herşeyi anlatıyordum ki bu olayı da anlattım. Evlendik birkaç hafta sonra eşim birçok kız arkadaşımla konuşmamı yasakladi. Konuşursam evliliğimiz zarar görürmus vs vs. Bir arkadaşım rahat bir hayat sürüyor diye engelleri. Yani ne anlattiysam hepsi bana döndü ve en sonunda sen ne biçim arkadaslar edinmissin, hiç düzgün insan yok muydu, bana arkadasini sor sana kim olduğunu söyleyeyim, sen de onlar gibi misin, gözümde kaliten azaldı gibi dünyanın lafını işittim. Kendi arkadaşları kumar oynar içki içer küfür desen gırla ama asla laf ettirmez. Sözüm o ki asla eşinize sevgilinize nisanliniza öyle aman aman detay anlatmayın. Ayol Instagram hesabımı bile kapattırdı onlarla konuşurum vs diye