+4 oy
686 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (89 puan) tarafından

Kızlar farklı bir gebelik hikayem var anlatmak istedim  Büyük kızım 5 yaşında  İkinci cocugga karar vermiştik eşimle kızım 3 yaşındayken adetten kesildim doktoruma gittiğimde ileri seviyede kist çıktı tedavi girdum altı ay ama düzelmedi hiçbir şekilde adet olamiyordum ameliyat olmam gerektiğini söyledi ama kabul etmedim nede olsa bir tane kızım var dedim ve umursamadım iki yıl adet görmedim 2024 yılı başlarında hamile kalmışım ve hiç haberim yok imkansiz hamile kalmazsın demişti doktor oysaki adette olmadığım için hiç farketmedim ve bebiş 3 aylık olduğunda bir ay oruç tuttum orus tutarken çok mide bulantısı çektim ve acliktandir diyerek aklma gelmedi neyse bebiş 4.5 aylık olduğunda geceleri karnimda hareketlilik hisetmeye başladım :Desime dedimki karnimda bsy var esimde sacmalama gazdır dedi :D Hemen hastaneye gittik sabah ultrasona girdim ve bebeğim 4,5 aylık olmuş bile çok şaşırdı doktorum nasıl olur nasıl farketmezsin bunca ay diyerek güldü ve hemen cinsiyetini dedi ikinci kızımı dünyaya getirdim o kdr hızlı bir surectiki herkes şok hazilrigimiz bile yetişmedi apar topar da doğuma gittim:D

23 Cevaplar

+2 oy
önce (18,572 puan) tarafından

Hiç mi miden bulanmadı diyecektim ki bulanmış :) bu benim hayalimdeki hamilelik :) en zor süreci geçmiş olsun hatta mümkünse bulantı falanda olmasın :) Ay çok güzel şimdi nasılsın canım 

önce (89 puan) tarafından

Bulandi bir ay oruç tuttum acilktan sandm hep sürekli uyurdm ondan bile suphelenmedim şuan iyiz bebeğim altı aylık olcak 

-Reklam-
+1 oy
önce (39 puan) tarafından

Günlerdir bende karnımda birşey hissediyordum adetim düzensizdir hep ya hiç olmam yada iki gün leke olur. Dedim hamile kalmış olabilirmiyim bu Baretler nedir dedim ve test yaptım çok şükür ki yokmuş çıkmadı ne olduğunu da bilmiyorum gaz heralde

Yinede bir doktora gidin

+1 oy
önce (29,412 puan) tarafından

Çok değişik olmuş gerçekten ama güzel sürpriz 

Evet çok şaşırdık 

+1 oy
önce (3,532 puan) tarafından

Aynısını eltim yaşadı o da adet olamıyordu sonra yatarken kıpırtı hissetmiş dr a gitmiş 5 aylık hamile 🤭🤭

:Daynen bende öyle oldu çok tuhaftı 

önce (3,532 puan) tarafından

Rabbim hayırlısıyla sağlıkla büyütmeyi nasip etsin kıpırdamasaydı doğum da öğrencekmişsin resmen 

Amin teşekkürler eşimi dinleseydim daha beklerdik :D

önce (649 puan) tarafından

Dogum sancisiyla giderdiniz 😀😃

+1 oy
önce (1,628 puan) tarafından

Bu hikayenin aynısını halamın kızı yaşadı oda 4 te anlamis . 7 aylık oğlu varken hemde

Allah bağışlasın 

+1 oy
önce (90 puan) tarafından

İnşallah böyle bişey olmaz bende de 😀 ileri der ve pcos m adet olmuyorum 

Korun pkos var diye onemsememezlik yapma :D

+1 oy
önce (2,846 puan) tarafından

Ay Allah'tan ikinci gebelik de hemen seçmişsin bebek hareketi olduğunu. Yoksa doğuma kadar giderdin :D

:Daz daha beklesem dogurcakmisim ztn

+1 oy
önce (135,705 puan) tarafından

abooo suan kac haftaliksin ne guzel yaa ben ogrendimde 8+5 di

Kız doğurdum altı aylık oldu bile:D

önce (135,705 puan) tarafından

ohooo cabucak dogurup bide buyuttunmu😍😍

Evet çok şükür 

+1 oy
önce (4,715 puan) tarafından

Çok güzel bi sürpriz olmuş

Evet  Allah'tan istiyorduk istemeden olması biraz skntili

+1 oy
önce (4,267 puan) tarafından

Gözün aydın ozmn canısı 😂♥️

Teşekkür ederim <3

+1 oy
önce (183 puan) tarafından

Maşallah 😁😁 

Teşekkür ederim 

+1 oy
önce (3,649 puan) tarafından

Rabbim evlatlatına ömür versin inşallah benim kardeşimde senin gibi oldu bebeği 9 aylıkken 4 aylık ikizlerini gebe olduğunu öğrendi oda senin gibi gazmı acaba diye gitmişti şimdi 4 tane oğlu var 

Maşallah amin cumlemizin teşekkür ederim 

+1 oy
önce (4,427 puan) tarafından

Bnde benzerini yasadim canm eylul 1 de dusuk yaptim bir daha adet gormedim 2 ay gecti doktora. Sordum normal lohusasin zamanla gelir dedi  ama yine bir kan ver dedi sonuc 1856 beta hcg 8 haftalik gebelik ☺☺😂

Maşallah hayırlı olsun

+1 oy
önce (1,662 puan) tarafından

2. Haftasında mide bulantısından geberip hemen anlayan ben 😁

:Donu 3 aylıkken yaşamışım orucum diye oluyor sanmistim

+1 oy
önce (22 puan) tarafından

Benim yengem yani kaynanam 5 aylıkken öğrendi o da piskoloji için ilaç kullanıyordu ondan dolayı adet görmüyordu hamileliğinin hiç farkında değildi hastahaneye gitti dedi belki menopoza girdim baktı 5 aylık hamile 😂😂

:D

ne güzel işte Allah bağışlasın 

önce (22 puan) tarafından

Allah razı olsun Sürpriz yumurta gibi oldu şuan 6 yaşında ama nasıl yaramaz bir çocuk 

+1 oy
önce (1,249 puan) tarafından

Aaa çok garip bi hikaye olmuş gerçekten ya Allah bağışlasın ama komik de bir hikaye aynı zamanda 😂

+1

Amin teşekkürler çok şaşırdık supriz oldu:)

0 oy
önce (832 puan) tarafından

Kurban oldugum RABBİM ol derse olur işte 

Çok şükür 

0 oy
önce (404 puan) tarafından

Aa bir arada tlc TV'de hamile olduğumu bilmiyordum diye bir program vardı kadınlar doğum anına kadar hamile olduklarını hiç farkına varmıyorlardı ancak doğum yaparken öğreniyorlardı Ben de diyordum insan hamile olduğunu nasıl anlamadı Hani hiçbir şeyden anlamadın En azından İnsan bir karnı şişer ama demek ki olabiliyormuş:)

Anlaşılmıyor maalesef altı yedi aylık olana kadar karın cikmayabilir

0 oy
önce (14,742 puan) tarafından

Adetim aşırı düzensizdi Adet sökücü için gittim dr ulrtrasına bakalım ben gerek yok dedim öyle eminim ki yine de bakalım dedi 

Ooo annesi paşa büyümüş dedi ve ultrason da 21 haftalıktı :)

Kızım 15 aylıktı 1 hafta boyunca ağladım sonra bir anda karnım şişmeye başladı dümdüzdü o zamana kadar :)

Evet o gün cinsiyetide öğrendik 

0 oy
önce (51,927 puan) tarafından

haha ne guzel nasibi varmis bu dunyada ❤️

Çok şükür supriz geldi cadi

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 68 göst.
0 oy
7 cevap 448 göst.