Tavsiyeleriniz benim için önemli
bosch, siemens ben de arçelik var memnunum
Benimki Samsung 2kere tamir gördü yine bozuldu hiç tavsiye etmiyorum 7 yıllık buzdolabı
bizim evde hep arçelik oldu. annem de arçelik aldı, ablam keza öyle. başka marka kullanmadık. ama bosch ve siemens de beyaz eşyada iyş bir marka
Arcelik biraz daha fiyat açısından makul bosch Siemens pahalidir
ben alırken bosch arçelik aynıydı, siemens pahalıydı
Vestel almada ne alırsan al🙃
Okadar kötü mü yaa geçen biri vesteli tavsiye etti
Niye kızzz benim evdeki beyaz eşyalarimin hepsi vestel 5 yıldır kullanıyorum sıkıntı yok çok şükür 😂
Bana kotusu denk geldi demek kı🙃
Ay benimkide Samsung ve kurtulmak istiyorum artık. Bende bakayım bakalım kim ne tavsiye verecek.
Sen neyinden sikayetcisin samsungun
Yemekler bozuluyor sanki dişarda kalmış gibi. Sebze meyve de aynı şekilde. Annemin dolabı beko yemekler 1 hafta dursa bile bişey olmuyor. Benim dolapta 1 günde bozuluyor.
Benim yemeklerde bozulma yok ama bikere anakartta problem vardı o değişti buzdolab bölümündeki herseyi donduruyordu simdide buzluktaki herseyi eritiyor bidaha tövbe samsung almam
Benimde buzdolabı, çamaşır makinesi ve tv Samsung. Sadece buzdolabı kötü çıktı. 10 yıl motor garantisi var ama bir işe yaramıyorki.
Evet 10 yıl motor garantisi var geçen servis çağırdık motor garantiden değiştirilir bütün soğutma sistemi değişmesi lazım 9.200 fiyat cikardi ama parçaların garantisi 1yil o zaman zarfında yada 1yil dolduğu gibi yine arıza verirse 9.200 çöp
Siemens kullanıyorum memnunum
Bosch Siemens
Bendeki Haier marka, çok iyi, şimdiye kadar hiç sorun yaşamadım. Bosch, Siemens de çok iyi markalar.
İlk defa duydum o markayi
Internette çıkıyor, mağazalarda nasıldır bilmiyorum. Ama çok iyi bir marka.
Benim bütün beyaz eşyalarım Beko ( kurutma hariç ) 6 senesi memnunum
Beko iyi mi gerçekten
Arçelik kullanıyorum 5 yıl oldu memnunum
Arcelik bosch fln düşünüyorum bende
Samsung çok iyi ben 4 yıldır kullanıyorum sebzeler 1 ay bile bişey olmuyor sen memnun kalmadinmi canım
Valla benim 8 sene olucak ama bu 3. Olucak arıza verdi şuan hala trendyolda satışta var fiyatı 38 bin ama ben memnun kalmadım
Çift kapılı mi benimde herşey Samsung inşallah bozulmaz
Çift kapılı dediğin normal standart buzdolabı canım öyle geniş olanlardan degil
Hotpoint Ariston kullanıyorum memnunum 6 sene olacak
Sanırım beyaz eşya şans işi
Biraz öyle valla canım
siemens bemce snr samaung ve boch
Samsungdan ağzım yandı almam bidaha eşimde soğudu dolaptan
7 yılı geçti beko beyaz eşyalarım memnunum
Profilo ve boschdan buzdolabında şikayet var canım kokutuyorlar Samsung şımarma arıza veriyormuş genelde ben 1 ay önce Arçelik aldım gayet memnunum bütçe sıkıntın yoksa atayım benimkini
Bende arcelik bosch fln düşünüyorum modelini atarmisin seninkinin Bi yorumlara fln bakım özelliklerine fln
Profilo öneririm Profilo kullanıyorum almadan önce çok marka baktım iç genişliği olarak harika Profilo
Vestel esyam gayet memnunum güzel
Hem kaliteli hem uygun olsun dersen Altus Tavsiye ederim 7 yıllık 1 kere tamir gördü oda ben arkasını temizlerken pervaneyi bozdum
Eşimde altus dedi ama onla ilgili hiçbir fikrim yok acikcasi
Benim bütün beyaz eşyam Altus ben çok memnunum
Benimki beko. 6.5 senelik maşallahı var. Bir kere bozuldu o da buradaki elektrik hattı yüzünden sürekli gidip gelmesi sebebiyle onun dışında hiç problem yaşamadım
Akim koruması olsa öyle olmazdı canim
Vestel alma ne alırsan al benim hemen bozulmuştu şuan samsung aldım bi sorunu yok 2 senedir kulanıyom
Vestel istemiyorum hiç iyi yorumlar duymadim
Benim buzdolabım Profilo 6 yıldır kullanıyorum memnunum. Yoğurt mesele 10 gün kalır dolapta ekşimez meyve sebze 2 hafta kalır çürümez. Bazıları kokutuyo diyo ben koku problemi de yaşamadım hiç
Profilo hangi markanın alt markasiydi
Siemens var bende çok memnunum
Siemens pahalıdır canım butcemi asabilir
411,197 soru
12,377,283 cevap
42,933 kullanıcı