+3 oy
458 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (112 puan) tarafından

Kızlar eltim eve gelince veya görüşünce hep evliliğini övüyor bana çok iyi reklam yapıyor ben onun gibi konusamiyom bu durum kendimi kötü hissettiryo ne. Yapmalıyım sizce

18 Cevaplar

+8 oy
(5,052 puan) tarafından

Kendi evliliğini övemediğn için mi rahatsızsın yoksa kendi evliliğinde övülecek bir şey olmadığı için mi rahatsızsın ona göre yorum yapacağım.

(133 puan) tarafından
+1

Kız eltisinden nefret ettiğini yada eltisine karşı hissettiği herhangi bi dugvuyu anlatmamis. Kıskandığı kanaatine nereden vardınız acaba??? 

(13,039 puan) tarafından
+1

Bunu dile getirmesinden olabilir. Kendi evliliğimde övülecek birşey yok kıskanıyorum gibi

(5,052 puan) tarafından

Benim yorumum da seni ilgilendiren kısım neresi acaba ??? Kendi evliliği iyi değil eltisi de evliliğini övüyor diye rahatsız oluyor kıskandığı bariz ortada 

(1,764 puan) tarafından
+1

Mutluluğunu paylaştığı için rahatsız olmuş ve ben onun gibi yapamıyorum demiş, arkadaş da burdan anlamıştır. Eltisi çok mutlu da olabilir veya değil de öyle gösteriyor da olabilir bu kısmı bilemeyiz ama anlattığı şeyler kendisinde olmadığı için rahatsız ediyorsa sorun karşı tarafta değil diye düşünüyorum ben de

(5,052 puan) tarafından

Aşağıda ki yorumlara da yazmış kendi mutsuzluğuma üzülüyorum diye her şey ortada 

-Reklam-
+4 oy
(1,861 puan) tarafından

Çok dillendirme nazar değdirirsinnn de gül geç üstünde durma çok 

+2 oy
(1,242 puan) tarafından

Niye kötü hissettiriyor ki yani senin evliliğinde sıkıntı varda eltinin bunu bilerek mi yaptığını düşünüyorsun 

(112 puan) tarafından
+1

Kendi mutszluguma üzülüyorum aslında 

(2,977 puan) tarafından

Elinin anlattığı kadar mutlu olduğunu nerden biliyosun . Akşam olup herkes evine dağılınca o kapının arkasında neler oluyo kimse bilemez 

+1 oy
(133 puan) tarafından

Valla canım birinin mutluluğunun bana ne faydası var ne zararı o yüzden hiç takmam. Kendi evini çocuğunu eşini hickimseyle kıyaslama zira hep daha ustunleri vardır çıkılmaz bı döngüye girer kendi hayatini zindan edersin . Herkes kendi kaderini yaşar . Ve unutma herkes eksik olduğu şeyin reklamını daha fazla yapar.  Mutlu olan niye bunu sürekli dile getirsin ki . Sen kendi hayatını guzellestirmeye bak mutluluğu veren sadece eş değil ben kendimle mutlu olmaliyiim aynaya bakınca kendimde görmek istediğim şeyleri yaparım çocuklarımı mutlu ederim onlar mutluysa bende mutluyum zaten kendime vakir ayiririm işimi gücümü yaparım . Boşver kim ne yapıyorsa yapsın. Sen kendine yetebil önemli olan o . 

(112 puan) tarafından

Teşekkürler canım 

+1 oy
(20,522 puan) tarafından

Birinin karşımda övünmesi beni konudan bağımsız olarak zaten sinir eder 

(112 puan) tarafından

Benide ediyor

0 oy
(4,675 puan) tarafından

Sürekli övüyorsa bence onun evliligi de çok düzgün gitmiyordur ele güne karşı iyi gösteriyordur kendince 

0 oy
(673 puan) tarafından

Vallahi öyle bir d3rdim yok daha o beni kıskanır çünkü eşim alır çıkarır gezdirir kendisi eşiyle fazla gezmez eşi çıkarmaz sende eşim söyle iyi böyle iyi bir dediğimi iki etmez çocuklara yardım eder diye ov

0 oy
(4,218 puan) tarafından

Bizimki de öyle ya reklamını iyi yapıyor. Evlilik olarak değil ama genel. Kendisini çocuklarını anlatır habire. Ben hiç beceremiyorum. Arada ufak tefek yapmaya çalışıyorum da olmuyor :D Bi de bzimki kendi reklamını yapıp arada beni de çaktırmadan gömüyor. Sizinki bi tek kendini övüyorsa boşverin.

0 oy
(52,238 puan) tarafından

kendini öven insanlari hic sevmiyorum benim bir eltimde oyle hep o hakli onun dedigi dogru onun yaptigi dogru cocuklari hata yapmaz 

bazi arkadaslarimda oyle cocuklarini kendilerini hep overler sevmiyorum oyle insanlari mesafe koyuyorum

0 oy
(909 puan) tarafından

Övdüğüne göre yolunda gitmeyen birşey vardır. Hayatından memnun olan insan kendi mutluluğunda yaşar gider mutlu olan reklam yapmaz. Kendinde sorun arama. 

0 oy
(3,178 puan) tarafından

Bizim çok sorunlar oldu bazen eltimle kaynimin durumuna bakınca bende senin gibi hissediyordum eşime söyledim hatta dedim onlar dışardan çok mutlu görünüyor bizde hep sorun sorun eşimde deki sorunsuz evlilik yoktur şu açıdan bak dedi kardeşimi hiç gulerken gördün mü bakma sen onlardada çok sorun var dedi buna sevinemiyorum yanlış anlaşılmasın biz gerçekten çok sorun yaşadık çok yiprandik haklı olduğum için eşimin tarafi hep farklı gördü beni haksiz ve yanlız kaldım onun için 

0 oy
(1,061 puan) tarafından

Biii insan neden gerek duyar buna bende yakinen şahit oldum böyle birine kadının kocası aldatıyor dövüyor ama yinede benim kocam beni çok seviyo bana aşık falan birsuru yalan konuşuyor 

0 oy
(4,567 puan) tarafından

Sanirim esinizdeki eksikleri gordugunuz icin uzuluyosunuz ama her evlilik kendi dinamiginde ilerler. Bu durumda eltinizin pek kabahati yok gibi. Anlatmasi gereksiz sizinde onla kiyas yapmaniz gereksiz.

0 oy
(607 puan) tarafından

Eltımı anlatmışsın gibi😀 ama ben umursamam çünkü bin şükür bizde şimle iyi anlaşırız. Bunu takmayı ne zaman bıraksan o zaman daha mutlu olursun

0 oy
(3,565 puan) tarafından

Canım genelde evinde huzuru mutluluğu olmayan insanlar kendini över ispat etmeye çalışır. Çok şükür eşim hiçbir dediğimi  iki etmez (o anki maddi durumumuza bağlı) evinde huzurum yerinde ama ben bunu dışarıda ispatlamaya çalışmam. Nazar var mı insanların kötü enerjisi var neden bunu bile bile evime taşıyayım

Emin ol sana anlatıyorsa kendini ispatlamaya çalıştığı içindir belki de anlattıklarını yüzde 80i yalan

0 oy
(2,855 puan) tarafından

Bence eltinizin evliliğini övmesi değil, sizin övülecek bir yön bulamamanız üzüyor sizi. Kendi evliliğinizi eksik gördüğünüz için kötü oluyorsunuz

0 oy
(376 puan) tarafından

Bir insan neyi ovuyorsa ondan o eksiktir 

0 oy
(365 puan) tarafından

Ne diyor mesela

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 211 göst.
24 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Mona Lisa (1,101 puan) tarafından soruldu
+2 oy
21 cevap 1,321 göst.
9 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Mavi-beyaz (2,431 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 714 göst.
0 oy
18 cevap 563 göst.
26 Ekim 2022 Aile & Aşk kategorisinde Selimim (130 puan) tarafından soruldu

413,252 soru

12,442,335 cevap

46,034 kullanıcı

Kategoriler

...