0 oy
71 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (646 puan) tarafından

Kızlar yarın sünnet oluyoruz  3 ayligiz ve ben biraz korkuyorum nasıl olcak çok ağrısı olur mu huysuzlanir mi nasıl olcak hiç bilmiyorum biz gibi küçük sünnet olanlar süreç nasıldı biraz anlatın?

3 Cevaplar

0 oy
önce (839 puan) tarafından

Çok güzel zamanda yapyrsnz kolay atlatır inşallah bende 9 aylıkken yaptrcm şuan 8 aylk 1 ay SONRA yaptrcm emekliyir hareketli çok zorlancam galiba çok iyi blvskitte yaptırman çok iyi bilmez 3 gün tek zorlanrsnz

önce (646 puan) tarafından

İnşallah canım bizde emeklerine zor olur diye düşündük ama bir yandan da korkuyorum huysuzluk ağrısı çok olursa diye

önce (4,848 puan) tarafından

Emeklerken de zor olmuyor canım ☺️ ben emeklerken yaptırdım sadece ilk gün zordu bardak koyduk yüzüstü filan yattığında beze dokunmadı özel bölgesi

Anladım canim hep emeklerjen yürürken zor oluyor diyorlar ondan bizde erken düşündük 

Bebek bezli ve ufaksa her türlü kolay atlatıyor 

Anladım canim inşallah kolay atlatırız bizde

İnşallah canım

🤲🤲🤲🤲🤲🤗🤗🤗🤗

-Reklam-
0 oy
önce (5,597 puan) tarafından

8 aylıkken sünnet oldu oğlum. Sadece ilk gece ağrısı oldu biraz uykusuz geçirdik. Sonrası çok rahat ve kolaydı. Büyük tuvaletini yaparken hemen değiştirmeye özen göster onun dışında bir sorun olmaz allahın izniyle 

Yok yok ne kadar küçük olursa o kadar rahat oluyor. İllaki ağrısı olacak annesi sonuçta kesiliyor 🤗ama inan sadece ilk gece zor geçiyor 

İnşallah öyle olur canım zaten biraz gaz sıkıntımız oluyor ikisi bir araya gelmez insallah

Gaz damlası varsa verirsin hiç bir şey olmaz 

Çok geçmiş olsun şimdiden☺️

Teşekkür ederim canim

0 oy
önce (3,714 puan) tarafından

Ben üç aylıktı nerdeyse yaptırdım sünnet sonrası ilk çisini yaparken ağlıyor sonra birdaha ağlamıyor okadar karton bardak alıp kesip koydum bir beden büyük bez aldım bir hafta içinde baya iyileşti sünnet sonrası o bölgede şişme oluyor normal bir durummuş

Ay inşallah bizde öyle oluruz o zaman bende bir beden büyük bez aldirayim eşime 

önce (3,714 puan) tarafından

karton bardak da al ikiye böl sünnet yerine koy bez yapışmasın her altını değiştirdiğinde yeni bardak koy ben beş gün bardak koydum yetti bide pansuman yaptım doktorun verdiği kremlerle çok geçmiş olsun şimdiden

Tamam canım çok teşekkür ederim 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 91 göst.
0 oy
5 cevap 316 göst.
1 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Mislimisli003 (3,896 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 313 göst.
28 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 83 göst.
9 Eylül 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 021821 (1,368 puan) tarafından soruldu

412,023 soru

12,403,424 cevap

44,526 kullanıcı

Kategoriler

...