Benim sahip olmak istediğim hiçbir şey yok her şeye sahiptim küçükken ama içime oturan şeyler var mesela ailem bizi dışarı yemeğe çıkarırdı o zamanlarda durumumuz iyi değildi onlar bakardı biz yerdik aç değiliz derlerdi kendileri iş yerinde simit ayran yerdi bizim doğum günü paramızı biriktirirlerdi kardeşimle hele hiç unutmam ben bir tane ayakkabı beğendim ama çok pahalıydı o zamanlar anneme trip atmıştım almıyor diye annem almıştı ama işte şimdi düşününce o ayakkabı için neler feda etti belkide çok içime oturur hala …
Birde hamileydim o zamanlar kuzenlerim teyzem annem dışarı çıktık limonata içiyoruz küçük kuzenim 3 yaşındaydı içmeyecek biliyoruz çocuk işte ablanla paylaş dediler yok dedi İllah benim de olacak kalktım aldım kuzenime limonata teyze dedim çocuğu neden bu kadar zorluyorsun bırak içmesin önünde dursun geçmişte biz alamıyorduk gözümğz her yerde kalıyordu bir limonata parası mı esirgeyeceğiz diye eskilerden konuşa konuşa hepsini kendim de dahi ağlatmıştım 😂
Şükür bugünümüze gerçekten ailemin durumu iyi bizim de eşimle iyi olacak inanıyorum