11 gündür doğum yaptım preklemsi nedeniyle ilk cocugum erken dogdu buda okdr onlem almama ragmen yne preklemsi gecrdim bir gece suyum geldi bu bebegim de erken dogdu ve bn boyle olmasini asla istemedim ve anne olamamisim iki sezeyan okdr zorluk kuveste kalmalarinu ben mi istedim yada erkn doğmalarini canlari saolsun diyorum kalbim okdr kırıldı ki bu zor günlerde destek olacağına hep köstek yorulsam braz uzansam hemen yne yatıyorsun der bu adamdan biktim merhametten yoksun:'(((((
Bir daha bu adama çocuk doğurma sende iyi bir eş değilsin deseydin ne kadar ayıp ya ne kadar kırıcı saygısızca bir davranış
Bde asla hiçbir şey olmamış gibi davranıyor
Yazıklar olsun böyle adamlara
Allahın ayısı .
Benimkide dün bana dedi senin bünyen hamileliği kaldıramıyor üzmek kırmak için demiyorum biliyorum elinde değil ama hamilelik sana göre değil dedi 😏
Bende 4 aydır yataktan kalkamıyorum sürekli hastayım kusma bulantı var üstüne baş ağrısı
İnanırım cnm gerçekten çok zor
Bizimde imtihanimiz annelik kolay değil
Kimisi her sene çok kolay bir şekilde doğuruyor sıfır bulantı ile bizzat şahit olduklarım çok var
Ben doğurana kadar hatta sezeryana girene kadar çıkartırim yengem hiç hamilelik yaşamaz ne bulantı ne başka birşey
Sorma keşke tek bulantı kusma olsa oğlumda şeker guatir kolesterol tansiyon erken riski vs bir sürü sorunum oldu 9 ay hastanelerde gecirdim. Şimdi 16 haftalık hamileyim bu defada kalp çarpıntım yüzünden doktor kardiyolojiye sevk etti ritim bozukluğu olabileceğini söyledi 🤦
Canım böyle afedersin şimdi birşey diyecem ahırda yaşayanlara neden ikinci çocuk veriyorsunuz birinci de ders alınmalı bence
İlk cocukta da aynısını mi dedi
Preeklampsi tüm önlemlere rağmen oluyorsa bu senin suçun değil yani benim de ağzıma çok şey geliyor ama dilimde kalıyor Allaha havale ediyorum Allah ıslah etsin nediyim . Gerçekten cahillik diz boyu Allah yardımcınız olsun siz evlatlarinizi büyütüp okutmaya kurtarmaya bakın sizin tek varlığınız evlatlariniz onlara tutunun rabbim yardımcınız olsun.
Diyeydin ya sen gel doğur benim tek bir gunumu yasiyanazsin
A m ın evladı kadın ölümden dönüyormuş yavrularıyla da sen neyin peşindesin! Kusura bakmayın uslubum için ama çok sinirlendim yaşamayan bilemez. Aynı durumun daha ağırını yaşadım ilk doğumumda. Hellp sendromu geçirdim. Ölüyorduk çocuğumla. Cesaret edip ikinciyi kan sulandırıcı iğnelerle geçirdim vurdugum her gün ağladım şükür doğum yaptım geçti. Erkek destek olmalı eşine sen yavrularına bak bacım. İmanı olan düşünür bu senden kaynaklı değil imtihan neticede cok geçmiş olsun korun bari de bi kaza daha olmasın
Doktor bna bidaha cocuk yapma sn ölümden döndün dedi gercektenn cok zor atlattim
Sen normal bir şekilde zamanında dogursaydin benden bu kadar oldu deseydin keşke.
preklemsi denen şey insanın elinde olan bir şey değil ki ciddi bir rahatsızlık hangi anne ister bile isteye bunu yaşamak.. Allah merhamet vicdan versin eşinize
Doğumdan sonra ciğerlerime pıhtı attı yoğun bakımlık oluyordum
Kaynanadan farkı yok
100 kaynanaya bedel
Canım sen istesende yapamazsın Allah istemiş böyle olmuş sen dünyanın en güzel annesisin unutma o kocana gelince onuda Allah'a havale et
Okdr kirildimki gece hep ağladım:(
Ağlama sen sadece çok iyi bir anne olduğunu bil onun gibi bir koca olursa erken doğumda yaparsın hastalık sahibide olursun kendini üzme kendine bak
Sen doğursaydın madem dümbelek deseydin.
Sanki senin elinde olan bişey. İç organlarımı açıp ince ayar mı yapaydım de. Geri.zekalı. Kolay bişey sanıyor. 10 gün olmuş daha tabi yeri gelecek uyuklayacaksın.
Depresyona girdim hep uyumak istiyorum:((
Babamın lafı vardır millet uzaya çıkıyor siz yerinizde sayiyorsunuz......demem o ki bu zamanda bu kadar cahil kalmak Şükür nedir minnet nedir bilmemek......
Kaç haftalık
Şuan bebeğin varmı yokmu
Girisiceksim sahli sollu bak bida diyebiliyormu kopek
Bak böyle kırılıpta buraya yazman yeterli değil kirilmışsın söylediği anda kim doğurdu kim büyüttü içinde minicik su damlası verdin kucagina kocaman bebek aldın benim anneligimi sen dahi sorgulayamazsin hadsiz sorgulayacak kadar düşüncelerin vardida beyenmedin minaladin kadından ne diy çocuk yaptın ne diye hala evlisin bir kere eşim 4 aylıktı bebeğimiz uyku eğitimine başlamam gerekmis neden yapmiyormusum daha diye söylendi ama ses yükseltme falan yok sadece söyledi hayırdır dedim benim anneligimi ne diye sorguluyorsun neyin gerekli olup olmadığını ben bilirim gelipte bana iki üç saat baktığın çocuk hakkında onu bunu yap diyemezsin hazır değil diyorsam değil bir daha anneligime laf et yapmiyormusum gibi bak ben nelere yorum yaparim sonra oymuş daha ağzını açmaz o haddi ceremeyecksin
İşte bazı insanların hakkından gelemiyorsun onlar gbi olursan ancak
1,453,796 soru
23,862,018 cevap
320,454 kullanıcı