+1 oy
255 göst.
Diğer kategorisinde (382 puan) tarafından

Kendimi belli eden duygularimdan dusuncelerimden nasıl kurtulucam en yakın zamanda psikiyatri ye gidicem

8 Cevaplar

+2 oy
(553 puan) tarafından

Gec bile kaldın.

(382 puan) tarafından

Hahaha:))))))

-Reklam-
+1 oy
(19,000 puan) tarafından

Yorum yapalım yapmasına da sen ciddiye alacak mısın fikrimizi ? 

Sana burda kaç kez git dediler ooo. 

Gitmeden bilemezsin çözecek mı çözmeyecek mı ? 

+1 oy
(13,479 puan) tarafından

Dikkat mi çekmeye çalışıyorsun sen ayfer?

(382 puan) tarafından

Neden dikkat çekmeye çalışayım ki dikkat çeksem ne olacak çekmesem Ne olacak Siz mi kurtaracaksınız beni

0 oy
(2,826 puan) tarafından

Kız sen bunu daha yeni mi söylüyorsun burda sana git demekten dilimizde tüy bitti kafana yeni mi dank etti bacım 😀

0 oy
(1,125 puan) tarafından

Kendimi belli eden duygularım derken canım ne hissediyorsun ne yaşıyosun

(1,125 puan) tarafından

Cinselliğe düşkünlüğün varsa bunları hissetmen normal babana karşı düşünmen değil tabiki insanların senin ne düşündüğünü bilmeleri senin onlara birşeyler anlattığından kaynaklanıyor olabilir mi ayrıca kendini ezik hissetmen içsel kendi kendini sevmemen ile alakalı önce kendini sev ve kimseye karşı iç detayını anlatma anlatma ki seni ordan vuramasınlar ayrıca toparlanmak senin elinde ben daha kaç yaşındayım de sirkelen

(382 puan) tarafından

Canım bir şey daha soracağım sana ben Sigortalı işe girmeyi düşünüyorum set yardımı alıyorum ama çocuk parası bu kesilir mi sosyal yardımı aradım muhtaçlık durumuna göre heyet kararı verir dedi muhtaçlık durumu ne oluyor benim üstüme herhangi bir bir şey yok hiçbir şey yok yani sigorta yapılsa yardım parası kesilir mi set yardımı çocuk parası

(1,125 puan) tarafından

Kesilir eğer sen bildiri yapmazsan sana ödeneni geri ödersin toplu olarak ayrıca çocuklara verilen parayı sen kullanıyosan bunu da ispat ederlerse ceza yersin

(382 puan) tarafından

2 3 ay sonra kesilecek zaten maas günü bitiyor 

(1,125 puan) tarafından

Çocuklar nerde

0 oy
(887 puan) tarafından

Sen daha gitmedin mi.

Buraya sorana kadar devamlı gitmis olsaydın belki iyilesmistin

0 oy
(2,686 puan) tarafından

Galiba boşanmayı atlatamamissin destek iyi gelir aile ve sosyal politikalar bakanlığı bana ücretsiz bu hizmeti vermişti bulunduğun şehirde varsa git başvur ikinci bir iş bul kendine üçüncü bol bol dua et açık havaya çik çok bunalinca duygularini yaz bir kağıda sonra yırt ben artı eksi yapmıştım hayatımda ne değişti diye kendine yol haritası çiz o yönde ufak ufak ilerle

0 oy
(127 puan) tarafından

yahu kimse senin ne dusundugunu anlamiyor ayfer ay beni afakanlar basti valla anlamiyor kimse.sana oyle geliyor KIMSE KAFANDAKI DUSUNCELERI ANLAYAMAZ 

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 860 göst.
23 Mart 2023 Diğer kategorisinde Esmeee (108 puan) tarafından soruldu
+1 oy
12 cevap 272 göst.
0 oy
0 cevap 27 göst.
30 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 34. (391 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 361 göst.
11 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde Adohitlerin annesi (349 puan) tarafından soruldu

413,082 soru

12,436,586 cevap

45,824 kullanıcı

Kategoriler

...