Kendimi belli eden duygularimdan dusuncelerimden nasıl kurtulucam en yakın zamanda psikiyatri ye gidicem
Gec bile kaldın.
Hahaha:))))))
Yorum yapalım yapmasına da sen ciddiye alacak mısın fikrimizi ?
Sana burda kaç kez git dediler ooo.
Gitmeden bilemezsin çözecek mı çözmeyecek mı ?
Dikkat mi çekmeye çalışıyorsun sen ayfer?
Neden dikkat çekmeye çalışayım ki dikkat çeksem ne olacak çekmesem Ne olacak Siz mi kurtaracaksınız beni
Kız sen bunu daha yeni mi söylüyorsun burda sana git demekten dilimizde tüy bitti kafana yeni mi dank etti bacım 😀
Kendimi belli eden duygularım derken canım ne hissediyorsun ne yaşıyosun
Ya bilmiyorum evde olsun iş ortamında olsun çok düşünüyorum mesela daha önce olmus olayları veya yaşanılanları evde olsun işte olsun hemen hissediyorlar bu hayatta düşünen tek insan benmiyim ben neden kimin ne düşündüğü anlayamıyorum onlar benimki anlıyor onlar gayet rahat çalışıyor ben öyle değil ama bide hep kötü şeyler düşünüyorum kendimi ezik gibi hissediyorum başkaları çok ilgilimi çekiyor kadın erkek cinsellik tarzı şeyler düşünüyorum istemeden oluyor olumsuz düşünceler çok rahatsız oluyorum mesela yemek yerken rahat giyemiyorum yesem sanki bana birsey yapacaklarmis gibi yine cinsellik gibi düşünceler oluyor babama karşı bile huylaniyorum kendimi hem ezik hemde çok egolu görüyorum kendimi çok begenmis gibiyim kendimden nefret ediyorum artık bosandim bu durumlara geldim psikolojim alt üst oldu
Cinselliğe düşkünlüğün varsa bunları hissetmen normal babana karşı düşünmen değil tabiki insanların senin ne düşündüğünü bilmeleri senin onlara birşeyler anlattığından kaynaklanıyor olabilir mi ayrıca kendini ezik hissetmen içsel kendi kendini sevmemen ile alakalı önce kendini sev ve kimseye karşı iç detayını anlatma anlatma ki seni ordan vuramasınlar ayrıca toparlanmak senin elinde ben daha kaç yaşındayım de sirkelen
Canım bir şey daha soracağım sana ben Sigortalı işe girmeyi düşünüyorum set yardımı alıyorum ama çocuk parası bu kesilir mi sosyal yardımı aradım muhtaçlık durumuna göre heyet kararı verir dedi muhtaçlık durumu ne oluyor benim üstüme herhangi bir bir şey yok hiçbir şey yok yani sigorta yapılsa yardım parası kesilir mi set yardımı çocuk parası
Kesilir eğer sen bildiri yapmazsan sana ödeneni geri ödersin toplu olarak ayrıca çocuklara verilen parayı sen kullanıyosan bunu da ispat ederlerse ceza yersin
2 3 ay sonra kesilecek zaten maas günü bitiyor
Çocuklar nerde
Sen daha gitmedin mi.
Buraya sorana kadar devamlı gitmis olsaydın belki iyilesmistin
Galiba boşanmayı atlatamamissin destek iyi gelir aile ve sosyal politikalar bakanlığı bana ücretsiz bu hizmeti vermişti bulunduğun şehirde varsa git başvur ikinci bir iş bul kendine üçüncü bol bol dua et açık havaya çik çok bunalinca duygularini yaz bir kağıda sonra yırt ben artı eksi yapmıştım hayatımda ne değişti diye kendine yol haritası çiz o yönde ufak ufak ilerle
yahu kimse senin ne dusundugunu anlamiyor ayfer ay beni afakanlar basti valla anlamiyor kimse.sana oyle geliyor KIMSE KAFANDAKI DUSUNCELERI ANLAYAMAZ
413,081 soru
12,436,573 cevap
45,823 kullanıcı