+1 oy
99 göst.
önce Diğer kategorisinde (6,070 puan) tarafından

Kızlar arkadsim iki aylık bebeği var dyor emsede cok cok kısa tutyor uyisada yatağa koyuyorim drek uyanıyor şiddetli ağlama tutuyor Muş mamada almış aptmil 250 TL tutmamış biberondqn acaba niye dyor bende buraya sorayım dedim

5 Cevaplar

+1 oy
önce (468 puan) tarafından

Aptamil vasat bir mama. 

önce (6,070 puan) tarafından

Hadiyaaa valaha 250 ye almış syleyeyim yinede

Ben kızıma hipp ve sma kullandım 500 kusurdu ama hiç kusma vs yapmadı çok şükür 

Arkadşim sütüm yetmiyor dyo ama cok pahalı ya

önce (1,357 puan) tarafından

Sma çok güzel evet onu denesin birde çok gaz yapıyor Aptamil 

Benim kızım çok yıprattı aptamil.

-Reklam-
0 oy

Yokmu bilen arkadsim merak edyorda

0 oy
önce (4,507 puan) tarafından

Şıringa ile vermeyi denesin, Aptamil çok iyi bir mama değil en azından böyle denesin yine icmiyorsa mama degistirsin

Sağol canım söyledim 

0 oy
önce (1,746 puan) tarafından

Rabiacim bende de kısmi meme reddi başladı. Bir memeyi emiyor diğer memeye geçince istemiyor. Bende ayakta deniyorum. Önce  bebegi emzirir pozisyonda tutuyorum 2 gündür. Öyle evde yururken meme ucum bebegin ağzına değiyor.  Sonra bebeğim o şekilde tutuyor biraz daha ayakta duruyorum emmeye başlıyor. Sonra oturuyorum. Çözümü şimdilik böyle buldum. Biliyorsun mama da veriyorum bebeğime. Ama anne sutu çok önemli inşallah anne sütünü bırakmaz. Arkadaşın emzirmeye bu şekilde bir denesin. Mama markasida  hipp1 organik combiotik kullanıyorum. Biberonumda philips avent

Hadiya syledim ayakta emzdir dyede seninde mi öyle oldu ya Allah yardımcin olsun cnm ya

Maalesef cnm. Her şey çok yorucu 

Bnm bebekte cok elini emiyor acaba diyorum diş mi cikcak damak mi kaşnyor elini yiyecek resmen hani tokta

Benimde aynı cmm..normalmis

Öylemi herhalde elini keşfedyor

0 oy
önce (850 puan) tarafından

Meme reddi bende yaşadım ama vaz geçmedim o inat etti ben ettim şimdi 6 ay oldu hâlen devam eder ayakta yatarak uykusunda asla vaz geçmedim bir şekilde verdim

Kaç aydır bu şekilde sizin? Bende de başladı. Çocuğuma 2.5 aylık.  Ayakta emziriyorum. Meme reddinin sebebi ni bulanildiniz mi?

3 aylık başladı 6 ay oldu hâlen devam ediyor ama inatlasma ya devam vaz geçmek yok

Çok zor ama  ya. Disarda napiyorsunuz?

Dışarı pek çıktığım söylenemez okul ev ev okul arasında yim

Ek gıdaya başladım ama memeden vaz geçirmiyorm 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 150 göst.
0 oy
5 cevap 103 göst.
0 oy
2 cevap 127 göst.
31 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Aslhnmthn (38 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 643 göst.
15 Kasım 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde ZelihaAytac (637 puan) tarafından soruldu

411,920 soru

12,400,370 cevap

44,400 kullanıcı

Kategoriler

...