+2 oy
1,253 göst.
önce Diğer kategorisinde (20,663 puan) tarafından

Kabul eder misiniZ? Üstelik benimle küs kocamın her durumuna kalp koyuyo sildim engelledim instasından wptan sizin fikirlerinizi merak ettm sadece 

53 Cevaplar

+20 oy
önce (2,786 puan) tarafından

En İyi Cevap

Vallahi böyle boktan bir dünya da babamdan bile her boku beklerim ben ne eltisiymiş Allah aşkına çıkın şu modern kafasından haklısın sinirlenmekte valla ben bile sinirlendim 🤬

önce (20,663 puan) tarafından

En azından anlayan insanlar çıktı gerçekten sinirlendim ya 

Canım sen takma gerçekten sen kendine bak kendi hayatına herkes konuşur durur sen kendi doğrunu kendin bilirsin ama bu anlattığın bana bile ters hayırdır yani bir değil iki değil 

önce (839 puan) tarafından

Abi bunun modernlikle ne alakası var. Şu sitedeki en geniş benimdir heralde. Ama bu durum benim bile sinirimi bozar yani. :D tek olduğu fotolara kalp koyuyor di mi

Çok fena kendini akıllı sanıyor ama beni bilmiyor delirirsem kimse duramaz önümde zaten pkklınin biri hiç sevmiyorum zaten kılım

Haklısın valla canım belki ben senin kadar bile sabırlı olmazdım bu zamana kadar 

Tek olduğunada ne paylaşsa hepsine ama inan beni paylaşsa kalıbımı basarım koymaz

Yok haber yolladım bende çok sabırlı değilim zaten 

-Reklam-
+21 oy
önce (335 puan) tarafından

Az önce konusunu bilmeden sırf dönem dizisi diye Şakir paşa izliyordum, 5. Bölüme geldim. Gelin kaynata öpüştüler!

Bu normal de ben mi bilmiyorum ya?! BENİM ÇOCUĞUM BUNU İZLEYECEK BELKİ YA!

Böyle bir konuyu çekmek yetmezmiş gibi bir de tvden sonra 7den 70e her kesimin rahatça ulaşabileceği bir mecrada, YouTube’da yayınlıyorlar. RTÜK konuyu bile bile çekilmesine nasıl müsaade eder aklım almıyor.

O sebeple eltiymiş bacanakmış kayınçoymuş beni ilgilendirmiyor, herkes haddini bilsin kardeşim. Biz Allahtan daha mı iyi biliyoruz da haram olan bir hususta helalmiş gibi davranıyoruz?

İstediğiniz kadar linçleyin baba, ben mağaramdan memnunum. Elitlik buysa sizin olsun, örümcek kafa olmayı yeğlerim. 

+1

Helal olsun be gerçekten öyle bi devirki ne ar kalmış ne namus ben nasıl güveneyim kız bid arsızki nasıl ne kavgalar ettim yerin dibine soktum halen aynı

+4 oy
önce (3,563 puan) tarafından

Eltimin numarası yok eşimde benimde kaynımın numarası yok  

En temizi valla

önce (7,331 puan) tarafından

Belki lazım olur diye eşim kaydetti malum çalışıyor ya arabamızda yok. Hastalık filan olursa ararsın abimi götürür sizi " çok zorda olursam aramadan önce eşimi ararım abini sen mi ararsın yoksa ben mi? Sormadan bişey yapmam. 

+2 oy
önce (351 puan) tarafından

Kızımın videosunu paylaşınca kaynım da kalp koyar ve mutlaka kızıma yazıyor gibi mesaj atar geçen eşimle el ele tutuşuyorduk onun videosunu attım ona da kalp atmıştı 

Öyle şeylere bende bişi demem ama bu bana inat yapıyor herşeye ama herşeye kalp koyuyor wptan instadan 

önce (3,103 puan) tarafından

Bence sen eltini sevmiyorsun diye  yaptığı herşey gözüne batıyor , neden sana inat resimlere kalp koysunki eline ne geçecek,ama seni sinir etmeyi başarmış 

Benle küsme sebebi bile ortalığı karıştırmaya çalışmasıydı ben kimseye bişey yapmadım sebepsiz yere küsüp bide eşime sürekli beğeni yapamaz sen olsan gerçekten bişey demezmisin ?

önce (334 puan) tarafından

Benim kaynimda öyle çocuklara birde eşimle olan fotolara kalp koyar 

+2 oy
önce (12,952 puan) tarafından

Neye koyduguna bağlı çocuklara koysa bişey demek ama ota b.oka koyarsa kızarım

Her boka ya her halta gerizekalı

+2 oy
önce (2,085 puan) tarafından

Eşimle tek olansa sorun benm için ama çocuk varsa sorun yok benm kaynimda öyle yapar çünkü 

Çocukları atmaz eşim canım

önce (2,085 puan) tarafından

O zmn eşinle tek olan fotoya kalp koymasi bence sorun benm için tabi sonucga herşeyin adabı usulü var kalp ne alakaysa 

+2 oy
önce (3,715 puan) tarafından

Kimse kusura bakmasın 

Valla kendi fikrim kendi düşüncem 

Benim kitabımda yoktur öyle şeyler 

Nasıl ben onun kocasına böyle şeyler yapmiyorsam 

O da benim kocama yapamaz 

Ayıp denen bisey var 

Gitsin kocasının durumlarına resimlerine vs kalp koysun 

Benim kocamla işi olamaz hayırdır 

Boşuna hadiste soylenmiyor 

Kayın atestir diye 

Aynı evde kalınması bile haramsa gunahsa 

Hiçte normal değil 

Beğeni yapsın kalp koymak nedir 

Hiçte gelemem öyle şeylere......... yaparım ağzına 

Edepsizligin alemi yok 

Ağzına sağlık ben asla kayınlarıma kalp atmam asla muhattap olmam gerekmedikçe ama bu bide sözde çok dindar kayınlarıyla samimi olmaya çalışıyo ben izin vermiyorum ya kuduruyo

önce (3,715 puan) tarafından

Valla ben hiç kimseye güvenmiyorum artık 

Deki eltime guvenecem 

Bende de var kıskanç edepsiz bi elti 

Ne yapsam kuduruyor 

Uzak duruyorum kafam rahat 

Mesela eşinin telefonundan benim numarayı silmiş durduk yere 

Bende onunkini eşimin telden sildim 

Durumlarina bile bakmıyorum 

Görse konuşur ama mesafemi koruyorum 

Rab'bim öyle insanlardan korusun 

+1 oy
önce (11,645 puan) tarafından

Yaşça büyükse ses etmeM heralde yaşlıların vardır öyle fantazileri 

Yok bayada küçük 27 yaşında

+1 oy
önce (5,606 puan) tarafından

Eltimin karakterine bağlı. Samimi içinde kötü niyetli biri değilse sorun etmem. Siz küssünüz diye eşinle de mi küssünler? Eşin ayrı bir birey sen ayrı sonuçta. Eşinle aralarında bir problem yoksa numarasının olması normal 

+2

Hafsa yine başlama karakteri beni ilgilendirmez ben istemiyosam görüşemez hoşuma gtmiyor 

Yine başlama derken??

. Oda sizin sorununuz o zaman. Sen istemiyorsun madem niye bu güne kadar eşinde numarası kayıtlı 😏

Neyse zaten gerginim iyi akşamlar

Sanada 😒

+1 oy
önce (13,800 puan) tarafından

ben umursamam şahsen

Ben sinir oluyorum 

+1 oy
önce (2,750 puan) tarafından

Kişiliğine bağlı ya fesat katnem karaktersiz biriyse sıkıntı büyük 

Fesat kahnem ortalığı karıştırmayı seven bi tip

önce (2,750 puan) tarafından

O zaman sağlam bı smekdown hakeder 

Diğer eltime dedim silsin numarayı beni kendine takmasın dedim

önce (1,686 puan) tarafından

İkiniz de bana yeni bi kelime öğrettiniz ama doğrusu 'kaknem'miş. 

+1 oy
önce (3,103 puan) tarafından

Yani çocukların resimlerine kalp atıyorsa olabilir neden olmasın,sen küssün diye neden kocanın telefonundan engelliyorsun bence buna karışamazsın

Çocuklara değil herşeye 

+1 oy
önce (853 puan) tarafından

Sinir olurum koyamaz kalp falan kusura bakmasın kimse engellerim bende

Bende engelledim 😂😂

önce (853 puan) tarafından

İyi yaptın kuzum 

Bi görsen öyle fenaki asla hakkımı helal etmiyorum

+1 oy
önce (18,721 puan) tarafından

Belki bir ihtimal çocuklarımla olan fotografa olabilir. Ama her duruma koyuyorsa ve küslüğe rağmen yapıyorsa art niyetli olduğunu düşünürüm ve rahatsız olurum muhtemelen ona gizlerdim paylaşımları 

İşte anlatmak istediğim bu 

+1 oy
önce (2,337 puan) tarafından

Bende rahatsız olurum ya 😒

Ben acayip sinir oldum akşam akşam gerildim

+1 oy
önce (2,710 puan) tarafından

Kabullencek bisindegil asla.kim.ne derse desin ama hos bisi degil.he cocuklar falan olur onlara atar anlarim ama herseye yapiyorsa esim tek kendinj bile paylassa yapiyorsa asla kabuk edilcek bisi degil tepkimi koyarim sert bi sekilde.

İşte bende kabul edemiyorum eşime söyledim daha görüşürsen canınız sıkılır kavga çıkar dedim sildim

+1 oy
önce (4,148 puan) tarafından

Yani direkt eşinin kendi fotosu değilse diğerlerini takmam heralde bilemedim ama. Sen inadına yapıyor diyorsun. Ne yapmaya çalışıyor ki man.yak mı bu kadın.

Eşim dükkanı atsa beğeniyo dini bişi atsın beğenir kendini atsa beğenir bende anlamadım benle derdi ne inan bilmiyorum iyilikten başka bişey yapmadjm ama bundan sonra tüm kapılar kapalı

+1 oy
önce (119 puan) tarafından

Edepsizlik....

Kesinlikle.  

+1 oy

sen edep ile alakalı bir durum paylaş özlü bir söz. Eşin de senin ismini alarak ekran görüntüsü alıp kendi durumunda paylaşsın. Soğuk duş etkisi olur o eltine eminim

Eşimdende bendende engelledim ya uğraşamam boş bi insan işte ikiz bebekleri var nasıl fırsat buluyosa buluyo bi ara eşimi paylaşıyodu ben bile paylaşmıyorum sana ne oluyor sil canımı sıkma dedim hasta ya insanı sinir ediyor

Eşinden de engellemiş sen en büyük kapak

Yani inşallah artık durma noktası vardır bende kaynımın numarası bile yokzaten kocasınıda sevmem

+1 oy
önce (29,484 puan) tarafından

Kimse koyamaz eltide olsa bacida olsa arkadaşta olsa gereksiz samimiyet 

Aynen öyle ben asla kaynımın durumlara kalp koymam ne gerek var ya niye koyayım yani bananeki

İlgili sorular

0 oy
35 cevap 1,347 göst.
0 oy
35 cevap 2,014 göst.
30 Ağustos 2020 Aile & Aşk kategorisinde Aysedem (535 puan) tarafından soruldu
+2 oy
39 cevap 488 göst.
30 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde sweetlady (848 puan) tarafından soruldu

412,052 soru

12,404,339 cevap

44,555 kullanıcı