+2 oy
189 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (1,698 puan) tarafından

Çocuklar uyanıkken hiç mi açmıyorsunux yada onlar varken dizi filan izliyor musunuz bı kaç kere izliyim dedim kızımda bakıyor öyle olunca rahatsız oldum kapattım

12 Cevaplar

+2 oy
(1,105 puan) tarafından

Gün içinde TV hiç açmam arada 5 yaşındaki kızım için çizgi film acarim onda da 5 aylık bebeğimi diğer odaya götürürum süresi doluncada hemen kapatırım 

-Reklam-
+1 oy
(1,383 puan) tarafından

İzliyorum ben kim dört dörtlük izlemiyorum asla yapılıyor ki içeriğine dikkat et yalı çapkını izleme mesela yoksa uygun dizi de var 

(1,698 puan) tarafından

Yok canım o olmasa da ben o dizileri izlemiyorum 

+1 oy
(4,423 puan) tarafından

Sakin şeyler izliyorum seksenler yedi numara falan. Üç buçuk yaşında hiç öyle benim dizime bakmadı bu zamana kadar bazen dikkat çekici bir şey olursa bakar. Belgesele beraber bakarız. Hiç tv görmediyse meraktan bakıyor olabilir 

+1 oy
(1,241 puan) tarafından

Önceden açıyordum konuşması geri kalınca tamamen kestim. Uyanık olduğu sürece açmıyoruz. 

+1 oy
(2,176 puan) tarafından

Canım kızın kaç yaşında 

(1,698 puan) tarafından

4 yaşında 

(2,176 puan) tarafından

Canım çok saçma içerikler olmadığı sürece izleyebilirsin. Artık sosyal medyadaki mükemmel anneler yüzünden herkes anneligini sorgular oldu. 

(1,698 puan) tarafından

Evet canım Ayn öyle bazen insan sıkılıyor zaten uygunsuz şeyleri kendimde izlemiyorum 

0 oy
tarafından

akşamları açıyoruz. eğer izlerse kapatıyoruz 

0 oy
(8,167 puan) tarafından

Tek izlediğimiz şey belgesel. Tv de bir şey yok ki doğru düzgün. Gündüz açsan kadın programları akşam açsan dizilerde arsizliklar kavga silah. Film dizi hep psikolojiyi etkileyen şeyler. Yani düzgün bir şey olsa açarım açıkçası. Ama kızım uyuyunca açıyoruz istediğinizi.

0 oy
(10,828 puan) tarafından

5 buçuk yaşında kızım. Yanında şimdiye kadar ne dizi ne haber ne film hiçbir şey izlemedim izlemem de. Dizilerde ya silah şiddet olayları var ya da öpüşme 🤮 nasıl izleyeceğiz ki?

Zaten ben akşamları masterchef izlerdim bitmeden önce. Dizi alışkanlığım yok. Onun haricinde akşamları çocuklar uyuyunca netflixten film izliyorum. Tv bizim evde çoğunlukla çizgi film için açılır onu da oturup düzgun izlemez zaten kurtlu 😂 

Burda birinin yorumunu okumuştum bir kaç ay oluyor. Kadın 3buçuk yaşında ki kızımla yalı çapkını izliyoruz demişti şok olmuştum 😂

(484 puan) tarafından

Yük sok oldum birde marifet gibi yazmış mi ben geçen sezon bıraktım bana bile fazla geldi kadının genişliği 

(10,828 puan) tarafından

Sorma hatta epey bi dizi ismi saydı izliyoruz diye 😂

0 oy
(1,054 puan) tarafından

Bizim evde açılmaz haberleri telefondan rakip ederiz eşimle bi dizimiz var onu da gününü geçirir ertesi gün çocuk uyuyunca YouTube üzerinden izleriz çok nadir evde yalnızsam balkona çıkmam gerekirse yada acil tuvalete falan girmem gerekirse öyle açıyorum peşimden gelip bi zarar görmesin yada banyoda deterjan dolabına falan dokunmasın diye o da kırk yılda bir 5 dk falan oluyor işim bittiğinde dikkatini dağıtıp kapatıyorum 

0 oy
(2,257 puan) tarafından

İzlemiyoruz çünkü TV yok 😁

(1,698 puan) tarafından
+1

Keşke bizimde olmasaydı 

(2,257 puan) tarafından

Bizde vardı ancak oğlum büyüdükçe sıkıntı olabilir diye gönderdik yakın zamanda elhamdülillah iyi oldu 🙂

0 oy
(4,313 puan) tarafından

Ben izletmiyordum 3 yaşından sonra biraz biraz başladım sonra ucu kaçtı. Aman sen de dikkat et. Günde 1 sefer veya haftasonları diye kural koy.

Benim ikinci oldu şimdi kesmeyi düşünüyorum küçüğün iyiliği için. Direkt görmese de sesini duyuyor sürekli.

(390 puan) tarafından

post sahibi değilim ama bende çok dikkat ediyorum. bende ilerleyen yaşlarda nolur diye düşünüyordum sizin yorumunuza denk geldim bende sikkat edeceğim inşallah Allah kolaylık versin

0 oy
(390 puan) tarafından

hiç açmıyorum canım kızım 9 aylık çook zırda kalırsam siyah beyaz tiny time şeklinde videolar var onu açıyorum 15 dk kadar afedersin bi tuvalet ihtiyacım için ya da mutfakta ki acil işim için. yoksa açmıyorum mesela dün kızım akşam 9 buçuk gibi uyudu bizde o zaman açtık. 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 75 göst.
18 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Yamukprenses (1,174 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 135 göst.
0 oy
13 cevap 414 göst.
0 oy
24 cevap 397 göst.
9 Eylül 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Simsek21 (1,698 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,436,687 soru

23,624,555 cevap

306,980 kullanıcı

...