Ramazanda yaşına bir ay kalıyor oruç tutacak misiniz sütüm azalır mı acaba
Benimki de 10 aylık olacak zaten bebeğin büyük daha çok ek gıda alma zamanı seni çok a etkiler mi bilmiyorum denemen lazım elbette Ama zaten büyük bir bebek çok sütün azalacağını düşünmüyorum zaten biraz daha ek gıdaya yönlenmesi lazım
Benimkide 11 Mart'ta yaşına girecek ben önceden kızımla tutmamıştım tutmaz alır diye endişe edip ama oğlumla anestezi altına girip kontrole gideceğinde defalarca sabahtan akşama kadar aç kaldım O yemediği için hiç canım istemedi yani demek istediğim şey aç kalınca da Allah'a şükür süt azalmıyor Allah yardım ediyor hiçbir şey olmuyor bu yıl ben de hiçbirini kaçırmayı düşünmüyorum
Benimkide 9 martta doğdu. 1 yaşında olcak allahin izniyle. Ama ben nerdeyse 2 aylık hamileyim
Hamileysen ben bilemedim ben olsam tutmam hamileyken çünkü hem çocuk emziriyorsun hem de hamilesin direncim çok düşebilir
Ben tutmamistim malesef dene canim
Benimki 1 yaşından küçüktü tutabildim. Zaten ek gıda aliyor
Senin bebeğin büyük canım ek gıda da alıyorfur
Benim bebeğim 3 aylık olacak ben tutacağım.
Benim kizim 7 aylik olucak. Tutucam inşallah
Geçen sene 6 aylıktı oğlum hepsini tuttum. Bu sene de İnseAllah hepsini tutacam
Benim azaldı. O yüzden tutmadım. 1 yaş yoktu tam. Yaklaşık 9 aylık falandı heralde
Ek gıdayı iyi yiyosa çok sorun da olmayabilir
1 yaşından sonra artık ek gıda daha çok ana öğünü olacağından sorun olacağını düşünmüyorum.
Geçen yıl tutmuştum 1 yaşında değildi tam bu sene daha rahat tutarım ek gıda aldıkları için bir sorun olmuyor
Bebeğim üç aylık tutacam etkilemez inşallah
Ek gıdada verirsiniz böylelikle problem olmaz bence
Ek gıdaya başlamış ve yeterince büyük oruç tutabilirsin.
Ben büyük oğluma Ramazan a 3 gün kala doğum yaptım o ramazanda hiç tutamadım kısın bebeğim 8 9 aylık olunca başladım oruca iftarla sahur arası bol su içersen sütünde çok etkilenmez
Bebeğim 8 aylık falandı tuttum hiç azalma olmadı gayet rahat geçti zaten ek gıda da alıyor rahat olur
Canim benim geçen sene ramazanda oğlum 5 6 aylık falandi ve tek anne sütü alıyordu. Bir ay boyunca tuttum ve hiçbir sıkıntı olmadı. Zaten iftarda erken oluyor sahurda güzelce yedikten sonra gayet yeterli oluyor. İftarla sahur arası bol suyunu da içersin sikinti olmaz bence.
Benim geçen sene 10 aylıktı oğlum tuttum orucumu sütüm azalmadı hiç
Oğlum 8. Ayına girmiş olacak Allah izin verirse tutacağım inşallah. Seninki baya büyük ek gıda da alıyordur.
İki buçuk aylıkken tutmuştum. Çok şükür hiçbir şey olmamıştı
Ben tutacağım mecbur. İlk hamileliğimden ve emzirmeden borcum var. Toplam 3 ramazan. Kızım 7.5 aylık emziriyorum da ama tutacağım inşaAllah
İlk kızım 4 ayllikken tuttum ama ikinci de lohusalık zamanı a geldi gusül alınca da tutamadım . Çok tansiyon düşüklüğü yaşadım. Küçüğüm 1 Şubat'ta 1 yaşına girdi haftanın 3-4 günü pes peşe kaza tutuyorm 20 gün tamamlandı çok şükür. Ek gıdaya geçen annelerin tutması gerekli
413,247 soru
12,442,210 cevap
46,030 kullanıcı