0 oy
408 göst.
Diğer kategorisinde (10 puan) tarafından

Kızlar ya kadını tatlı bir dille uyarmak için yukarı da çıktım kadın çok hoş biri gerçekten anlayışsız bir insan da değilim yeri gelince ev hali demeyi de biliyorum ama kesintisiz sesler geliyor kafam almıyor bizim ev sessiz yukarısı çok kalabalık boy boy 5 küçük çocuğu var kadının artk gurultuden sesten kafayı yiyecem evde yoruluyorum bu saatte yatagıma cekilip dinlenim yada uyuyayim birşey le uğraşayim diyorum sesler kesilmiyor bıktım kadını kaç kere dır uyariyorum kusura bakma dikkat edicem baş edemiyorum falan diyor ama yine aynı benim yerimde olsanız napardiniz gerçekten bu şekilde olmuyor :((

15 Cevaplar

+5 oy
(1,302 puan) tarafından

Benim Bir komşum vardı 4 çocuklu alt komşu her gün şikayet ediyordu ev sahibine bile söylemişti ama çocuk bu anlar mı yine bir gün kapıya gelmiş kadın şikayet etmiş kadın sinir krizi geçirmiş dört çocuğunu da baya dövmüş ama çok fazla şiddet uygulamış bir hafta sonra da eşi müstakil bir ev tutup oraya geçtiler ne yazık ki geçen sene soba zehirlenmesinde üç  çocuğuyla vefat etmiş demem o ki bazen çare yoktur biraz tahammül etmek gerekir 

tarafından

Çok üzüldüm ya 🥺 

(3,105 puan) tarafından

Cok uzucu gercekten

(4,365 puan) tarafından

Yaa gerçekten üzüldüm

-Reklam-
+1 oy
(1,037 puan) tarafından

Kadın ne yapsın 5 küçük çocuğu varmış.. yani bence bunu kabullenmekten başka çaren yok..uyarıp da kadını da iyice bunaltmamalısın..çocuklar durmuyorsa ne yapabilir ki..çözümü yok bence 

+1 oy
(1,534 puan) tarafından

Kadına çok acıdım ya , bir insan hiç mi kendini düşünmez . 5 çocuk Allah sabır versin inşallah. Kuzum buna yapabileceğiniz birşey yok, kadın muhtemelen mahçup oluyor , senide anlıyorum ama sürekli gidersen bu sefer çocukları dövebilirler 🥺

+1 oy
(35 puan) tarafından

Sürekli sürekli olmaz sonuçta herkesin coccugu kendine güzeldir arada bir olur ama boyunada olmamalı sonuçta işe gidecek olan var hasta olan var sürekli o sesi mi çekeceksin sen çekmek zorunda değilsin ki kadında ona gore ev alsaydı 

+1 oy
tarafından

Baş gelemeyecegin çocuğu neden yaparsın o kadar 5izmi bunlar ne bileyim.2 çocuğum var 9 45 dedinmi yatmak için hazırlanıriz.Sutumuzu ısıtır pijamalarimizi giyer suyumuz WC derken saat 10 olur yatağa girer uyurlar şükür 

+1 oy
(185 puan) tarafından

Benim 1 çocuk var bsski yapa yapa çocuk bu seferde başka yerden patlak veriyor. 5 cocukmis birine dur dese diğeri durmaz. Ya sen tasincan ya onlar istediğiniz kadar uyarın cocukl laf dinlemiuor küçükse hele. Çocuklar ne yapsın bı evin içinde kal kal. Sizin ev sessiz mis her ses gelir size ister istemez 

+1 oy
(4,365 puan) tarafından

Benim iki çocuk var önceki kiracı o kadar anlayışlıydı ki ikimizinde aynı yas çocukları vardı hic bi seste aramadı bende üst kattakinin sesinden aramam, Allah razı olsun Allah öyle komsular nasip etsin herkese, bu kiracı yeni geldi Çinli mühendis mi ne Türkçesi zayıf daha sikayet olmadı sese de dikkat ediyoruz tabiki, zaten olsa nasıl anlasacaz bilemiyorum 😁 bacım sende haklısın ama eminim annede rahatsız öldüremez ki bu sefer döver falan Allah korusun 

0 oy
(10,991 puan) tarafından

5 çocukla sessizlik imkansız ama en azından akşam 22.00dan sonra ses olmamalı ya

(10 puan) tarafından

Oluyor canm 1 lere kadar kesintisiz gürültü var paldır küldür aklm almiyor ya artk piskolojim bozuldu artk 

(10,991 puan) tarafından

Yok artıkk çocuklar hiç uyumuyor heralde

(10 puan) tarafından

Sanırım düzen kuramıyor 5 tane olunca bende de var uyutuyorum en geç 10 da oda engec 

0 oy
(3,524 puan) tarafından

Beş çocuktan bahsediyoruz, kadın hangisine yetişsin,bende rahatsız olurdum ama galiba bu durumda yapacak birşey yok 

(10 puan) tarafından

Ama dayanılır gibi değil aşağıda yani bı yolu olmalı bende çocuk bakıp yoruluyorum şu saatlerde kafa dinlemek istiyorum herşeyi geçtim o kadar çok oluyo ki sesler psikolojim bozuldu artk içimde bı huzursuzluk hissediyorum

0 oy
(1,444 puan) tarafından

5 cocukla napsin canim sende haklisinda basedemiyo demekki 

0 oy
(1,604 puan) tarafından

Aynı benim alt komşum böyle sürekli ses var sürekli ama 4 senedir çekiyordum geçsn gün kafam attı indim kapısına 

0 oy
(12,905 puan) tarafından

Kiracı mı bunlar. Ben olsam 5 çocuklar giriş katında otururum. Gerçekten çekilir gürültü değildir 

(7,913 puan) tarafından

Benim ablamın 3 kurtlu çocuğu var o yüzden iki kere taşındı onda da altı dükkan olan evleri tercih etti . İnsanın kendini bilmesi gerçekten güzel bir şey 

(12,905 puan) tarafından

Aynen öyle.

0 oy
(2,229 puan) tarafından

Ben alt kattayim ev sahibi üstte. Doğum yaptım bütün düzen şaştı. Eşim bir gece Bir gündüz çalışıyor. Oğlum onu rahatsız etmesin diye mecbur geç yatiriyordum. Düzen öyle bozuldu ki saat 2 de uyumaya başladı 2 yaşında bebek. Gece çok ses yaptı ev sahibi mesaj attı çok ses geliyor diye. O günden sonra küçücük bebeğe bağırmaya başladım ev sahibi kiziyo diye. Eşime bile yüksek sesle konuşma dedim. 

Keşke herkesin imkanı olsa da müstakil evde otursa. Şimdi o kadın çocuklarını emin ol defalarca uyariyordur ama onlar da cocuk neticede.. 

Biz de 3 kardestik küçükken o kadar yaramazdik ki annem ve alt komşu hep kavga ederdi bizim yüzümüzden. Annem uyarirdi ama biz evde maç yapardik yani 😄 o yüzden ben çocuk sesine asla laf etmiyorum 

.

0 oy
(3,105 puan) tarafından

Beni tarif etmissin cozum bulursan banada soyle

0 oy
(2,089 puan) tarafından

Çok kötü bir durum maalesef ☹️ çocuk sayısıda fazla o yüzden birşey diyemiyorum kadında farkındadır mutlaka hatta streste oluyordur ama çocuk anlamıyorsa elinden bişi gelmez maalesef çaresiz durumdasın inşallah sakinleşir çocuklar 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 98 göst.
0 oy
2 cevap 108 göst.
0 oy
16 cevap 808 göst.
28 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Mirketanne (633 puan) tarafından soruldu
0 oy
41 cevap 3,245 göst.
7 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde Selimbebek (943 puan) tarafından soruldu

Kategoriler