0 oy
358 göst.
önce Diğer kategorisinde (267 puan) tarafından

Kızlar şimdi 5 yaşında bir oğlum 2 aylık bir bebeğim var. Tüm gün onlarla ilgileniyorum. Dinlenme fırsatım bile olmuyor. Tüm gün ayaktayım. Yemesini içmesi emzirmesi vs. Neden bebeğim yüzünde kirmizi sivilceler çıkmış diye. Vay efendim çocuğun yüzünde sivilce çıkmış. Sen herşeyi yiyorsun sütüne karışıyor vs çocuk zayıflamış. Çocuğa bakmasini bilmiyorsun. Dediği kelime sen çocuğa bakmasini bilmiyorsun dedi. 

10 Cevaplar

+2 oy
önce (5,611 puan) tarafından

Gel kendin bak derler adama 

Yada tut bir bakıcı baksın 😒😒

önce (267 puan) tarafından

Annesi bir yandan vay efendim çocuk zayıflamış. Ya bi birakin artık beni salin diyesim var gerçekten 

önce (5,611 puan) tarafından
+1

De artık bence. Bak anellik kolay bir şey değil. Öyle her kesin ağzına dolayacağı basit bir şey değil. Sen bu konuda tavrını net bir şekilde göstermezsen emin ol devamı gelecek. Sakın anneliğine laf ettirme keskin çizgin olsun bu konuda 

önce (3,349 puan) tarafından

Benim oğlumda hep alt sınırdan büyüdü kilosu ama boyu önde, hareketleri çok diye zayıf yani ama şükür sağlıklı ne yapabilirim. Her doktor gördüğünde sorarım iyi derler. Bi takviye bile vermiyorlar. Kiloya laf edilmesi şok saçma ya 

-Reklam-
+1 oy
önce (415 puan) tarafından

Otursun kendi baksın ozman oyle herseyi hafife alıp anneliği ne laf konuşuyorsa oyle cocuk bakmak kolaymıymış

Hiç sorma annesi de bir yandan çocuk zayıflamış diyor. Artık biktim bunlardan 

önce (415 puan) tarafından
+1

Akıl hocalığı yapıyorlar sen taviz verme ezdirme kendini cocuk yorgunluğu yetmiyor gibi bide dırdırları var ayyy hiç cekilcek gibi degil Allah yardımcın olsun

+1 oy
önce (2,750 puan) tarafından

5 yaşındakini o mu getirmiş bu yaşına da 2 aylığa laf atiyo

Hiç sorma kendi yıllarımı veriyorum evlatlarima. Hiç kimseden bir destek bile almadım bu yaşa kadar 18 yaşında evlendim. 19 yaşında anne oldum. İlk oğlum tecrübesiz halde büyüttüm bu yaşa kadar getirdim.

önce (2,750 puan) tarafından
+1

Aynı gülüm aynı bende 18 de evlenip 19 da anne oldum 5 yaşına girecek Mayıs'ta. Bı Allah kuluda cikip analigima laf edemez . Tamam benim tercihim hiç bı lafım yok ama o yastakiler sokak gezerken ben sorumluluk alıp çocuk büyüttüm 

+1 oy
önce (20,308 puan) tarafından

Kimse benim anneligime laf söyleyemez. Ben evlatlarım için en iyisini yapmaya gayret ediyorum de. Ortami terket. . Şimdi Nevzat Tarhan videosu izledim daha 🤣🤭 o da dinlese aşağı yukarı böyle şeyler söyler heralde 😁 

0 oy
önce (3,349 puan) tarafından

2 aylık bebekte sivilce olur. Ben daha doktorumuza sormadan, Allah razı olsun hiç endişe etme bunlar gayet normal diye uzun uzun anlattı adam. Azcık bilmiyorsa sana laf etmeden önce doktora sormayı denesin. Anne, hiç birşey yapmasa dahi laf edilmez. öyle zor bir meslek! 

0 oy
önce (77 puan) tarafından

Sen emzir deseydin su erkeklerin dilleri de papuc gibi benimki de oglumun dogdugu sene mayis ayi oldu milet sort tsort disarda geciyo kombi yakiyodu evde neymis evin ici sogukmus da cocuk kucukmus usurmus mayis ayi ne soğuğu kafayi mi yedin kapat artik sunu dedimtamam kapatcam ama cocuk hasta olursa ben sana biliyorum dedi bende kaynanama sikayet ettim o bi sikistirdi 

0 oy
önce (1,689 puan) tarafından

Ona şeyi sorsana Osmanlı tokadı daha önce yemişmi yememişse Bi denesin sonra ağızını tekrar açmaya kalksın hayırdır kendi bakabiliyor da senin mi haberin yok çok mu biliyor çok mu çocuk emzirmiş çok mu çocuk bakmış hayır madem biliyor alsın biraz da o baksın kayınvaliden de zayıf bu çocuk dediğinde gözleri için bir doktor öner hayır madem göremiyor gördüğünü anlamıyor Bi doktora gitsin 

0 oy
önce (630 puan) tarafından

Bizde 3 aylık olduk onlar bebek sivilcesi zararsız kendisi geçiyor böyle narsist insanlar ancak bela olur 

0 oy
önce (1,747 puan) tarafından

Cnm o sivilcelerin aynısı oğlumda da oldu. Mustela kremle anında geçti.  

0 oy
önce (28 puan) tarafından

Keşke sen dogursanda bide senin dogurduguna baksak ah deli soykaaaaaa😤

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 226 göst.
31 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Annesininmasali (868 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 886 göst.
4 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Eso han (120 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 807 göst.
27 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Saliha22 (706 puan) tarafından soruldu
+1 oy
17 cevap 840 göst.
11 Mart 2023 Aile & Aşk kategorisinde Ayasa (1,289 puan) tarafından soruldu

412,074 soru

12,404,933 cevap

44,572 kullanıcı