0 oy
244 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (102 puan) tarafından

2 yıl önce sanalda aldatilmistim. Ve bu olaydan sonra eşimin hareketlerine daha çok dikkat eder oldum. Eşimin bir aile dostu var çocukları ile de arkadaş zamanında eşime maddi manevi destek olmuş biri eşimi aramış oğlu ile ilgili bir sıkıntısını anlatmış birkaç zaman önce de gene oğlu ile ilgili konusmuslardi. Kadın evli değil. Profil resmine baktım yaşını hiç göstermeyen genç gibi duran ve süslü bakımlı bir kadın. 1 kere de yuz yuze gordum Anne gibi görüyor eşim küçükken sahip çıktı etti diye annesi var tabi ama sahip cikan bir anne degil herneyse o da eşime oğlum diyor kiskanmami sağlayacak bir ihtimali bile yok eminim. Ama ben yaralıyım aldatıldım zamanında şimdi yaşı falan önemli değil kadın ismi duymak bile istemiyorum. Bide benim doğduğum ailenin kültüründe  böyle şeyler yanlış gelir bize ne olursa olsun. Zaten bana da ters gelir.Bende sen artık evlisin eskideki gibi olma dedim. Oda nankörlük ve vefasızlık gibi olur anlamında ve gerçekten bunu bana nasıl söylersin ben o gözle bakarmıyım annem gibi diye konuştu kavga ettik. Sonra da bana hak verdi ama sizce ben bu konuda haksız mıyım bana zamanında o aldatma olayını yaşatmasaydı olur olmadık kimse ile ilgili böyle kıskançlık yapmazdım

5 Cevaplar

0 oy
önce (62 puan) tarafından

Annesi varken nie annesi gibi görüyor bir çeliskili durum . Eğer cidden öyleyse daha kıskanma o kadarinida yapmaz heralde🤔😑

önce (102 puan) tarafından

Yapmasa bile böyle şeylerin ters olduğu bir kültürde büyüdüğüm için bana ters geliyor . Annesi var da yok gibi oğluyla alakasız fazla ilgili değil 

-Reklam-
0 oy
önce (3,959 puan) tarafından

Bir insan başka bir kadını niye anne diye görür yada o kadın o çocuğa niye annelik yapmış bazı şeyleri kadınlar hisseder içine kurt düştüyse vardır bir şey 

Kendi annesi ilgilenmemis hiç başka şehre gelince bu kadının çocukları ile arkadaş oluyir sonra kadın çocuklarından ayırmıyor. Yapmaz eminim sadece bana ters

Yani çocuklarından ayirmiyorsa sıkıntı yapma canım sonuçta annesi yerine koymuş nasıl atsın 

Sildi valla kadını ben sil demedim mesafe koy dedim sadece eşim inattır sinirlenip sildi biraz utandım kadına ayıp oldu ama evli değil sonuçta ne bileyim bana ters geliyor

Bak sen istiyorsun diye komple silmiş dahada uzatma yani bassini geçirme canım en iyisini yapmış 

0 oy
önce (171 puan) tarafından

Geçmiyor  iyileşemiyor insan 

altılmanın sonu boşanmaktır oku lütfen postumu yapan yine yapıyor Allah kahretsin 

Lütfen saçmalama kardeşim.  Tüm aldatılan kadınlar olarak intihar mı edelim ? Niye peki vallahi kimse için intihar falan etmem. Evlatlarını düşün kendini düşün olur mu. Sakın bak sakın tek değilsin bende ayrılamıyorum çünkü peşimi bırakmıyor bana takıntılı. Ama ikincide ne olursa olsun ister kapımda olay çıkarsın ayrilicam

Ailem kabul etmez asla çocuklarımı çok değişikler Allah bildiği yapsın o ş. erefsiz kocamı

Allah senin ayrılmanı dilerse öyle bir ayrılırsın ki aileninde kalbi yumuşar. Dur bakalım gelecekte bizi neler bekliyor bilemiyoruz her imtihanın elbet bir sonu vardır bol bol dua et. İlk aldatilmandan kaç zaman sonra ikincisini yaşadın

Bu martta 2 yıl olacak bir ay önce oldu

İnşallah Allah hayırlı kapılar açsın çok canım yanıyor 

0 oy
önce (3,753 puan) tarafından

Ayy ne saçma bi mantık esininki 

Anne gibi görüyormuş yav he he 

Adı üstünde anne gibi,  ama annesi değil kan bagi yok biseyi yok 

Şahsen ben hiç sevmem böyle samimiyetleri 

Benim eşimin de bi müşterisi vardı yaşça büyüktü 

Ama eşime asildigini farkettim 

Kaynanama kadar söyledim 

Kurtulduk 

Dikkat et derim 

Annesi varken hayırdır 

Anne ayağına bi işler dönmesin 

Bende sevmem canım hele ki ben yaralıyım birde iki katı dikkatimi çeker hersey aldatilmadan önce de sevmezdim bu tarz şeyleri. Evli bir erkek annesi , kız kardeşi dışında biriyle bir samimiyet kurmayalım bence kuzen falan bile sıkıntı benim için. Yaşlı bir akrabasının birine süt götürmüştük iki kuzeni de vardı süt ağır gelir midem bulanır falan dedi bu kuzeni kıza bakalım sütü beğenecekmisin bana mesaj at demişti. Diğer kuzenine demedi ama bunu sonuçta o da içecek ve o da aynı midem bulanır sütten belki demişti. İki kuzenden dağa gösterişli ve güzel olana dedi mesaj olayını birde benim yanımda kuzeni bile şaşırarak baktı oradan ayrıldıktan sonra da kıyameti koparmistim kuzenim o benim demişti ama zaten o sıra aldatiliyormusum tabi kuzeniyle değil ama başka tanımadığım bir kadınla mesajlasiyormus kadin bulusalim yuz yuze gorusmedik demis bu kabul etmemis sadece gonlunu eglemis ama aldatma aldatmadır ayrılma eşiğine girdim boşanma dilekçesi falan hazirliycaktim ama birsekilde barıştık artık kuzen falan herkesle mesafeli.bu postta bahsettigim Kadını da sildi. İkinci bir hatasında affı yok bunu çok iyi biliyor

önce (3,753 puan) tarafından

Ortam kötü insanlar kötü 

Kadın olsun erkek olsun

Herkes değil bazı erkek ve kadınlar yollu resmen 

Gözümle görüyorum 

Yanımda kocamın içine düşecek kadınlar oluyor 

Ben bi yere gidiyim adam yüzüme dönüp dönüp bakıyor 

Devir çok kötü bi devir artık kardeşlik kuzenlik arkadaşlık akrabalık hiç bisey kalmadi 

Zinalar niye çoğaldı böyle insanlar yüzünden 

Eskidenmisti o kardeş gibi arkadaş gibi anne baba gibi olmak 

Şimdi insan eşine de güvenemiyor dışarıdaki insanlara da guvenemiyor

Öyle canım o yüzden hep derim şüphelenilen biri olursa aile içine sokma diye kendime.  Bizim arkadaş grubumuz vardı kadının eşi benimle tokalasmaz bile bende çekinirim zaten ama kadın eşime resmen üç metre öteden gelip tokalasir üstelik kafa tokalasmasi eşim sıcakkanlı samimi biri yüz verdi işte insanlara uyardım eşimi artık o kadınla da görüşmüyoruz eşiyle de tesadüfen denk gelsek kadın anlamış galiba eşimin mesafesinden artık tokalasamiyor elini uzatmaya korkuyor benden de korkuyor işte hersey erkekte biter. Öyle El uzatmaz hale getirir bir erkek

0 oy
önce (2,075 puan) tarafından

Babam da annemi defalarca aldattı. Ve çocuktuk. Yuvamızı abimdan 3 yaş buyuk biriyle yıktı babam. Kız 17 abim 14 yaşındaydi. Çocuğum gibi yalanıyla 😁 böyle şeylere asla inanmam canım. Bu gozler neler gördü

Annemin iş yerinde bir kadın vardı. Kadının doğum gununu kutlamaya gitmistik. Kadın kocasına sarılmış masada. Karşısında da ustabaşı oturuyor. Kocanın boynuna yasladigi kafasıyla da adama bakıp şarkı söylüyordu. O adamdan hamile kalmış kocasına kakalamisti. Saklamiyordu kimseden kadın yani. Bir tek kocası bilmiyordu. Adam da garibim iş yerine çiçekler falan yollardi. Kimseye güvenmem o yüzden 

önce (270 puan) tarafından

Ayy ne kadar iğrenç ya bu zaman yemin ederim 

önce (361 puan) tarafından

Tövbe ya Rabbim 

hele ki ben yaralıyım birde iki katı dikkatimi çeker hersey aldatilmadan önce de sevmezdim bu tarz şeyleri. Evli bir erkek annesi , kız kardeşi dışında biriyle bir samimiyet kurmayalım bence kuzen falan bile sıkıntı benim için. 

Yaşlı bir akrabasının birine süt götürmüştük iki kuzeni de vardı süt ağır gelir midem bulanır falan dedi bu kuzeni kıza bakalım sütü beğenecekmisin bana mesaj at demişti. Diğer kuzenine demedi ama bunu sonuçta o da içecek ve o da aynı midem bulanır sütten belki demişti. İki kuzenden dağa gösterişli ve güzel olana dedi mesaj olayını birde benim yanımda kuzeni bile şaşırarak baktı oradan ayrıldıktan sonra da kıyameti koparmistim kuzenim o benim demişti ama zaten o sıra aldatiliyormusum tabi kuzeniyle değil ama başka tanımadığım bir kadınla mesajlasiyormus kadin bulusalim yuz yuze gorusmedik demis bu kabul etmemis sadece gonlunu eglemis ama aldatma aldatmadır ayrılma eşiğine girdim boşanma dilekçesi falan hazirliycaktim ama birsekilde barıştık artık kuzen falan herkesle mesafeli.bu postta bahsettigim Kadını da sildi. İkinci bir hatasında affı yok bunu çok iyi biliyor

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 1,194 göst.
12 Nisan 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 1,684 göst.
20 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Minik1mucize_ (383 puan) tarafından soruldu
0 oy
36 cevap 1,086 göst.
0 oy
15 cevap 805 göst.
25 Şubat 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu