Kizlar 14 şubat için ne aldınız
Yada eşinizden beklentileriniz neler
Maksat muhabbet olsun:)))
Benim hediye işi yattı maalesef
Bazi sebeplerden dolayı
Yapacak bisey yok
Ben aldım benim beklentim yok 😂
Ne aldin hulyoş☺️
Bende parfüm alacaktım
O da sürpriz yapacam demisti
Ama evdeki hesap çarşıya uymadı maalesef
Nasip artik
Gömlek ve saat aldim canım ama çoktan verdim 😂
@zeynep1234 sağlık olsun canım yeterki mutlu huzurlu olun gerisi her gün sevgililer günü olur aman 🥰
Hulyosun gömlekle.saat aldığını sağır sultan duydu şekerlik sen nasi duymadın 😔
Ne alaka kızzzz @UyurGezer
Romantik hülyoşum💕
Çok doğru söylüyorsun canım
Herseyden önce huzur mutluluk valla :))
Hediye öyle de böyle de aliniyor
Kız kötü niyetle demedim bı kaç postta daha böle muahbebeti geçti Onda. Dedim 😅 yanlış anlaşılma olmasin
Ahsss kiz ben yalnış anlamışım. Hulya abla hediyemi esimden aldim diyo sanmisim 😁😁
Hahahahahahaa yok şekerim ben aldım ama eşimden beklemiyorum 😂😍
@UyurGezer tamam anlaşıldı şampiyon 😂
@pamukipligi canım eserimmmm 💜💜🌺🌺🌺
harcligina zam yaptim 🤣🤣 beklentim buyuk
şimosda kokina istiyo 🤣🤣🤣
Kandil hediyemle ortama giriş yapayım biz kandillerde hediyeleşiyoruz canım parfüm seti almıştım bugün verdim oda kahve makinesi almıştı dün bagajda bulup aldım geldim 😅
Allah razı olsun daha güzelleri nasip olsun inşallah 🌺🤲❤️
O zaman bende kandil hediyem le yerimi alayım müsaadenle ☺️
Tabiki asıl kandillerde hediye şart 🥰
Ben bunu şimdiye kadar hiç bilmiyordum 🥹 Allah razı olsun vesile oldun
Cümlemizden ❤️
Klasik bir cümle söyleyeyim BİZ SEVGİLİ DEĞİLİZ 🙄 bana göre sevgililer günü daha evlenmemiş nikahlı karı koca olmayan çiftler için geçerli olduğunu düşünüyorum karı koca normal günde de hediye alabilir her hangi bir gün içinde de hediye alınır. Mesela benim eşim 1 hafta önce ayakkabı aldı bana illa yarın mı alması gerekiyordu yani bana saçma geliyor yani 😊
Bende alakasız zamanlarda hediye almayı seviyorum ve bunun daha mutlu ettiğini düşünüyorum mesela kendime veya çocuğa bir şey alırken bakıyorum bu kazak eşime yakışır diyorum veya ihtiyacı var diyorum alıyorum genelde hiç bir aldığımı değiştirmez isabetli seçimler yaparım
Ahaha daha yarim saat önce esim hediyemi verdi. ❣️
Ben sofra hazirliycam inşallah 💗🙃
Kiz ben sofra kurucam romantik yarın akşama 🌹
Eşim kolye almis🥰
Şeker kız başka bir postta yakındın😁 ama eşin almış çok sevindim senin adına bebeğim🥰
Kiz yakinmadim. Esime sinirliydim. Bana haber vermeden dışarı çıkmıştı. Hediye almaya cikmis megersem. 😁😁
Benim demek istedigim aslinda pahali şeylere üstünlük veriyor esim . Mesela altın kolye almis. Ucuz birseyi hediye olarak görmüyor. Oysaki böyle küçük seyler dhaa cok mutlu eder beni. Sirf benim icin hazirlanmis bir sey. 😁
Almişsin hediyeni güle güle kullan❤️🤣
Teşekkürler ❤️☺️
Bana dün disarda pasta ısmarladı😅😅 bizde sevgililer günü yok yüklenmemiş bize iki odun 😅😅bende birşey almadım en azından o pasta yedirdi sağolsun beyimden 😅😅😅
Ben eşime kazak alacağım ama hastayım çıkamıyorum dışarı falan 🥲. Eşim de çiçek alır büyük ihtimal 😂
Benimki dün verdi hediyemi😀😀
Hiç bişey almadım almadıda
Ne o aldı nede ben, boş işler bizim için
Hiç bir şey anlamadım 😁
Hiç bir beklentim yok 🤗
Benimki sürekli motora takmış gibi alıp geldiği için özel gün kavramı yok bizde doğum günümde bile beklentiye girmiyorum ben 😂🤣
Ben geçen hafta bir üst almıştım o almadı😁 eşimle küsüm😏
Ben saat aldım eşimde altın kolye çiçek yemeğe götürür kolyeyi ben gösterdim o aldi
Kocaman bir HİÇ 🙃 💜 ❄️ 🩷 😁
Bizde 14 Şubat kutlanmıyor 😂 18 i doğum günüm olunca o zaman kutlama yapıyoruz ve sadece bana hediye alınıyor 😂
Karlı iş 🤗
Sadece ilk sene nişanlı idik sevgili olarak geçireceğimiz tek 14 Şubat diye eşim bana kolye almıştı bende bizim için tablo yaptırmıştım 5 senedir kutlamıyoruz
14 senelik birlikteliğimizde bir kere bile sevgililer günü kutlamadık😅
ben de sevmem eşim de benim kafadan. diğer günleri kutlarız ama yıl dönümlerini.
Bulaşık Makinesi 🤣
Dünden beri 2 saatte 1 arayıp anons geçiyorum 14 Şubat geliyor diye 😀
İşler düşük bu ara beklentini alçalt diyor bana ama ben bilmem bir kuyumcu ile görüşmeden 14 Şubat 14 Şubat olur mu
Ben kendıme gümüş iki tane yüzük sectım sevgililer günü hediyesi olarak al dedim ıkı bine aldı gectık bn mutlu o mutlu ☺️
413,250 soru
12,442,137 cevap
46,029 kullanıcı