bir yerde tercih meselesi ve güvendiğin kişiye danışma devreye giriyor artık.
açıkçası reklam olaral zühre ananın daha çok olduğunu düşünüyorum. bak içeriğinden ziyade herhangi bir konuda x ismi ne kadar geçerse ben ne kadar duyarsam, o isimden bana gına geliyor.
ha daha bugün osman gönülal, wefood paylaşmış😝
içeriğine gelirsek saklama koşullarına azıcık bile uymasak yüzde yüz doğal ürünlerde küf olasılığı daha yüksek. ben insanım hata yaparım, olurda küfü görmem, bu yüzden o küf önleyici miktarı tolere edilecek miktardaysa benim için yeterli. ben bu küf yüzünden evde reçel yapmayı bıraktım. ne yaptıysam nasıl yaptıysam hepsi küflendi. bütün tavsiyeleri dinleyerek derecelerle yaptım yok hep küf oldı. küften yana dertliyim.
yan etki alerjik reaksiyon, dediğin için diyorum evet buna tabii ki baktım. şükür alerjik bir bebek değil. rahatsız eden bir durum da olmadı ha ilerde olur mu onu yaşayıp göreceğiz.
son olarak tat. ikisini de dene tarafını seç hesabı, tat olarak wefood. aslında wefood da ilk tercihim değil. yerel bir üreticiden mayhoş karadut özü alıyorum ben onu daha çok seviyorum ama eski usul üretilen bir şey olduğu için bebeğime onu vermiyorum:)
bak yukarıda da yazdım yaradana sığınıp wefood alıyorum diye:) bi de gerçekten alabildiğim kadar ürün alayım tek paket olsun zırt pırt kargo beklemeyeyim modundayım.