Merhabalar,
3 yaşında kızım ve 8 aylik oğlum var. Haftada 3 gün, 10 dan 4 e kadar bakıcı ayarlayacağım. Ben çalışmıyorum, eşim çalışıyor. Ben sınava hazırlanacağım. Ankarada yaşıyorum. Cocuklarim uyumlu, söz dinlerler. Bakiciya ne kadar teklif etmeliyim?
Benim arkadaşım daha akşam gelmişti.
Saat 9 dan 4 e kadar Pazar hariç haftanın 6 günü aylık 13 bin TL.
Yemek temizlik dahil.
çocuklarla çoğunlukla arkadaşım ilgilenecek.3 çocuk .
Anladım canım, orası neresi
Az değilmi en az asgari ücret alması gerek beleşe çalışıyor söylim
Halfeti canım
Ama bizim burda genel olarak böyle
Gaziantep Şanlıurfa hepsi öyle çevre illerde
Asgari ücret bence çok fazla
Ben bazen buradaki rakamlar çok şaşırıyorum
Şehirden şehire de farkediyor tabi. Bir de anne kendisi bile zaten asgari ücret civarı ya da 2 kati filan alıyorsa bakiciya asgari ücret vermesi saçma. Zaten kaç kadın o kadar maaş alıyor ki
Bakıcılığı bir iş farkındamısınız
Imkân varsa asgari ücret
Haftada 3 gün ve 6 saat asgari ücret çok değil mi
2 çocuk var . Iki çocuğa göre değerlendiriyorum. Imkân varsa verilir tabii.
Teşekkürler
haftada 3 gün dediğin için yarı zamanlı gibi düşünüyorum. saat de 10'dan 4 e kadar olunca günde 6 saat ama molasız olduğu için normal mesai gibi düşünüyorum. ben olsam bakıcı olsam yarım asgari ücret talep ederdim
Eşim evden çalışıyor. Öğle arasını çocukların yemeklerini biz yediriyoruz. Aslında kadının evi de yakın 1 saat dinlen gel desem mi emin değilim. Ben de 15 bin düşünüyordum
ben çalışan olsam 15 desen molasız çalışırdım. beklentim de 11 bin olurdu zaten. 15 düşünüyorsan gayet iyi bence
Teşekkür ederim
Bende lafa girdim kusura bakmayın ama 3.gun için ihtiyaci olan biri 8 9 bine bile bakar iyce abartıldığıni düşünüyorum fiyat konuları asgari nedir ya çocuk bakımında hayretler içinde kalıyorum...hafta sonu bakılmıyor bu çocuklar ...hem çocuk bakmak çok güzel ve rahat iş gitsinler ağır işte çalışsınlar alsinlar asgarî ücreti ..
10.000 tl canm
Teşekkür ederim önerin için
8 aylık bebek ve 3 yaş çocuk evde bakıcı bile olsa sana iş düşer gene.rahat sınava hazirlanamazsin.gunluk para vermeyi dene derim.
Günlük ne kadar önerirsin
Bakıcı ayarladin mı canm? Ben de bakıyorum ihtiyaç doğdu çünkü.
15 bin ila 18 bin arası olablir kuzenim çocuğuna sabah 9 akşam 5 haftanın beş günü bakıcı geliyor 23 bin tl
Çocuk ve ev işi yapıyor çocukta çok yaramaz bu arada
Tamam teşekkür ederim
Arkadaşım harftanin 5 günü sadece sabah 8 öğle bire kadar 8 bine bakıyordu sadece çocuklara bakiyir başka birşey yok sende 6 bin ver 3 güne
Bana az geldi ya 6 bin vermiyim. 10-15 arası olabilir
Haftanın 3 günü günde 6 saat yarı zamanlı gibi oluyor bence asgari ücretin yarısı sonuçta ayda 12 gün çalışacak yeterki bence
2 çocuk varmış imkanın varsa 15 bin yeterki olur
Rica ederim
15 20den aşağı olmamalı cnm 2 çocuk ve 6 saat olduğu için
15 le 17 arası anlaşın ev işide yapacaksa 17 derdim sadece cocuklara bakacaksa 15
Sadece çocuklara bakacak. Ben zaten çalışmıyorum ev işini kendim yaparım. Teşekkür ederim 15 mantıklı görünüyor.
Aynen canım
10 bin civarı olmalı tabi karşı tarafın ne beklediği de önemli ama 12 bence uygun olur yarı zamanlı ve yarı günlü olduğu için diğer türlü iki küçük çocuğa tam gün bakımı bence direkt asgarî ücretle ancak bakılır
Sigorta varsa 15 falan ama yoksa 20 falan
413,083 soru
12,436,778 cevap
45,830 kullanıcı