+3 oy
1,149 göst.
önce Diğer kategorisinde (169 puan) tarafından

Eşim birkaç ay önce bir kavgada bacağıma vurmuştu, normalde çok sakin çok az sinirlenen bir adamdı ama ilk kez onu öyle gördüm. Sonrasında ise bugün çok büyük bir kavga ettik, başta o suçluydu o kadar o kadar sinirlendim ki ona sinirden onu sevmediğimi, hala eski sevgilimi sevdiğimi söyledim ama gerçek olmadığını sinirle söylendiğini biliyor o eminim yani. Beni kıyafetimden tuttu hırpaladı biraz, sonra eline sopa gibi bir şey aldı seni ölldürürüm dedi, işte bende sakin olması gerektiğini sinirden söylediğimi söyledim bu hususta haksız olduğumun farkındayım ama gelecekte bunu yapanın daha da şiddette gitmesinden ileriye gitmesinden korkuyorum ne yapmalıyım kendim de haksız olduğumu kabul ediyorum 

66 Cevaplar

0 oy
önce (10,288 puan) tarafından

Eğer eski sevgiline bu r duygun olmasaydı asla dile getirmezdin unutamamizsin ben olsam seni bosarim

-Reklam-
0 oy
önce (155 puan) tarafından

Canım insan bı omuz atma davası yüzünden birbirini öldürüyor sen eski sevgilimi sevdigini soyluyon hala hayattasin dayaktan şikayetçisn bide 

0 oy
önce (1,212 puan) tarafından

O cümleyi.nasil kullandin bacım yürek mı yedin 

0 oy
önce (17 puan) tarafından

Yani iyice saçmalamışsın. İlerde hep önüne çıkar bu ne diye böyle bir koz verdin eline. Aklından çıkmaz kurar kafasında hayatın zehir olur. Çok riskli cümleler bunlar şu an ne desen sen haksızsın 

0 oy
önce (4,761 puan) tarafından

O kadarla biraktiysa yat kalk şükret açık konuşmak gerekirse benum eşim bu şekilde dese Allah'ın kulu elimden alamaz öldü diyene kadar Allah be verdiyse 

0 oy
önce (972 puan) tarafından

Kusura bakma ama haketmişsin sende sinirle ağızdan çıkan sözler sakin kafayla düşünenen şeylerdir 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 589 göst.
20 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Heidi nin koylusu (3,072 puan) tarafından soruldu
+1 oy
13 cevap 509 göst.
0 oy
2 cevap 77 göst.
9 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Nidamsenam (618 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 991 göst.
30 Kasım 2019 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

412,782 soru

12,427,862 cevap

45,558 kullanıcı

Kategoriler