+3 oy
1,095 göst.
önce Diğer kategorisinde (2 puan) tarafından

Merhabalar arkadaşlar 4 ay önce bebeğim daha 2 aylıkken telefon msjlarini okuyarak ihanete uğradığımi anladım.Esim inkâr etti basit bir kadın olduğunu çıplak foto atarak onu tahrik ettiğini öylesine yazistigini söyledi ama inanmıyorumKi bu bile ihanettir yatmak gerekmiyor illa ki..Msjlari okurken elimden aldı çektiğim fotoları sildi.Delirdim resmen bir günde sütüm kesildi üzüntüden.Pislik reziller.Neyse ben bilerek bosanmadim delil toplamak için.Allah öyle büyük ki eşimin bilgisayarindan ona ait belge gördüm tcsini anne adı baba adı doğum tarihi ne ararsan var.Kadin evli ve 2 çocuğu var .Ben bu bilgilerle onun güncel ev adresini nasıl bulurum? Kocasi ,ailesi herkes duysun istiyorum.Ne olacaksa olsun.İkisini de rezil etmek Lütfen bilen varsa yazsın içime attım hiç kimse bilmiyor.Herkes bizi iki deli aşık dünyanın en mutlu, şanslı kadını sanıyor.Bilmiyorlar ne acılar yaşadığımı.Hayatima odaklanamiyorum aylardır.Buraya içimi dökmek istedim

24 Cevaplar

+3 oy
önce (1,408 puan) tarafından

Kadından önce eşin suçlu. Bence kadın sonraki düşünülmesi gereken bir konu. Belki kocan,  kadına bekar olduğunu söylemiştir, bilinmez. 

Bak sana bir şey anlatayım; annemin en yakin arkadaşı da aldatildi,  üstelik kocası 60'lı yaşlarda. Kocasini hiçbir şekilde durduramadı. Evi bile terk etmek istedi, gitti günler sonra tekrar döndü. Annemin arkadaşı ise, kadının kocasına ulaştı ve anlattı ama boşuna. Kadin bir kılıf uydurmuştu. Sonra mahalledeki bir esnafa gidip anlattı, resimleri gösterdi yine boş. Bunlardan dolayı kocası, annemin arkadaşını kötü biliyor. Yazık değil mi o kadına, çocuklarına diye acıtasyonlar basladi bu sefer. Hala görüşmeye devam ediyorlar. Yani demem o ki kadını ifşa edersen en kötü sen olursun. Yerinde olsam asil bir şekilde evden çıkar ve bir daha dönmezdim. Madem kocan ilkinde inkar etmiş ama hala devam ediyorsa terk edilmeyi hak ediyor. Muhatap olmamak en güzel cevap olurdu bence. 

önce (52,201 puan) tarafından

ayni kadın mi acaba 

önce (2 puan) tarafından

Evet ayni

önce (6,418 puan) tarafından

bankaci arkadasin varmi? tc yi sisteme girerse aps asresi cikar . yada tc den fatura falan sorgulaniyormu internet odemlrinde bilmiyorum . ordan hizmet nosuna ulasirsin ordan adres bilgisine. misal telekomda tc veya hizmet no tuslayin diyir . tc tuslarsan o kisi gibi konusabilirsin. faturayi mail olarak isteyip yada mail adresini guncelletip mail istersen blki adres bilgisne ulasirsin

önce (1,408 puan) tarafından

Senin kadınla bir işin yok ki. Kocanın gözü dışarıda olmasaydı o kadında olmazdı. Veya o kadın sana blöf yapar gibi, bak Kocanı aldim , şu an benimle " gibi kiskirtsaydi seni herkes ahlaksızlığını görsün diye bir şeyler yapabilirdin ama öyle bir şey yoksa tek suçlu var o da kocan. 

önce (2 puan) tarafından

Öyle deyince hatırladım vardı öyle bir arkadasim, çok yakın değiliz ama bulamazsam yardımcı olmasını isteyebilirim

-Reklam-
+2 oy
önce (69 puan) tarafından

Kendini güvenceye almadan bu olayı ortaya çıkarma derim

önce (2 puan) tarafından

Hangi anlamda?

önce (809 puan) tarafından

Hangi anlamda olacak kız.  Adliyede sunacağın delilleri topla önce. Tabi bosanacaksan. 

+2 oy
önce (887 puan) tarafından

Sen bosanmadin ama kadın bosansin istiyorsun aslında intikamı kocandan değil kadından alıyorsun.

İkisi de eşit hatalı .

Ben senin yerinde olsam önce kocamı boşar sonra öbür pisliği hallederim

önce (2 puan) tarafından

Kadının boşanması fln umrumda değil rezil olsun istiyorum ikisi de 

+1 oy
önce (127 puan) tarafından

Belli ki bosanmayacaksin ve hatayı kadinda arayıp ondan intikam alacaksın, kocamdan intikam almak istiyorsan , deliller ile yüklü tazminat al ve o kadını da Allah'a havale et.

önce (2 puan) tarafından

Hem boşanıp hem ikisini de rezil etmek istiyorum.

Karşı tarafı bilmiyorsun,  ya da karşı tarafın eşini,  adam sinirle kocanı çekip vurabilir,  kadını öldürebilir bunlari düşünmelisin.

önce (2 puan) tarafından
+5

Haltlar yiyince düşünselerdi ikisi de evli cocuklu

Yani seni aldattı çocuğunu değil,  çocuğun babasız büyücek bir sey olursa , belki seni suçlayacak öfke ile hareket etme. Allah'in adaleti şaşmaz.

önce (2,754 puan) tarafından

Katılıyorum 

+1 oy
önce (1,855 puan) tarafından

Belki de kocasi biliyordur birlikte yapmışlardır bazı insanlar biraz midesiz oluyor para falan koparırız diye düşünmüş olabilirler. İçinizin yandığını anlayabiliyorum ama yerinizde olsam imkanım varsa boşanir kendi yoluma bakarım çünkü bazı çamurlar sizin elinize de bulaşır. Bir de kari koca birlik olup size iftira atarlar o daha kotu. 

Zaten merak etmeyin böyle bir pislik yapıyorlarsa illaki belalarını bulurlar 

0 oy
önce (654 puan) tarafından

Neyi bekliyorsun kanıtta toplamışsın ihanetin affı olmaz 

önce (2 puan) tarafından

Affetmedim ki sadece bilerek kadın kim öğrenip kocası da duysun istiyorum onu rezil etmek istiyorum.Bu bilgilerle ev adresini nasıl bulurum?

0 oy
önce (446 puan) tarafından

Bence bı avukata danışın hakliyken suçlu duruma düşmeyin 

önce (2 puan) tarafından

Canım çok yanıyor kimseye anlatmadım sözde o kadar iyi bir evliligimiz var ki ailem bile şaka sanır.

0 oy
önce (765 puan) tarafından

Netten aile hekimi sorgulama diye bişey çıkıyordu eskiden. En azından aile hekimini ogrenirsen mahalle sehiri öğrenmiş olursunuz hala varsa

önce (2 puan) tarafından

Bakayım 

önce (2 puan) tarafından

Baktım e devlete yönlendiriyor olmuyor

önce (765 puan) tarafından

Kalkmış demekki

0 oy
önce (696 puan) tarafından

Çok qecmis olsun cnm delil topla boşanma aç donuna kadar iste...

önce (2 puan) tarafından

Teşekkür ederim öyle yapacağım zaten 

0 oy
önce (53 puan) tarafından

Eşinin telefonundan kadinin nuarasina ulaş 

Kadini ara sizi bilmem ne bankasından arıyorum eşinizin dönem borçları için ulaşamıyoruz şuanda kullandığı aktif numarası varmı verebilirmisniz yoksa evinize icralık olacağını soyle kocasının numarasını alınca herşey kolay

önce (69 puan) tarafından

Vay cok akillica

önce (53 puan) tarafından

😂😂😂😂 zekam  meşhurdur

0 oy
önce (838 puan) tarafından

Canım fotoğraflar silindiyse sadece TC ve isim ile birşey ispat edemezsin ki. Bulsan bile iftira atıyor derler. Suçlu eşin demişler ama eşim bekarım demiş bile olsa evli kadının öyle fotoğraflar atması da uygun değil sonuçta. Daha fazla delil toplamaya çalış ve gerçekten bir avukatla konuş. Delil olarak sayılabilecek şeyler neler onlara göre hareket edersin.

önce (2 puan) tarafından

Hayır evli olduğunu biliyor msjlardan anladım kendisi de evli 

önce (838 puan) tarafından

Tamam evli olduğunu biliyor peki elinizde başka kanıt var mı? 

0 oy
önce (2,688 puan) tarafından

Ben buldum kadının kocasını dedi ki biliyorum yani degisen birşey olmadı ben boşandım yoluma baktım 

önce (417 puan) tarafından

Devam mı ediyorlar şuan 

önce (2 puan) tarafından

Havin06 ciddi misin?O kadar mı midesiz bu adam?

önce (2,688 puan) tarafından

Ne bileyim gerçekten öğle dedi bende dedim benim böyle bir şeyin ortasında isim yok diye ayrıldım şimdi güzel bir yuvam var o kadar şey gördüm ki bunu yapanlar zaten terbiyesiz insanlar bizim ahlak kavramlarimiz onlara göre  çağ dışı kendini yiprattigin ile kalırsın gerçekten aldatılmak çok büyük travma ne yaparsan yap için sogumuyor üzme kendini yoluna bak 

0 oy
önce (76 puan) tarafından

Allah yardımcın olsun 

önce (2 puan) tarafından

Sağ ol insallah

0 oy
önce (139 puan) tarafından

Kadının suçu yok diyemem ama eşinden hırsını çıkarmalısın. Kadın çırılçıplak karşısında da olsa adam olan bakmaz. Sen eşini boşamak istiyor musun bilmiyorum. Eğer boşanmak istiyorsan davanı aç eşyalarını al ve düzen oluştur kendine. Herkes layığını bulsun. Bazı insanlara kelimelerini cümlelerini bile çok gör. Değmez çünkü

0 oy
önce (152 puan) tarafından

O belgelerin o kadına ait olduğundan emin misin hakliyken haksız durumua düşme 

☹️☹️

önce (2 puan) tarafından

Evet eminim

0 oy
önce (244 puan) tarafından

Kadının eşi öğrendikten sonra Allah korusun kadını öldürse cinayete azmettirme suçundan sen de yargılanırsın bilgin olsun da

Tamam işte bunu demen de suç

önce (2 puan) tarafından

Of bilmiyorum canım çok yanıyor onu biliyorum sadece

önce (1,618 puan) tarafından

Öldürürse öldürsün o haltı yemeden önce düşünecekti. 

önce (2 puan) tarafından

Kadında korku yok herhalde korku olsaydı bu haltları rahatça yemezdi

Seni çok iyi anlıyorum canım o kadını da mahkemeye ver zaten bu şekilde eşi ogrenmis ama sen söylemeden öğrenmiş olucak ona karşıda maddi manevi tazminat açma hakkın var 

0 oy
önce (3,454 puan) tarafından

Bence sen o evde kaldıkça kabullenmiş oluyorsun, kadını ifşa etsen ne yazar belki de kocası kabul edecek, belki senin eşin bekarım vs dedi. Zaten asıl suç eşinden çünkü onun sana sözü var dünyadaki diğer kadınların değil 

Eline ancak yazışma geçir veya görüşürse resim yakalarsan tazminat davası açarsın 

önce (2 puan) tarafından

Kabullenseydim belge toplamaya calismazdim

0 oy
önce (3 puan) tarafından

Allahın adaleti şaşmaz benim yengemle abimin eşiyle aldattı karşı komşumla sonra dost tuttu kendine ve ben hiçbirşey yapmadım kapımda köp e k oldu ama asla dönmedim 8 yaşında bir oğlum var ikinci evlilik yaptım şuan çok mutluyum allha şükür sakın birşey yapma allha güven inan hiçbirşey gizli kalmaz o kadının eşide öğrenir güven bana 

önce (288 puan) tarafından

Abinizin eşiylemi aldattı allahım daha neler duyucaz . Allah ıslah etsin böylelerini . Çok mutlu ol canm 🌸

önce (2 puan) tarafından

Bu erkekler niye böyle pislik ya 

0 oy
önce (288 puan) tarafından

O belgelerin onlara ait olduğuna eminmisin canm eşin ne iş yapıyor işi gereği felan bir yerler kayıt yapıyor olabilirmi ? Mesela ben muhasebeciyim işe yeni başlayanlar evrak getiriyorlar içinde ikametgah belgesi oluyor eşi çocukları vs yazıyor böyle bir evrak değil değilmi . Haklıyken haksuz duruma düşme allah yardımcın olsun 

önce (2 puan) tarafından

Zaten işle başlamış her şey kursa mı gelmiş kendini vermeye mi belli değil rezil

0 oy
önce (1,336 puan) tarafından

Evlenirken eşiniz size sadakat sözü veriyor disairida bekariylada yapar evlisiylede cAnim üzme kendini bebeğin de varmış üzülüyorum madem gözün diSarda bebek yapmasalar pislik herifler önüne bak canım 

önce (2 puan) tarafından

Evet doğru bitti zaten benim için tek derdim kanıt toplayıp rezil etmek.En çok da neye yanıyorum biliyor musun herkesin kiskanacagi,hep konuşulduğu bir evliliğim var.Dua ederken bile seninki de bir eş,bir evlilik nasip olsun kızlarımıza derlerdi insanlar.O kadar düşkün sözde bana ama her şey yalanmış 

önce (1,336 puan) tarafından

Çevremde inan öyle var  çok zor.  Kimse dört duvar da ne yaşadığını kimsenin. Bilmez hakkınızda hayrlisi olsun şuan ilişkisi devam ediyormu ki 

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 511 göst.
30 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Pakize333 (2,754 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 766 göst.
8 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Nihal.34 (58 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 353 göst.
22 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Talihsizgelin06 (17 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 211 göst.