0 oy
219 göst.
önce Diğer kategorisinde (378 puan) tarafından

Çok çok bunalıyorum çok kendimi çaresiz kimsesiz hissediyorum ailem karışık evlendim boşandım zamanında uzaklaşmak istediğim yere geri döndüm bu canımı çok yakıyor kardeşlerim olsun birbirimizle hiç alakamız yok bir tanesi zaten Şizofren hastası bakım evinde yatıyor Ben de bu eve döndüm ailemin yanında Psikolojim çok bozuldu yolda yürürken deli gibi yürüyorum gözlerimin baktığı her yer canımı yakıyor ne evde ne dışarıda hiç mutlu huzurlu olamıyorum sokakta yürüdüğüm zaman kendimi ezik deli gibi hissediyorum bende de şizofren hastalığı var Korkuyorum ben de bakımevinde yatan kardeşim gibi olacağım çalışmak istiyorum kendi hayatımı yürütmek istiyorum ama çalışsam da iş yerinde dikkat çekiyorum Ne bileyim böyle hiç Normal insanlar gibi rahat bir şekilde çalışamıyorum Bu da aileden gelen bir şey yetişme tarzımızdan bunun da farkındayım ama ben gayret ediyorum ayakta durabilmek için

6 Cevaplar

+2 oy
önce (113 puan) tarafından

ayfer 100 farkli hesap acsan da inan artik seni taniyoruz ve her seferinde de yazacagiz canim lutfen TEDAVI OL ozel bir poliklinikte 

önce (8,448 puan) tarafından

Ayy evet yaa her seferinde destek almalımıyım tedavi görmeli miyim diyor ama asla bişey yapmıor sadece dert yakınıyor ve bu kadın nerdeyse aylardır aynı şeylerden bahsediyor ben üzülüyorum şahsen cünkü bir piskolojik sorunu var belliki çocuklarını falanda hiç düsünmüyor insan onlar için bari çabalar artık ne diyeceğimi bilmiyorum ağır konuşmakta istemiyorum

-Reklam-
+1 oy
önce (1,125 puan) tarafından

Çocuğun var mı ve zannetme hepimiz mükemmel hayatlar yaşıyoruz evet kardeşim Rabbim bize bir beden birde akıl vermiş sen kendini bırakırsan dünya başına yıkılmış gibi hissedersin bırakma ki hayatın güzel geçsin Rabbim bize bu canı boşa vermedi kaldıramayacağımız yükü de vermez Rabbim herşey sınav bunu unutma

önce (378 puan) tarafından

Bunu bir sinavmi gerçekten Allah razı olsun senden bende diyorum niye yaptım niye ettim bazen kendimi yiyip bitiresim geliyor

Sınav tabi imtihan böyle düşün ya kuzum Allâh senden de razı olsun ben insanım Rabbim beni yarattı ben bu dünyaya yaşamaya geldim de sürekli allahım doğru yoldan şaşırtma iyi insanlarla karşılaştır de dilinde sürekli duan olsun başın dik olsun kendini ezik hissetme herşey çok güzel olacak Allah dünyaya gönderdiği kulunu çaresiz bırakırmı hiç

Psikolojim çok bozuldu annemde babamda sanki birsey var onların yanına geldim böyle oldum bizim ev çok sıkıntılı ailem sorunlu kısacası evlenipte kendimi kurtarmistim abim desen işkence eder gibi döver bizi babam annem abim ağızları çok pis çok ağır küfür ederler 

Rabbim sınavını kolay geçirsin inşallah

Amin inşallah hepimizin

0 oy
önce (695 puan) tarafından

Allah yardımcın olsun canm kendine iş bulup çalışmayı dene kafa dağıtacak aktivitelerle uğraş öyle şeyler dusunme öyle düşünürsen zaten çıkmaza qirersin 

0 oy
önce (61 puan) tarafından

Bu anksiyete bozukluğu ne yaıcagını şaşırmak  gerilmek sanki herkes seni gözetiyormuş eksik arıyormuş gibi hissetmek bende yaşiyorum bende piskolojik destek alıcam inşallah iyi gelir deneyin

0 oy
önce (13,993 puan) tarafından

Destek alman tabiki güzel olur. İnan hiç birimiz 4 4 luk değiliz. Hepimizin sınavı başka bu dünyada. Kimizi evladiyla,  kimisi sağlığıyla, kimi varlık veya yoklukla, kimi de aileyle sınanır. Rabbim hiç birimize yukleyemeyecegimiz yükü vermez. Sen Allah a sığın. Elbet bu günün sonunda güzel şeyler olacak ❤

0 oy
önce (187 puan) tarafından

Allah yardımcın olsun kuzum herkesin vardır bir imtihanı Allah sığın namaz kıl dua et şükür et Allah şifalar versin 

İlgili sorular

+3 oy
4 cevap 124 göst.
0 oy
2 cevap 152 göst.
14 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Buket masal (2,495 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 182 göst.
15 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Daydreamerukenn21 (741 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 328 göst.
13 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde Herseyy (1 puan) tarafından soruldu

412,974 soru

12,433,505 cevap

45,742 kullanıcı

Kategoriler

...