0 oy
423 göst.
Diğer kategorisinde (79 puan) tarafından
Kızlar günaydın.. 

Gün geçmiyor ki aldatma postu, k geçimsizlik postu, boşanma postu,kkavga postu, şüphe postu açılıyor..

Kimi gerçekten çok kötü şeyler yaşıyor ve üzülüyoruz da.. Şüpheci postlar hele bizi en mahfeden sanırım.. 

Geçen öyle etkilendim ki bende eşimden şüphelendiğime dair bir post açmıştım.. Telefonunu sürekli yanında tutuyor mesajları siliyor VS diye..birileri de yorum yapmış kesin altında birşey vardır aman dikkat et falan diye.. 

Ben daha da fazla şüphe duydum ve öyle bir hal aldı ki herşeyini didiklemeye, hata aramaya başladım.. Eşime gereksiz çıkışmıştım hemde ortada birşey yokken.. 

Sonra eşim Bi dur dedi git abdest al sen neyden etkilendiysen seni sarmış dedi.. Dua edelim beraber dedi.. Sonra geçti..

Şimdi cidden çok pişmanım öyle şüpheci yaklaştığım için.. 

Aman dikkat edin kızlar. Herşeyi okuyun, ama kendinize etki etmesine izin vermeyin.. 

10 Cevaplar

0 oy
(10,037 puan) tarafından
Ben okumuyorum öyle postları 
(79 puan) tarafından
En doğrusunu yapıyorsun.. Bende artık okumayacağım..❤️
(10,037 puan) tarafından
En güzeli insan ister istemez etkileniyor çünkü ❤
-Reklam-
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Bencede canım ben etkilenmiyorum şahsen hatta bazı postlara yok artık diyorum çünkü kadınlarımız kendini ezdirmeye göz yumuyor hakarete şiddete aldatmaya göz yumuyor. Çocugum için diyor çarem yok diyor ve kabulleniyor. Malesef bu yüzden kadın cinayetleri artıyor. Ve bazen insan kendine ediyor gerçekten. Çare her zaman vardır... 
(79 puan) tarafından
Çok haklısın.. Bazılarını okuyup anlam vermek çok güç.. Hamileliğin verdiği duygu yoğunluğundan sanırım çok çabuk etkilendim.. Ama artık yok ❤️
0 oy
tarafından
Buraya ilk basladigi donemde insanda oyle birsey oluyor. Alakasiz eşimle okadar iyiyken ben bile dusunmustum bi ara kapattim ve geri actim..  buranin tetikledigini anladim cunku. Postlari oku ama cok dusunme  :)  ben 1 ay burnundan getirdim adamin ama en cok ben yiprandim baktim burdakiler etkiliyor dedim siliyim şunu sonra tekrar actim şuan etkilenmiyorum :)
0 oy
(877 puan) tarafından
Eşine güvenirsen olumsuz etkilenmezsin
0 oy
tarafından

Ben burda bin tane okuyorum ayrılık boşanma aldatma zerre etkilenmiyorum sadece o kişi adına üzülüyorum çünkü herkese bir kader yazmıştır Allah zamanı gelince herkes onu yaşar istediğin kadar kontrol et naprsan yap Allah'tandır kontrol onlara kafamı takıp yoramam kendimi 

0 oy
tarafından
Günaydın canım ben bakıyorum o tür postlara etkilenmiyorum ama cok üzülüyorum keşke olmasa bu tür şeyler ama işte oluyor maalesef ki 
0 oy
(1,372 puan) tarafından
Ben de bebek hastalık, ölüm postlarına girmiyorum bile
0 oy
(1,345 puan) tarafından
Ben okuyorum hiçte etkilenmedim aldatma vs sadece bebeğimin kalbi durdu falan posları beni benden ediyor 
0 oy
tarafından
Ben öyle Postlara girmiyorum 
0 oy
(557 puan) tarafından
Evet etkileniyor insan bence kimse hayatına 3 üncü bir kişi dahil etmiyecek bende çok hoşlanmıyorum ya böyle post lardan yani hem fikiriz cnm 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 614 göst.
25 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde Dilinniii (119 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 323 göst.
24 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Almilayla (1,500 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 307 göst.
7 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Papatya1308 (63 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 246 göst.