Yarım saatte 30 tane içli köfte 😄 var mı arttıran.. yarın misafirim gelecek simdi yaptım buzluğa attım yemek vakti kızartırım. Umarım tadıda güzel olur 🥰
Yapabilme ihtimali bile görmüyorum kendimde 😀
Hahah bu güzeldi bak 😃
Eyvah başlığa aşeren gelme yazmadıncilar gelecek 😁
Abooo unuttum 😃
Benim koca bayılır girer cıkar yaptımmı yer 😊
Afiyet olsun benimki eski resim 2 3 aydır yapmıyorum 😅
Seninkide güzel duruyor eline sağlık 🥰
Hangi bulgurla yaptın. Ellerine sağlık filiz
Tarif verin ulen
Kısırlık bulgurla yaparım irmikle işte cano😆
Fatoo göz kararı koyarım malzemeleri püf noktam hamurı 2 3 saat strec li buzdolabında bekletirim
Bende onunla yapıyorum canım ama bugün içli köftelik bulgur ve kısırlık karıştırdım hemen tuttu hiç uğraştırmadı
Fato ben ölçüyle yapıyorum bugün 90 tane yaptık komşumla
MasaAllah en cok hizliymis ben 30 taneyi 1 saatte yapiyorum ustundeki siyahlar ne
İçindeki maydanozlar bulaşmış
Eline saglik canim sahane gorunuyo
Ben bir tepsi yapiyurum cnm yuvalak şekilde yaparım
Bizdede Yuvarlak yapılır haşlanır normalde ama ben antep usulü kizartma yapacağım için böyle yaptım
Bende haşlanmış severim suda cnm kızarmış taş gibi oluyor
Hiç hayatımda yapmadım yapmak çok istyorum kıymalimi oluyor
Evet kıymalı harç
hamuru nasl yaptin :))
Stand mikserde 😃😃😃😃
eeee kız sen yapmamışsın ki sen sadece icini doldurup sekil vermissin
ne guzel vallla video cekip youtube atsan var ya tutulursun bak yarim saatte 30 cok iyisin ♡♡♡♡
Yav arkadaş bi ben miyim tembel neden bunu ben yapamıyorum 😟
Üzülme tek değilsin
Kiz bende yapa yapa öğrendim 6 yıldır
Yapa yapa öğrenmeye de hevesim mi yok ne 😁
Yoğurma vs haricinde doldurmasını 2 buçuk saatte yaptım çok hamarat sayılmam sanırım 😂ellerine sağlık seninde
Ben bir ara yaptım hamuru kalın oldu senin yaptığın şekil gibi eşim ise ince istyr daha da yapmadım ben🤔
İçli köfte bulguru alıp iki bulgur karışımıyla hamurunu açarsan incecik oluyor açtıkta açılıyor daha şimdi 90 tane açtık komşumla 😊 sadece köftelik bulgur la biraz kalın oluyor.
@Yusuf &Zehra&Emir bende aldım tarifini çok teşekkürler🤩❤️
Geçenlerde yaptığımın hamurunu beğenmemiştim😏
Yap fotoğraf at ☺️kolay gelsin
Teşekkür ederim canım 🌸
Ya kaç gündür aklımda yapmak ama korkuyorum yapamazsam diye bende tarif verebilir misin canım afiyet baş şeker olsun afiyetle ❤️
30 tane çıktı bu ölçüden.
1 buçuk su bardağı köftelik bulgur
Yarim su bardağı irmik
2 su bardağı sıcak suyla ıslatım
Islandıktan sonra biraz tuz karabiber bir kasıkta salça attım.
Yogururken 1 yumurta kirdim. Yavaş yavas 1 su bardağı kadar un ekledimm
1 su bardağıda su ekledim yavaş yavaş
Bunları yogururken kivama göre eklemen lazim ama. Ben stand mikserde 15 dk yoğurdum elde yapacaksan yarim saat falan yogur.
İç harcıda 250 gr kadar kıymayi kavur suyunu çekince soğan ekle soğanlar yumuşayana kadar pisir. Sonra bir tatlı kaşığı salça baharatlar ekle. Birazda öyle pişince en son maydonoz ve ceviz ekledim.
İç harç iyice soğuyunca yapmaya başladım. Baya soğuması lazim dolapta yağı donana kadar
Hangi bulguru kullandın canım.
Bugün içli köfte bulguru denedim mühtiş açılıyor rahatça çekil alıyor
Markasını bilmiyorum valla marketten açık almıştım kiloyla ama güzel oldu. Duru nunda bulguru güzel oluyor
Eline sağlık. Kaynanm ve annem çok hızlı yapar dk bı tane sanırım parmağını dolayıp hemn incecık açıyorlar. Bende öğrenicm ınsaallah bı bu yemegı yapamıyorum denemem lazm
Eline sağlık canım çok güzel görünüyor
Ben 20 tane yapıyorum bize yetiyor ama zaman konusunu karıştırmayalım 😂😂😂
Bende de bu var kocaman almış eşim boynum tutulmuştu mafoldum yaparken ama 1 saatte bitti şükür
Hıc beceremem ama cok severim ellerine sağlık
Teşekkür ederim 🥰
Hiç yapmadım ama hamaratimdir yinede
Beceriksiz kadın yok bence ya hepimiz iyi kötü evimizin hanımıyız elimizden biseyler geliyo
Aynen canim
Hay maşallah kız ben 2 saatte anca yaparım el becerim yok birde çok yavaşım yemek konusunda 😅
1,493,351 soru
24,400,048 cevap
350,071 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın