30 tane çıktı bu ölçüden.
1 buçuk su bardağı köftelik bulgur
Yarim su bardağı irmik
2 su bardağı sıcak suyla ıslatım
Islandıktan sonra biraz tuz karabiber bir kasıkta salça attım.
Yogururken 1 yumurta kirdim. Yavaş yavas 1 su bardağı kadar un ekledimm
1 su bardağıda su ekledim yavaş yavaş
Bunları yogururken kivama göre eklemen lazim ama. Ben stand mikserde 15 dk yoğurdum elde yapacaksan yarim saat falan yogur.
İç harcıda 250 gr kadar kıymayi kavur suyunu çekince soğan ekle soğanlar yumuşayana kadar pisir. Sonra bir tatlı kaşığı salça baharatlar ekle. Birazda öyle pişince en son maydonoz ve ceviz ekledim.
İç harç iyice soğuyunca yapmaya başladım. Baya soğuması lazim dolapta yağı donana kadar