+2 oy
565 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (10 puan) tarafından

İyi günler kızlar, ben güne hiç iyi baslamadım ne yazıkki eşimle evliliğimize 5 yıl olcakdı. 3 buçuk yaş oğlum var. Hamileyken de sanal aldatma gbi bisey yasadım millete selam tanısalımmı gibi şeyler yazdıgını görmüstüm. Ailem arka vermedi sen kendin isteyerek evlendin biz sana evlen demedik dediler. Bosanamadım ne yazıkkı ama sonra en kötüsü oldu. Yıllar sonra telefonuna ilk defa baktım şifre göstermiyordu banyoya girse bile telefonunu saklıyodu benden. İçime süphe daha çok düsmüstü şifresini salladım tuttu görüceklerim varmıs cünkü evli bir kadınla yazısmıs görüsmüs birsürü pislik şeyler yasamıslar askım canım bilmem ne hemde uzun süre görüsmüsler. Kadın borcum var öder misin cart cırt benim mal da öderiz bilmem ne maasınjn gününe kadar söylemis ve benden dert yanmıs kadına bana hakaret ettirmiş ben kendime 200_300 harcasam surat yapardı. Kadınında kocaman çocuğu var 13-14 vardır. 2 ay oldu ben bunları göreli evden çıkıp gitmiştim babam bu sefer destek olacağını söylemisti. Esyaları almaya döndüm evde saklanmıs beni beklemiş kendimi öldürücem oğlumsuz yasayamam ben bi hata yaptım yalvarıslar bilmem ne. Sırf kendine kötü bisey yapmasın diye ben bu evde kalırım ama senle bütün bağım bitti dedim. Şu 2 ay boyunca beni kandırırak kendine yanastırmaya calıstı bianlık tekrar şans vermeyi düsünmüstüm ama asla haketmeyen birisi en ufak kavgada boğazıma yapısıyor oğlum görünce babasına vurmaya calısınca oğlumunda üstüne yürüyor. Sonra gitti uyudu bende telefonuna bakdım o kadının numarasını yeniden rehberine kayıtlamıs wp de resmi cıktı gördüm. Bir insan bu pisliği yapınca hiç bir zaman değişmezmiş bunu anladım. Şuan tek olsam kar kış demez sokakta yasayacağımı bilsem giderim de çocuğum var işte. Kendime yeni düzen iş ev kurucam inşallah basarırım biraz birikmiş param var ama yanlızlık korkutuyor beni. 

15 Cevaplar

+4 oy
önce (6,012 puan) tarafından

Sana arkadaşça dostane birşey diyecem ..

Kendimi oldurcem diyen insan öldürmez yemez o g.t yok yani onda. 

Allah onu bildiği gibi yapsın helali varken haramda mutluluk neden aranır.  ALLAH KERİM  Rabbim yar ve yardimcin olsun. Utanmaz adam bide aynı hataları yapmış eş.k bile  bataklığa iki defa düşmez derler genelleme yapmıyorum ama gerçekten erkekler şeyleri için ölüyorlar. . 

Bunu bile bile yaşamak sana zarar verir hiç burda kimseye Bisan vb demedim ama sen böyle yasamayazsn .. 

Baban arkandaysa arkanı dön ve git oğlun o yaşta yasanilani asla unutmaz travma olur günahtır.. 

Rabbim o kadını da kocanida bildiği gibi yapsın 

-Reklam-
+3 oy
önce (2,333 puan) tarafından

Korkutmasın 

İlk başta çaresiz ve yalnız hissediyorsun ama korkma.

Ailene söyle bu adam beni öldürür ilerde de onlarda korksun abart sana sahip çıksınlar işede girersin çocuğuna bakar annen.

Ama o pislik için değmez helede çocuğunu onunla büyütme.

Allah kolaylık versin inşallah kurtulursun 

+3 oy
önce (7,932 puan) tarafından

Ya güçlü ol ya. Aldatmış onca kelime soylemis neden tekrar gittin yanına . Al kanitlar topla bosan donuna kadar al . 

Çocuğun icin em dogrusu esinden ayrilmak. Öyle ailede öyle babanin yanindao çocuk sağlıklı buyuyemez

+3 oy
önce (2,832 puan) tarafından

Sen işin tam kırılma noktasında affederek çok büyük hata yapmışsın istediği kadar yalvaracakti ama sen geri adım atmayacaktin canım son kez babanla konuş şiddet uyguladığını filan söyle ayrıl bu adamdan 

+2 oy

Ay ben ne okudum ya☹️

önce (10 puan) tarafından

Maalesef acı gerçekler :(

önce (2,849 puan) tarafından

Az önce ne konuştuk☹️@Sekerkizz

+1

Evet yaa ☹️

+1 oy
önce (20,517 puan) tarafından

E baban kabul etmiş geçen sefer. Bu sefer yine oraya git. Salim kafayla kendi düzenini kurarsın. O adam da kendi pisliğinde bogulsun. 

Babam kabul etti evet ama abim beni istemiyor gibi davranıyor babamın beni kabul etmesi de biraz ablamla ilgili oldu ablam konustu onla o şekilde şuan desem tekrar kabul edermi bilmiyorum söylemeye yüzüm yok :( 

Söyleyeceksin tabi ki de. Abinin evi değil sadece orası. Sana şöyle soyleyeyim. Benim ailem öyle değil ama diyelim senin ailen gibi davrandı. Ben o eve gider zorla girerim. Onları da tehdit ederim. Beni bu eve kabul etmezseniz sizi ele güne rezil ederim. Lafinizi ederim diye. Böyleleri bundan korkarlar. Orası senin de evin. Evlenip gittin diye o evde hakkın bitmedi. Dogurdularsa sonsuza kadar anne baba olarak kalacaklar. Ha rahat edemezsen bir süre sonra kendi evini tutar tssinirsin. Ama düzenini kurana kadar ortalıkta zebil olma. Gerekirse ablan bı daha konuşsun. 

Benimde erkek kardeşim var her b...  karışıp durur erkeklik yapar geçen gün kavga ettim hatta.

Çocuğu dogurmak yemek yedirip evlenince arkanı dönmek değil mecbur bakcaklar nolcak sokakta kalsan yada başka biyere gitsen nolcak izin verirler mi.

Aynen evlenince evlat olunmuyo mu

+1 oy
önce (2,923 puan) tarafından

Ailen neden arka olmuyor sana olmek icin mi bekliyosun o serefsizin yaninda 

Babam kabul etti ama abim beni istemiyor gibi davranıyor  bilmiyorum ablam babamla konustu babam o şekilde kabul etti ama şuan tekrar edermi bilmiyorum tekrar aramaya yüzüm yok :(

+1 oy
önce (467 puan) tarafından

Kocanız o kadınla ilişkiye mi girmiş yani birlikte mi olms birde e msjlarini o bütün konuşmaları kendise watsaptan atsaydinz herkese gösterirsiniz kayıtlı belge delil geçmiş olurdu Allah yar ve yardımcınız olsn onceden çok şey söylerdim ederdim ama bu aldatma olayları artmaya başladı korkmaya başladım ve büyük konuşmak istemem asla demem çünkü kimin ne yapacağını ne yasamayacgini Allahtan başka kimse bilemez allh yüzünü guldursn inslh dünden bugünden daha iyi hayatın olsn 🤲 

+1 oy
önce (11,704 puan) tarafından

Keşke affetmeseydin canım ya baban da arka çıkmışken bi insan 7 sinde neyse 70inde de o olur. Yaş ilerledikçe daha çok çektirecek emin ol. Ne yap et kurtul gerekiyorsa babanın kapısında yat 

+1 oy
önce (156 puan) tarafından

Rabbim sana hayırlı güzel kapılar açsın inşallah.. kendine ve çocuğuna yeni bir hayat için çabala o adamla yaşanmaz. Bi an önce o evden çıkman gerek tekrardan öğrendiğini öğrenirse sana daha kötü şeyler yasatabilir..

+1 oy
önce (1,618 puan) tarafından

He he deseydin kesin bişey yaparsın kendine. İnanmayın şu numaralara. Bak taviz verdin iyice azıttı

+1 oy

Ayrıca söylemeyi unuttum keşke ölse keşke öyle bi iyilik yapsada sana ve oğluna ayak bağı olmasa.

+1 oy
önce (19,035 puan) tarafından

Git az ötede öl pisliğin bize bulaşmasın demek gerek öylesine 

+1 oy
önce (620 puan) tarafından

Beni anlatmışsın sanki yaram kanadı bende aynısı daha beterlerini yaşadım çok zor çok Rabbım hayırlı kapılar açsın sana insallh

Siz nasılsınız peki 

önce (620 puan) tarafından

Hamdolsun iyiyim tabi eski duygularım yok ama ilaç kullanıyorum psikiyatri 

0 oy
önce (6,150 puan) tarafından

Kardeşim çık git o evden iyiliğiniz için çık git, o şeref*den ne eş nede adam olur Allah ıslah etsin inşallah onu 

İlgili sorular

0 oy
39 cevap 1,700 göst.
27 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde Birkul (65 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 122 göst.
6 Kasım 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 241224 (5,153 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 201 göst.
3 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Bbttnnmm (335 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 721 göst.

413,168 soru

12,439,655 cevap

45,936 kullanıcı

Kategoriler

...