+3 oy
489 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (218 puan) tarafından

Gündüz eşiniz isteyken arar mısınız ne kadar ararsınız?anneme geldim biraz rahatsızım diye oda rahatsızlandı aklım kaldı aradım iki kere fırçayı yedim biraz önce aradı acmadim

41 Cevaplar

0 oy
önce (3,452 puan) tarafından

Ne ben ararım ne eşim .genelde msjlaşırız . Eşim boş olmaz yanı iş yerinde hep kalabalık olur konuşamaz sevmez başkasının yanında konuşmayı . Gerekte yok zaten 6 da gelir eve akşam doya doya konuşuruz 

-Reklam-
0 oy
önce (598 puan) tarafından

Bazen ariyoruz bazen mesajlasiyoruz esim genelde naptin diye yazar ara ara bazen ararim musayit deilse acmiyo ama musayit oldu ilk an geri donuyo

Herkezin tercihi kendine 😒

önce (7,834 puan) tarafından

Herkesin 😁

Kiz allah seni napmasin düzeltme klavye hızlı yaziyorum ne denk gelirse 😅

😘 güzel tepkin için teşekkür ederim 💕

🤗🌼🥰🥰🥰

0 oy
önce (3,728 puan) tarafından

İkimizde ararız gün içinde birbirimizi canım 

0 oy

Canım isterse 10 kere ararım istemezse hiç aramam . Keyfime gore .. 

0 oy
önce (1,063 puan) tarafından

Eşim arar ben aramam işteyken. İşte olmadığı zaman mesaj atarım o arar 

0 oy
önce (852 puan) tarafından

Ay erkekler çocuk gibi aynısı benimde başıma geldi ailemin yanına gitmiştim zatürre oldu aklım onda kaldı canım sıkıldı. Aradım annemlerde kal bari dedim off çocuk miyim ben söyleme şunu dedi kapattı. İçim rahat etmedi eve döndüm. Çalışırken aramamaya çalışıyorum. Çünkü inşaatta çalışıyor sürekli aktif kafası çok yoğun çok istiyorum arayıp sesini duymak bazen ama kendimi tutuyorum. Akşam eve gelince bazen gün içinde olanları anlatıyor konusuyoruz sonra telefona dalıp gidiyor.

0 oy
önce (14,061 puan) tarafından

Dışarıda çalışırken hiç aramazdim mesaj atardım. Acil bisi olusa o zaman arardım. Şuan hep gözümün önünde aramama gerek kalmıyor. Zırt pırt aranmasını sevmiyorum ben bana yapılmasını istemediğim bi şeyi de başkasına yapmiyorum

0 oy
önce (1,877 puan) tarafından

Aramayız da mesajlasiriz calisiyor sonuçta müsait olunca cevap yazar

0 oy
önce (3,046 puan) tarafından

Acil bir şey yoksa aramam. Ben de zırt pırt atanmak istemem. Günde 2-3 kez öylesine arayan eşler var, daralırım ben böyle aransam.

0 oy
önce (2,107 puan) tarafından

Hiç aramam mesaj atarım

0 oy
önce (2,977 puan) tarafından

3 saat aramazsam o beni arar öldün mü beni ne zamandır aramiyon diye 

0 oy
önce (7,035 puan) tarafından

Mecbur olmadıkça ne o beni arar nede ben onu :D böyle gayet iyi 

0 oy
önce (206 puan) tarafından

Ben soğudum artık kendisinden. Çok tuhaf bir insan kendisi. Herhangi bir konuda tartışma yaşarız olayı çözmeden hemen canım cicimli konuşmaya çalışır gönlümü almaya çalışmaz veya özür dilemez. Sonra bu konu hakkında çözüme ulaşmadığı için tekrar kavga ederiz 1 2 saat sonra gene aynı canım cicimli konuşmaya çalışır ben trip attıkça kızdıkça o da daha çok kızar trip atar 1 ay konuşmadığımıx zaman bile oldu evde 2 yanabmcı gibiydik. O yüzden annemlere falan geldiğimde hiç arayıp sormam büyük kızım görmek ister görüntülü ararım ikisi konuşurlar hiç konuşmam bile. Telefondan çok seviyorum seni der. Yüzyüzeyken tersler kızar bağırır çağırır yoruldum artık. Ne kadar uzak o kadar iyi 

0 oy
önce (462 puan) tarafından

Evet gün içinde en az bir iki kere araşiriz kısa kisa da olsa.

0 oy
önce (9,781 puan) tarafından

Duruma göre bazen hiç konuşmayız bazen eşim arar bazen ben ararım. İki dakika bile sürmez çoğu zaman sesini duyar kapatırım. 

0 oy
önce (13,496 puan) tarafından

Şimdi yazdım direksiyon sınavında komisyon üyesi. Yazıyor vakit bulunca. 

0 oy
önce (407 puan) tarafından

Ben aramam genelde o arar bir öğle arası bide iş çıkışı bişe lazımmı diyr, ben msj ataraım genelde 

0 oy
önce (105 puan) tarafından

Mecbur olmadikca aramam.Daha cok mesajlasiriz ikimizde calistigimiz icin

0 oy
önce (685 puan) tarafından

Kopmaya hazırmısınız iki küçük bebegim var .adam telefon kullanmıyor 😄😄😄Saka gibi 

önce (218 puan) tarafından

Gerçekten mi :) çocuklar için tuşlu telefon kullandim iki yıl da telefon ihtiyaç en azından alo demesi gerekiyor 

0 oy
önce (75 puan) tarafından

Esim musait oldukca O star. Otobus firmasinda calisiyor Ben cok acil. Cocuklara bisi olursa oyle ariyorum yoksa kendisi surekli ariyo

İlgili sorular

+1 oy
16 cevap 353 göst.
0 oy
28 cevap 367 göst.
0 oy
38 cevap 674 göst.
13 Haziran 2022 Diğer kategorisinde yenigelin24 (301 puan) tarafından soruldu
0 oy
35 cevap 553 göst.
3 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

413,251 soru