+2 oy
518 göst.
önce Diğer kategorisinde (2,855 puan) tarafından

Kızlar bugün öğlen eltim aradı. Kayınpederim pazartesi günü pide yaptırıp Nur'gilde yiyelim hemde maç izleriz demiş. Ama bunu bana sormak yerine eltime söylemiş, eltimde beni aradı. Eşim abisiyle ve babasıyla çok iyi değil araları. Eline sor böyle söyledi kayınpeder dedi. Ama ben çok sinirlendim. Sonuçta beni arayıp kızım pazartesi müsait mısınız, yemek yaptıracam sizde yiyelim maç izleyelim demesi gerekmiyor muydu? Bende eşime söyledim, eşimde gelmesinler dedi. Akşam olunca da eşime söyledim, babanın bu yaptığına çok bozuldum diye. Çünkü kayınpederim ***** saçma her konuda normalde arar beni, eşimle arası kötü olsa bile burası benim evim ve beni araması lazımdı. Sonuçta eltimin evine gidileceğinde bana değil önce onlara soruyorlar müsait mısınız diye. Eşime sakın babamgil deme bana dedim. Yeminle saatlerdir başım ağrıyor, deli olacam sonuçta. 

12 Cevaplar

+13 oy
önce (1,244 puan) tarafından

Çok basit sorunları kendinize dağ edip saçlarınızı beyazlatıyorsunuz 🙄🙄

önce (218 puan) tarafından

Ama bu hanımefendinin gerçekten kaynanası kayınpederi falan sırf kadının damarına damarına basıyorlar bende öyle düşündüm ama sonra nickine bakınca hak verdim 

önce (682 puan) tarafından

Yorumunu kopyalayıp püften şeyleri dert edince okuyacam valla kimse için üzülmeye strese gerek yok saglık gidince geri gelmiyo

-Reklam-
+2 oy
önce (362 puan) tarafından

Terbiyesizlik değilde düşüncesizlik diyelim. Kayinpederin eltinle arası çok iyi gibi sanki doğru mu?

+1 oy
önce (438 puan) tarafından

Esimle ailesi arasina asla girmem benim annemler oyle dedem babanem bisey olsa babami aramaz annemi arar soyler annem hep arada kalir 45 yasinda 30 senelik gelin hala cekiyo ben yerinde olsan kayinbavami arar sen beni arsmadim ama ben seni arsyim dedim bana bisey diceksen oglunu ara soyle ben sizin lafinizi acinca babamgil deme bana diyo derdim adam olana bu laf cok bile 

önce (2,855 puan) tarafından

Kız beni ya da eşimi arasalar kabul. Ama eltime ara sor demişler, o da beni arıyor. Mantıklı mı

önce (438 puan) tarafından
+1

Tamam iste o seni degil eltini aradigi icin sen bi laf sokacsn zaten sonrada esinin tepkisini duyurmus olcan 

+1 oy
önce (3,237 puan) tarafından

Kesinlikle sen haklısın,ben olsam gelmeyin derim,yada eltime derimki kayınpederin dili yokmu o niye aramadı da elçisini yolluyor derim

Evimde misafirim vardı o anda, yoksa eltim aradığında tepki verirdim

+1 oy
önce (4,594 puan) tarafından

Ya eşin zaten gelmesinler demiş sen neden bu kadar kafaya takıp kendine dert ediyorsun ki boşver hic umursama müsait deilizde gec pideyide eltinde yesinler 

Kız akşama kadar misafirim olunca kendimi sıktım. Eşim gelince ona söyledim bu yaptıkları ayıp diye. O da haklısın boşver zaten gelemezler dedi ama insan sinirleniyor

0 oy
önce (985 puan) tarafından

Misafir kabul etmiyorum ne oldu bitti çok da takma kafana

0 oy
önce (4,567 puan) tarafından

Madem esinde gelmesinler demis, kayinpederini arayip eltisine degil sana sormasini gerektigini ve esininde musait olmadigini kabul edemeyecegini soyleyeceksin. Bu kadar basit. Sen cildiracagina o cildirsin.

Beni aramayan insanı ben neden arayacam ki. Kayınpederim 3 gün sonra arayacak beni açmayacam ki telefonunu

önce (4,567 puan) tarafından

Iste hadsizligini bildirmek icin arayacaksin. 3 gun sonra kalkip emri vaki yaparsa yazarsin burda istemedikte geldi diye :) yuzsuz insani kendi dilinde alt edersin anca.

Çat kapı gelseler eşim almaz kovar biliyorum. Heleki bu olaydan sonra imkânsız

0 oy
önce (52,236 puan) tarafından

eltine diyeydin ya bana niye soylememis diye

Eltim aradığında evimde misafirim vardı, o anda mecbur tepki veremedim. Ama sonra oturunca söyleyecem

0 oy
önce (19,061 puan) tarafından

Onları en iyi sen tanıyorsun kasıtlı yapılan bir şey ise bilerek geri çevir yeri geldiğinde de rahatsız olduğunu belirt ama düşüncesizlik ise üzerinde durmaya değmez 

0 oy
önce (1,888 puan) tarafından

Yani evet yaptığı düşüncesizlik ama bu kadar da kafaya takacak kadar değil ve bacım 😐

Ben biraz hassas biriyim. Herkesi çok ince düşündüğüm için aynı özeni bekliyorum

0 oy
önce (815 puan) tarafından

Kabul etmiyceksin heralde degilmi

+1

Hayır etmedim, eltimi aradım eşimin istemediğini söyledim. Zaten benim üzüldüğümü görünce eşim babasını arayıp sakın bize gelmeyin dedi

0 oy
önce (3,100 puan) tarafından

Esin gerekeni yapmis zaten kendini uzmene bile degmez, bu da onlara ders olsun.

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 469 göst.
0 oy
14 cevap 969 göst.
22 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Fatmayaren (879 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 548 göst.
21 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Aselin annesii ❤❤ (1,083 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 821 göst.
15 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde Elif&hanim (5,481 puan) tarafından soruldu

413,249 soru

12,442,047 cevap

46,025 kullanıcı

Kategoriler

...