Kızlar 8+4 haftalık hamileyim ve düşük tehlikem var dün gece 23:00 da ağrım başladı çok şiddetli eşimi nerdeyse 20 defa aradım açmadı hiç birini sonra beni aradı hastanedeyim arkadaşımı getirdim falan dedi. Dedim benim çok ağrım var gel beni al hastaneye götür herşeyde hastaneye gidilmez bisey olmaz yarın gidersin dedi sinirlendim bende kapattım telefonu saat 01:00 gibi geldi eve ağzı leş gibi içki kokuyodu ki ben defalarca uyardım onu içme diye sonra kaynanam geldi oda namazli niyazli kadın oda saydı sövdü oğluna sonra eşimin kullandığı cümleler bunlar " Ben böyleyim beni kabul eden böyle edicek etmeyene yol orda benim yaşım daha genç esrar içsem yeridir" dedi ve ben o dakika gerçekten boşa cabaladigimi Anladım napıcam ben 21 yaşındayım eşim 22 yaşında .
Allah islah etlesin canim sabir edeceksin benim esimde ayniydi 12 yillik evliyim ilk yillar gec frlir icer beni hic saymazdi bena dedigi sen ustume duser icme dersen ben daha cok icer daha cok giderim beni bana birak dedi ogunden sonra dua ve guzel sozlerle onu uzaklastirdim hic icme neden iciyon demedim cok icmek istiyorsan evimize getir kimse senin suc ortagin olmasin diyordum cok sukur yillardir agzina almaz evden ise isten eve ben kahveye git derim gitmez dua sabir (el halim allahim esimi bana cevir diye dua et ayetel kursu oku ufur ) ben bunlari yaptim bebek dogunca onun rizkini verdigini anlar canim
Bnm esimde iciyor ama binde bir yil basi dogum gnu sylerde alip glir alma icme derim bktim olmuyo bnde icmye bsldm onla içmiyor artik hamileyim ztn icemem eve gtrmk ne adını duymyrm dene bnce
Allah sabir versin. Rabbine tevekkül et dua et. Esin için hidayet nasip etmesini iste. Hacet namazı kil özellikle eşinin haramlardan uzaklaşması evine bağlanması saygı göstermesi için.
Daha öncede atmistn sanirm soru esimin arkadaslari bekar bi türlü söz geciremiyrm hep onlarla diye.. Erkekler biraz gec olgunlaşıyo. Ama senin esin bildigin cocuk. Ne soylesen ne yapsan az. Rabbim kolaylik versn sana ne diyelim ki.birakip gitmek öyle kolay degil biliyorum. Ama diyemem de cabala oyle yap boyle yap diye. Bazi insanlar vardir ne yapsan nafile.. İnsallah bigun geriye baktgnda hissettign sey pismanlik olmaz
Allah yardım etsin canım evlenmeden önce nasıldı peki ilgisi alakası Allah ıslah etsin zor
Hazen seni hatirladim seninde esin cok kiskancti benimki qibi. Baksana adam kiskanc karisini qunduz disari cikarmio kimse qormesin die qecede tutuor kendi ewe qelmiyor hemde qencmiste bilmem esrar icse yerinmiste. Benim esimde kiskanc baba hayati zindan eder ama bnde altta kalmam bende cok kiskancim mesela kiskanc deqlsem bile onun hayatini kisitlarim benden habersiz bi yere qitmez bn oyle 20 kere aricam acmicak hmde hamileyim dusuk riskim war onu ewe almam inan ki. Sana yaptiklarinin aynisini yap bnce
Canim sabret zamanla düzelir. Bak ben 23 yaşındayım esim 25 1 bucuk senelik evliyim . Esim normalde namazinda niyazinda cok şükür ama bazen insanlarin bos zamanlari bi bosluklari oluyor. Esim eskiden uyusturucu tedavisi gördü. Ilk evlendigimiz yillar benden gizli gizli iciyordu banyoda anlamicam sandi ama anladim . Gel zaman git zaman hoşgörüyle sabırla atlattik. Tekrar namazina basladi cok şükür zor zamanlar atlattik daha 1 haftalik evliydik balayindan geldik sabahina banyoda icmis gene hemde kimyasal olanlarindan ayaklari tutmadi kismi felc gecirdi ben cok korktum evi terkettim 1 hafta boyunca gelmedim . Sonra baristik ara ara gene yaptı hep iyi yaklastim konustum artik vazgecti cok şükür sende konus esinle hoşgörü göster sabret. Fedakarlık etmezsen fedakarlık bulamazsin canim. Sağlıkla kal inşaAllah ♡
1,487,477 soru
24,316,575 cevap
345,078 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın