+3 oy
1,156 göst.
önce Diğer kategorisinde (2,606 puan) tarafından

Kızlarr değişik bi sorum evet ama 2 gün önce başıma geldi kombimiz terasta terası bilirsiniz üstü açık kar yağmur yağmış kombinin de elektrik kaçağı olan kablosu yere düşmüş yani yerdeki suya bastığım an Allah korusun ölebilirdimm ölümden döndüm diyebiliriz var mı sizinde böyle anılarınız :D şimdi gülüyorum ama düşününce korkunçç

60 Cevaplar

0 oy
önce (19,070 puan) tarafından

Acil ameliyat geçirmiş biri olarak yaşadığım hayatı kendime verilmiş bir hediye olarak görüyorum ben zaten 

önce (2,606 puan) tarafından

Ne ameliyatı cnm geçmiş olsunnnn

önce (19,070 puan) tarafından

Kist vardı karaciğerde patladı ameliyat oldum zamanında fark edilmese çok tehlikeli demişti doktor 

-Reklam-
0 oy
önce (2,624 puan) tarafından

3 4 kez yaşamışım hemde baya baya gidip gelmişim :/ anlatmak istemiyorum tramva sebebim oldular 

0 oy
önce (17,497 puan) tarafından

Çok şükür öyle bir şey başıma gelmedi ama geçen hafta sobaya odun attım baktım yanmıyor salakk gibi az kolonya dökim de alev alsın dedim kolonya dökmemle ateşi bom diye bir gürledi kendimi o refleks ile geriye atmasam yüzüm yanmıştı. Verilmiş sadakam varmış. 

0 oy
önce (393 puan) tarafından

İlk doğumum.

Maalesef preeklampsi ve hipertansiyon yüzünden suyumun 32.haftada gelmesiyle hastaneye yatışım yapıldı, 5 gün dayanabildim. En son gözlerim körleşmeye başladığında zorla doğumu başlattılar.

Meğer ölüyormuşum ama vücudum beni korumak için bebeğe atık muamelesi yaparak ondan kurtulmak istemiş.

0 oy
önce (105 puan) tarafından

Ben ilk dogumumda ölumden dondum diye bilirim cok zor gecti amma bebeyimi kayb ettim ölü dogdu😞

0 oy
önce (6,187 puan) tarafından

Çocukken tüm ilaçları yutup zehirlenmek mi desem yada çocukken salıncağın arka kısmında ineyim derken boynumdan asılı kalıp burnumdan ağzımdan kan fışkırması mı desem yada dananın beni alıp fırlatmasimi desem varda var anlayacağın sjsjsksks Allah korumuş kız beni 😂😂😂🩷❄️💜

0 oy
önce (188 puan) tarafından

Kızım 6 aylıktı bir pazar günü kızartma yagini ocakta unutmusum mutfağım yangı o an soğukkanlı davranip ıslak havluyla söndürdüm tavana kadar çıkıyordu alevler dogalgz borusu isinmisti bütün binayı havaya ucurmama ramak kalmıştı 

0 oy
önce (464 puan) tarafından

Yorumlari okuyum diye girdim Rabbimin hikmetine akil sir erdiremedim neler neler gelmis insanlarin basina da Rabbim korumus kurtarmis elhamdulillah 

Benim oyle bi anim aklima gelmedi de sey var bana olu bebek demisler annem doguma gittiginde ebeler falan yasida kucuk bebesi de olu diye umursama.islar mi artik neyse babam hemsireyle kavga etmis hastaneden kovmuslar Allahtan babanemin yengesi ayni zamanda halamin da gorumcesi olan akrabamiz fatma yenge ebeydi zaten kendisi de o dogurtmis annemi zaten son raddeye gelmis kadincagiz babaneme kapiyi ortturmus yengem tutmus cekmis sayarsaniz bu var 

0 oy
önce (295 puan) tarafından

Oldu valla amcam bile isteyerek beni öldürmeye çalıştı ben ise giderken öğlen vakti arabayı direk üstüme sürdü kendmi kaldırma zor attım sonrada daha bitmedi görüşecez seninle dedi hemn babama anneme anlatimm tabi ama o an öldüm kesin dedim yani 

0 oy
önce (1,890 puan) tarafından

5 yaşlarındayken yere düşmüşüm bileğime kocaman kırık bir bira şişesi girmiş doktorlar milimle kurtulmuş damara gelse asla kurtaramazdik demiş. Su an elimi iyi kullanamıyorum ama hiç sorun değil eksikliğini hissetmiyorum 

image

0 oy
önce (8,046 puan) tarafından

4 yaşında 1. Kat gibi avludan kafa üstü düşmüşüm geçen sene de arabamıza tır çarptı 

0 oy
önce (389 puan) tarafından

2 inci oğlumda doğum yaparken ölümden döndüm sanki çok zor doğumdu tabi hazirliksiz erken doğum olunca çok korkarak girdim doğuma çıkınca Ağlaya ağlaya öldüm ağrıdan sızı dan ölümden döndüm resmennn😔😔

0 oy
önce (3,730 puan) tarafından

Ben değilde ikizimin başına çok şey gelirdi. Küçükken bisikletten düşüp gözünü mermere vurmuştu tüm gözü ve surati aşırı sisip morarmisti. Resmen gözü yok gibiydi, 5 6 yaşlarında da cami yapılıyordu kazı yapmışlardı ikizim içine düşmüştü bir düğün yeriydi ilerisi. Kafası çok kaniyordu hastaneye gittik şükür bir şey olmadı ama sabah o yere tekrar gittik resmen benden büyük kayalar sadece 1 tane küçük taş vardı o da ikizimin düştüğü yerdi. En son 19 yaşında da kuzenimin aşırı hızlı kullandığı araçla kaza yaptılar maalesef kuzenim vefat etti ikizim yatalak kaldı 😔

0 oy
önce (12 puan) tarafından

8yaşındayken babam doğum günüme gelmedi diye balkondan bahçeye atladım 

0 oy
önce (1,131 puan) tarafından

Abim testere atıp başımı yarmisti testere başıma saplandı 

0 oy
önce (7,458 puan) tarafından

6 Şubat depreminde 15 20 sn ile döndüm 1 adım arkamdaki kızın üstüne güneş enerjisi düştü malesef 

0 oy
önce (218 puan) tarafından

Köyde damdan düştüm taşın üstüne kafatasını kırılmış iyileşmiş yıllar sonra öğrendim.doktora gitmedik.yanginini ortasında kaldım o sıra rüyamda ailemle vedalasiyordum son anda uyandırıldım.

0 oy
önce (1,417 puan) tarafından

8 yaşında Uyurgezerken damdan düştüm. Çenem kırıldı 

0 oy
önce (1,584 puan) tarafından

Bisiklet koltugunun altindaki demir kıçıma girmişti yokuş aşşağı dedemin eski demir bisikletini sürerken yokuştan düz duvara carpmistim beyin kanamasi gecirmisim carpmanin etkisiyle afedersin makatın 3 cm canında 9 dikiş atmislar makata girse bagirsagima kadar giderdi herhalde o zaman ne olurdu kim bilir.

Insaat mazgallari olur ya dis cephe boyanirken n onlara cikmistim camdan 2 kattan dusmustum assagi 

Mezarlikta mezar tasinin ustunden atmaya calisirken kolumu kirmistim küçüktüm.

Evin balkonuna tirmanmaya calisirkn kolum kirilmisti sağ kolum tam 4 kez kirildi ayak bileklerimin catlama sayisinin haddi hesabi yok

Köpekler kovalayacakti mahallede beni bende gaza gelip kopeklerin ustune kosmusum 2 yerimden isirmislardi 

Babamin dükkanında lastiklere hava basan makinayı şişik lastige takmistim jant kapagi ile birlikte patlamisti omzumu sıyırdı basima gelse ölmüştüm çoktan.

Tospağa arabalar vardi mahallemizde far ı kırıktı içinde bisey var gibi gormustum elimi sokmustum geri çekerken kirik yer tam damarin ustunu kesmisti dikis attilar 

Ben bu yaşa nasil geldim bilmiyorum daja cok var babam annem kurban kese kese bir hal.olmuslar 15 yasindan sonra durulmuşum

0 oy
önce (1,120 puan) tarafından

Babam ben küçükken tarla gitmiştik be traktörün üzerinde otururken palamut agacına çarpıp çalışam traktörün arasına düşmüştüm ablam durdu babamı yoksa ezilmiştim 

Malesef başka sonucu babam benden önce ilaçlı elmadan ablamı traktörün kasasına tutunup giderken arka arka gelince abim ezilip rahmetli olmuş 

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 859 göst.
10 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Busraaaaaaaaa (4,677 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 547 göst.
7 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 661 göst.
21 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde Esra & (209 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 512 göst.
13 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde Aysel Güzel (1,150 puan) tarafından soruldu

413,277 soru

12,443,200 cevap

46,062 kullanıcı

Kategoriler

...