Bisiklet koltugunun altindaki demir kıçıma girmişti yokuş aşşağı dedemin eski demir bisikletini sürerken yokuştan düz duvara carpmistim beyin kanamasi gecirmisim carpmanin etkisiyle afedersin makatın 3 cm canında 9 dikiş atmislar makata girse bagirsagima kadar giderdi herhalde o zaman ne olurdu kim bilir.
Insaat mazgallari olur ya dis cephe boyanirken n onlara cikmistim camdan 2 kattan dusmustum assagi
Mezarlikta mezar tasinin ustunden atmaya calisirken kolumu kirmistim küçüktüm.
Evin balkonuna tirmanmaya calisirkn kolum kirilmisti sağ kolum tam 4 kez kirildi ayak bileklerimin catlama sayisinin haddi hesabi yok
Köpekler kovalayacakti mahallede beni bende gaza gelip kopeklerin ustune kosmusum 2 yerimden isirmislardi
Babamin dükkanında lastiklere hava basan makinayı şişik lastige takmistim jant kapagi ile birlikte patlamisti omzumu sıyırdı basima gelse ölmüştüm çoktan.
Tospağa arabalar vardi mahallemizde far ı kırıktı içinde bisey var gibi gormustum elimi sokmustum geri çekerken kirik yer tam damarin ustunu kesmisti dikis attilar
Ben bu yaşa nasil geldim bilmiyorum daja cok var babam annem kurban kese kese bir hal.olmuslar 15 yasindan sonra durulmuşum