+2 oy
895 göst.
Diğer kategorisinde (1,120 puan) tarafından

Hanımlar selamünaleyküm

Ben eşimin tüm banka hesaplarının şifresini biliyorum Allah için gizleme de yok. Aydan aya maaşını aldıkça belli bir miktar harçlık verir pazar parası kendime falan.

Bende arada hesaplarına baktığımda eger para varsa hesabıma atıyorum. O an soylemesem de sonrasında söylüyorum. Oda hemen dıyor bu ay maaşindan kesecegım. 

Bende yemegınden temızlıgınden keserım😂 dıyorum susuyor. 

Benım esım hem sabah kahvaltısı hem öğlen yemegı hem aksam yemegı yiyor. 

E bunun utusu çocuğu temızlıgı çamaşırı yemegı derken normalde maaş asgari üstü olur. Ben yine vıcdanen az para alıyorum. 

Sıgortam da yok😂 

Yaptıgım yanlıs degıldır bence 

Var mı benım gıbı olan

44 Cevaplar

0 oy
(822 puan) tarafından

Ben isteyince verir hatta bende asgarî ücret çalışıyorum borç var tüm maaşımı veriririm ... ondan habersiz elim cebine gitmemiş   elbisesini makinaya atarken bile cebini kontrol edecem diye izin isterim .. 

-Reklam-
0 oy
(9,082 puan) tarafından

Almam zaten parayı hepsini bana verir ben evi yöneltirim hep 

0 oy
(2,196 puan) tarafından

Yok canım benimki hoşlanmaz öyle illa kendi verecek 😅 ama şöyle bir durum var, benim kredi kartının limiti kendi kendine uçmuş, öyle olunca da biraz daha savurganlaştım 😅 

0 oy
(2,049 puan) tarafından

Saklamak lazımmış bunu çok net gördüm. Hesabımda 1000 TL bırakmayacak şekilde verdim ev alırken. Gel görki 100 liraya muhtaç bıraktı beni sonra. Çok müşkül bir durumda paraya ihtiyacım oldu takilarimi sattim mecburen 

0 oy
(20,705 puan) tarafından

Almam çünkü fazlasıyla verir zaten 🤗

0 oy
(1,021 puan) tarafından

Almam çünkü zaten kartı bendedir 😅

0 oy
(4,643 puan) tarafından

Dukkan benim uzerime oldugu icin hesaplar bende harciyorum. Eger ki o an odeme varsa ve harcicaksam soylerim yoksa soylemiyorum. Sonucta eve aliyorum ben almasam o alacak. O da neden harcadin demez zaten.

0 oy
(5,725 puan) tarafından

Sormadan hic almadim hatta pazar gunu esim uyuyo olur yumurta ekmek falan olmuyor bazen markete gitmem gerekiyor uyandirip cuzdanindan kendisinin vermesini isterim sonucta istesem hayir mi dicek demez yani gizlice almak hos olmuyor

0 oy
(2,907 puan) tarafından

Eşimin maaşı yattıkan sonra kendi ödemeleri ve harcayacağı mktarı alıp kalanı benim hesabıma atar. Genelde o benden ister parayı

0 oy
(5,274 puan) tarafından

Maşallah herkesın kocası ne kadar cömert eli açık :)) benım kocam aylık bın lira atar hesabıma xaten markete falan gıtmem gıdemem. Alablecgm sey avrsa ınternnettn alrm. Ekstra bısey olursa bıraz daha at derım uygun görürse atar :D 

(2,197 puan) tarafından

Evet fark ettim herkesin eşi çok mert:)

Sizinki bunu kişisek.harcama kuaför vs için mi veriyor yoksa ekmek vs için mi bu

(5,274 puan) tarafından

Yk canım ekmek almaya bıle sayılı gtmısımdır 5 senede 5 kere falan :) kuaför de gıtmem evde kendm hallederım. Kişisel yani. Ne bilim cocuklar ıcın bısey görür begenırsem alırım kendıme de öyle begenırsem alrm onlar için. 

0 oy
(312 puan) tarafından

Ben gizlice para almadığım halde sana para yetiremiyorum dedi her ay istediği kadar para veriyo bana o da bini geçmiyo 

(2,197 puan) tarafından

Maaşı mi yetmiyor cimrilik mi yapıyor 

(312 puan) tarafından

Maaşı yetiyor sadece kendi isteklerini bide çocukların isteklerini alıyo ailesinin evinde oturuyoruz onlara sucuk kaşar peyniri falan alıyo 

(2,197 puan) tarafından

Şimdi anlaşıldı. Tüm bunların faturasını sana kesiyor 

önce (312 puan) tarafından

Aynen sanki benim aileme bakıyomuş gibi halleri var ben onu Allah a havale ettim 

0 oy
(492 puan) tarafından

Gizli almıyorum ya haber veririm mutlaka

0 oy
(5,975 puan) tarafından

Eskiden eşimden para almazdım kendi maaasim vardı şimdi ücretsiz izindeyim hesabıma para yatırıyor  ama izinsiz para almam

0 oy
(607 puan) tarafından

Bemde hayatta gizli almam derim hep ama saolsun demeden ara ara bana atiyo eve koymam icin verir bazen nakit bulunsun diye lazim olursada soylerim aldim diye

0 oy
(2,125 puan) tarafından

Benim eşim eve ayrı çocuklara ayrı bana ayrı verir. Ama ödemeler faturalar hep onun omzunda asla gizli almam hem güveni sarsılır hem onada günah neye yetisecegini şaşırıyor adam

0 oy
(830 puan) tarafından

Yanlış olduğunu sende biliyorsun. Hem günah ben asla eşimin cüzdanını bile açıp bakmam ne kadar para vaar diye. 

0 oy
(4,161 puan) tarafından

Eşinden gizli para alınan bi evlilik evlilik mi bilemiyorum 

0 oy
(29 puan) tarafından

Eşim maaşı alınca direk hepsini 

hesabıma atar o yüzden para saklamam

0 oy
(2,051 puan) tarafından

Yok ya şimdiye kadar hiç kendi verir zaten ne zaman ve ne kadar istersem

0 oy
(2,150 puan) tarafından

ATM den cekip cuzdanima 10 bin koymuş. Onda para var her şeyi o alır ben evden çıkamıyorum zaten. Lazım olursa cuzdandan da veririm 😀

İlgili sorular

+1 oy
10 cevap 448 göst.
27 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Tanszuuu (121 puan) tarafından soruldu
+1 oy
55 cevap 1,207 göst.
28 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde Deniz33 (46 puan) tarafından soruldu
+1 oy
36 cevap 1,303 göst.
13 Ocak 2020 Diğer kategorisinde berak (374 puan) tarafından soruldu
+1 oy
38 cevap 638 göst.