0 oy
142 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,103 puan) tarafından

Kızlar bugün akşam kaynanamlarw gittik ben pek gidip gelmiyorum çocuklarım var evleri soğuk diye bu durum kendine has değil annemlerinde evi soğuk ayda bir ve ya iki kere giderim ikisine de neyse bugün akşam gittik kaynanamın bacıları ve gelinleri vardı ramazan için beraber toplanıp şunu yapalım bunu yapalım diye konuşuyorlardı kaynanam bacılarının gelinlerine bile söyledi ama bana gel demedi hatta bacısının birinin gelini tamam olur iftardan 3 dk önce gelirim dedi toplam 3 geliniz zaten ee sen gelmezsen x yengen tek başına mı hazırlayacak dedi yani beni işin içine katmadı hiç şunu da sen yap demedi herkese sen şunu yap ben bunu yapayım dedi ramazanın ilk günü yapacaklarmış onlar gittikten sonra da söylemedi gel falan diye sonrasında çağırırsa eğer gitmeli miyim sizce 

5 Cevaplar

+1 oy
önce (20,550 puan) tarafından

Cagiracagini zannetmwm ama cagirirsa o gün ee sen o gün beni davet etmedin. Ben de kendime başka program yaptım gelemem de geç. Ayıp etmiş 

-Reklam-
0 oy
önce (1,210 puan) tarafından

Belki seni evden biri olarak görmüş olabilir 

önce (1,103 puan) tarafından

Ama görümceme bile üstüne basa basa söyledi herkese bişey yap derken beni hesaba katmadı bile 

0 oy
önce (393 puan) tarafından

Sürekli gidip gelmiyorsun belki bu sebepten ötürü demiş olabilir?

Belkide konuya senin dahil olmani de baklemistir bu sebepten de olabilir?

Senin onlar ile arandaki mesafe nedir bu yönlü bakabilirsin 

önce (1,103 puan) tarafından

Mesafem yaptıkları şeyler aslında ama vicdansal olarak kendimi iyi hissetmediğim için giderim arada yaptıklarına bakarsan muhattap olma dersin canım ama yine de gidiyorum kış geldi geleli ayda bir ya da iki kere giderim hem biraz uzak hemde evleri çok soğuk iki çocuğum var o yüzden gitmiyorum ama muhakkak katardı böyle şeylere mesela geçen sene günü vardı yine aynı ekip vardı sen şunu yapsan çok güzel yaparsın sen dedi ama bu sefer katmadı sanırım gelmemi istemedi diye düşündüm o an söylemese bile illa misafirler gittikten sonra söylerdi 

önce (393 puan) tarafından

Hii durum öyle ise boşver canısı hiç dert etme aman 

0 oy
önce (1,709 puan) tarafından

Ben sonrasında çağırsa da gitmem sonra ben bir plan yaparım sevdiklerimle onun yanında plan yapar onu çağırmam kısasa kıssas

0 oy
önce (415 puan) tarafından

Niye gidiyorsun ki sana Gel bunu yap şunu yap demedigi sürece Ondan sonra çağırır Sami Gidicen Ben olsam Sonradan çağrısa Hayata gitmem derim ki o gün bana bişi demediniz etmediniz sonrada mi çağırıyor sunuz derdim Cat geçerdim ama Bencede gitme senin kararın bişi diyemem 🙏

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 242 göst.
29 Aralık 2023 Diğer kategorisinde fatmahilall12 (213 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 224 göst.
0 oy
3 cevap 203 göst.
8 Haziran 2022 Diğer kategorisinde yenigelin24 (301 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 334 göst.
21 Mart 2024 Diğer kategorisinde Cerenin Annesi (164 puan) tarafından soruldu