Bir ilişkide kızın yaşı büyük erkek küçükse ??
En fazla 2-3 yas sorun olmaz bence.
Daha fazlasi kadinin yaninda kucuk kalir ayak uyduramaz.
Kimin büyük kimin küçük olduğu değil bence mevzu yaş farkının ne kadar olduğudur iki tarafta reşit ise ve kuşak farkı olacak kadar bir yaş farkı yoksa sorun yok
Mesele yaş değil ki. Önemli olan karakterler. Kafa yapılarının birbirine uyması. Ama ben kendimden küçük biriyle evlenmezdim sanırım 😂
erkekler cocuk gibi herzaman icin gec olginlasir . bide yas farki olarak kucuk olsa hepden laylaylom. 😂 bende tercih etmezdim valla
Kesinlikle 😂😂
Eskiler büyük kadın al zengin olursun demişler 😂 kafalar uyuşuyor ve öyle absürt bir fark yok ise neden olmasın ama 10 yaştan falan bahsediyorsan tasvip edilecek birşey değil bence. Ben o kadar yaş farkını pek olumlu bulmuyorum
Gerçekten çevremde 3.4 kişi var öyle karısı büyük hepsi zengin
Jsjsjs eşimden 7 ay büyüğüm babamdan miras kaldı 5 Milyon tl zengin mi ettim adamı şimdi 😁
Mervegul he valla şu ekonomik şartlarda 5.milyon zengin eder zjsjs
Bi daire almaya yetiyor şükür jsjs
He birde kendi evinizde varsa ömür boyu gelir işte 🤣
Allah bereket versin
Yok kiradaydık😁 Amin
Sizin adınıza sevindim canım rabbim kiradan kurtarsın herkesi ❤️
Amiiiin kuzular 🫶🏼 valla zengin etmişsin dostum atalar boşa demez vardır bir bildiği 🧿
Amin isteyen herkesi inşaAllah🤲
Yaşı büyük dahi olsa gerekli olgunluğu gösteremeyen kadın/erkek çok. Bir jenerasyon kadar fark yoksa eğer taraflardan birinin diğerinden büyük olmasında sorun yok.
Benim kuzenim eşinden iki yaş büyük oğlan hiç kafaya takmıyor
Yaşlar kaç ? Önemli olan o
Annem babamdan 1.5 yaş büyük mesela
Kadının yaşı büyük olursa zengin olunur derler eskiler şaka bi tarafa çok fark varsa olmaz
Pınar Altuğ, yağmur atacan çifti. miss gibi çift
3-4 yaşa kadar onemli değil bende eşimden bir yaş büyüküm ama 3-4 yaştan fazlası hoş olmuyor maalesef
Erkeğin küçüğü makbul bana göre. Eşim benden 2 yaş küçük. Arkadaşlarım, yengelerim olmaz, olgun değildir demişti ama bence erkekler hiç olgunlaşmıyor. O yüzden genç almak daha güzel
413,764 soru
12,454,938 cevap
46,442 kullanıcı