Kızlar iyi geceler biz eşinle 5 yıldır evliyiz 2tane çocuğunuz var büyük olan 3 küçük ise 1 yaşında eskiden hiç ayrı yatmazdık . Sadece yazın çok sıcak olduğunda eşim odada minder serer camın önünde uyurdu ama yinede aynı odadaydık takı geçen yaza kadar başlarda bizle götümcemde kalıyordu büyük oğlumun park beşiği vardı. Halasıyla aynı odadalardı. Görümcem giti. Eşim başta sıcak dedi sonra çoçuklar uyutmuyor dedi ayrı odada uyumaya başladı. Büyük oğlum bazen onla yatar bazen de benimle yatar keyfı nasıl isterse. Eşime dedim ayrı yatmak hoşuma gitmiyor. Diye
Oda dedıkı çoçuklar gece aglıyor uykusuz kalıyorum. Geçenlerde kendisi dedi bir videoda gördüm hoca ayrı yatmak iyi değil evliliğe zarar verir diye anlatıyordu yatakta uyucam artık dedi. Uyuduk Allahım ne hikmetse benimle o gece çok ağladır biri sustu diğeri agladı en son eşim büyük olanı aldı diğer odaya götürdü yatılar sonra dedi bak bu yüzden ayrı uyuyorum çoçuklar gece birbirlerini utandırıyorlar dedi
Şuan ben ve 2çocuğum bir yatıyoruz ikiside uyudu hani rahatsız etmiyorlar birbirlerini. Ama eşim odaya geldiğinde çok aglıyorlarlar geçen yine yatıya misafir var diye bir yatık o gece yine çok ağladılar hele küçüğü uyumadı o gece
Ama şimdi erkenden uyudu.
Bir yandan Adam haklı dıyorum ama ayrı yatmak beni çok üzüyor
Bana akıl varın ne yapmalıyım