+1 oy
458 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (26 puan) tarafından

Kızlar iyi geceler biz eşinle 5 yıldır evliyiz 2tane çocuğunuz var büyük olan 3 küçük ise 1 yaşında  eskiden hiç ayrı yatmazdık . Sadece yazın çok sıcak olduğunda eşim odada minder serer camın önünde uyurdu ama yinede aynı odadaydık takı geçen yaza kadar başlarda  bizle götümcemde kalıyordu büyük oğlumun park beşiği vardı. Halasıyla aynı odadalardı. Görümcem giti. Eşim başta sıcak dedi sonra çoçuklar uyutmuyor dedi ayrı odada uyumaya başladı. Büyük oğlum bazen onla yatar bazen de benimle yatar  keyfı nasıl isterse. Eşime dedim ayrı yatmak hoşuma gitmiyor. Diye  

Oda dedıkı çoçuklar gece aglıyor uykusuz kalıyorum.  Geçenlerde kendisi dedi bir videoda gördüm hoca ayrı yatmak iyi değil evliliğe zarar verir diye anlatıyordu yatakta uyucam artık dedi. Uyuduk Allahım  ne hikmetse benimle o gece çok ağladır biri sustu diğeri agladı en son eşim büyük olanı aldı diğer odaya götürdü yatılar sonra dedi bak bu yüzden ayrı uyuyorum çoçuklar gece birbirlerini utandırıyorlar dedi

Şuan ben ve 2çocuğum bir yatıyoruz ikiside uyudu hani rahatsız etmiyorlar birbirlerini. Ama eşim odaya geldiğinde çok aglıyorlarlar geçen yine yatıya misafir var diye bir yatık o gece yine çok ağladılar hele küçüğü uyumadı o gece

Ama şimdi erkenden uyudu. 

Bir yandan Adam haklı dıyorum ama ayrı yatmak beni çok üzüyor  

Bana akıl varın ne yapmalıyım

31 Cevaplar

+4 oy
önce (1,060 puan) tarafından

Ayrı yatmak soğukluğu da beraberinde getiriyor . Tecrübeyle sabit. 

önce (26 puan) tarafından

İşte eşim geçen gün bunu söyledi bir yatalım dedi ama çoçuklarım biri agladımı diğeri uyanıp ağlıyor. Diyorum büyük olan diğer odada yatsın olmaz daha çok küçük gece korkar üstünü açar diyor zaten beraber uyuyorlsr 

İşte bazen oğlum beşikte veya benim yanımda uyumak istiyorum geliyor bakıloyorumb uslu uslu yatıyorlar ama  

Eşim uyuduğu gece sabaha kadar ağlıyorlar

-Reklam-
+4 oy
önce (1,932 puan) tarafından

Ben ayrı yatmanın ilişkiye zarar verdiğini düşünmüyorum. Bir çok ülkede esler uyku konforu için ayrı odalarda uyuyorlar eğer evliliğe zarar veren bir şey olsa hiç evli kalmazdı o ülkelerde. Bebegim de doğduğundan beri bizle yatiyor esim bir ara çok hasta oldu çok öksürüyordu çocuğu uyandırıyor diye salonda yattı o dönem sonra 2 3 ay salonda yattı hiç de evliligimiz zarar görmedi hala seviyoruz birbirimizi. 

+2 oy
önce (274 puan) tarafından

Sadece kendi uykusunumu dusunuyor bu nasil bi bencillik sen sabaha kadar iki cocukla perisan ol pasada ayri yatsin uyuyamiyorum bahanesiyle.yardim etmiyorsun anladim hic olmazsa cektiklerime saygin olsun derdim ben

İşte sorun da burda bak şuan büyük oğlum beşikte küçüğü yanımda maşallah ikiside mışıl mışıl uyuyorlar. 

Ama 4 dü müz yatıkmı o gece uyutuyorlar aglıyorlar 

önce (274 puan) tarafından

Rabbim yardimcin olsun sadece kendini dusunmesine sinir oldum biraz.insallah en kisa zamanda cozersiniz bu sorununuzu...

+1 oy
önce (3,620 puan) tarafından

3 yaşında olan kendi odasında uyuyabilir. Kızım 2 yaşından beri ayri odada uyuyor. Erken değil. Esin seninle yatsın küçüğü de alın. 

+1 oy
önce (449 puan) tarafından

4 yaşında oğlum odasında yatıyor ne olursa olsun istesede uykuya dalınca odasına götürüp yatırıyorum eşimle asla ayrı yatmadık 6.yıla girdik bebegimiz oldu 9 aylık şuan dogdugu günden beri gece gündüz aglayan bir bebek ama eşim asla uykusuz kalırım diye odayı değiştirmiyor değiştirsede kızardım ben tek başıma yapmadım bu çocugu aglasada zırlasada beraber büyütmek bakmak zorundayız o istedigi zaman uyuyabilir dinlenebilir ama benim ne gecem ne gündüzüm var o yüzden ben uykusuz kalıyosam oda dinlicek aglamayı yda yardım edicek beraber uyutcaz oğlum 2 yaşından beri ayrı odada yatıyor ayrıca bence eşini ayrı yatırma alışırsa bidaha gelmez

Bende öyle düşünüyorum canıma tak etti  neyse şu ramazan ayı geçsın  büyük oğlum tek yatırıcam  eşimde odaya gelsin

+1 oy
önce (523 puan) tarafından

Soğukluk girmez bence. Kızım 1 yaşında doğduğundan beri eşim başka odada uyuyor. Işık ses oluyor bebekten dolayı 

+1 oy
önce (6,234 puan) tarafından

Çocuklarıni ayrı odada yatırmayı deneyin benim düşünceme göre çocuklar bir yada bir buçuk yaşında olunca ayrı oda da yatmalari daha uygundur eşinizle hiç ama hiç yataklari ayırmayin uzaklık soğukluk getirir 

Bende öyle sövüyorum neymiş küçükmüş daha gece korkarmış

önce (6,234 puan) tarafından

Alakası yok hatta benim kızım gece süt istemeyi keserse ayrı oda da yatırcam ama tabi yanına çocuk telsizi de bırakacam çünkü eşlerin bazen başbaşa kalmaları gerek oda sizin mahreminiz bazen eşinle yaklaşırsiniz çocuk var diye insan zorlanır bişey yapamaz aman ağlar aman görür gibi durumlar olunca eşlerde çok sıkıntıya sebep oluyor 

+1 oy
önce (393 puan) tarafından

Neden ağlıyorlar,uyku saatlerini ileri atan ne sıkıntıları ne bunlar çözülürse ayrida yatmazsiniz bence . Kendi evliliğimde çok dikkat ettiğim biseydir birlikte yatmak . Çocukların uyku düzenini halledin oda hallolur inşallah. 

+1 oy
önce (969 puan) tarafından

Ya ben okumadım ama bizde ayrı yatıyordu ben kızımla yatırıyorum çünkü soğukluk girmedi ama hiç 

+1 oy
önce (19,145 puan) tarafından

Beraber yapıyor isek beraber bakıyoruz ayrıca çocuklar bu duruma alışkın olmadığı için huzursuz olmuş bile olabilirler üç yaşında oğlum aramızda uyur bazen kenara onu alıp eşimle sarılırız ama ilk aylarda bir kaç ay yan yana kanepelerde uyuduk sonra yatağa geçtik bir daha da hiç ayrı uyumayı düşünmedik açıkçası yanımda uyumayan sadece ilişki için bana gelen birini yatağıma almazdım bu bence çok incitici bir şey 

+1 oy
önce (4,872 puan) tarafından

Valla gram hak vermiyorum işine öyle geliyor benimkiler de uyumaz ama kesinlikle o yataktan da çıkamaz benimkide hiç cikmaya yeltenmedi gebelikte son 2.3 hafta kala ben koltukta uyudum gece 50 kere uyandırdı yatağa gel diye ondada sağıma yatamadim bebek rahatsız etti solum da bağırsak torbam var yatamıyorum sirt üstü nefessiz kalıyor dum uyanınca uyuyamıyordum uyuduğum yerde kalıyor dum 

+1 oy
önce (1,168 puan) tarafından

Ayrı yatmak soğukluk getiriyor yaşandı bu o yüzden ayrı yatmayın ne olursa olsun eşime hatta ben söylerim kız uyutmuyor diğer odaya gideyim diye hayır diyor bişey olmaz der 

HHaledicem inşallah bu işi

+1 oy
önce (1,680 puan) tarafından

4 aylık bebişim var şimdiye kadar beraberdik ama şimdi ayrı yatıyoruz mecbur çünkü asla uyumuyo abiside beni istiyor eşim onu götürüp uyutup öle beraber uyuyolar 

+1 oy
önce (880 puan) tarafından

Valla bizim oğlan aramızda yatıyordu yeni ayırdım yer yatağına yatıyor artık resmen aramıza soğukluk girmiş eşimle. Böyle birlikte yatmaktan daha mutluyum ben. Ve ayrı yatmak gerçekten iyi değil. Sen o çocukları da baba evinden getirmedin sende uykusuz kalıyorsun yapacak birşey yok. O ise gidiyor olabilir ama sende evin işinden gücünden gündüz uyumaya fırsat bulabiliyor musun bakalım.

+1 oy
önce (6,478 puan) tarafından

cok yanlis bence ne munasebet bende uyaniyorum okadarha hassas olmasin uykun herkes yerini bilsin yani. cocuklarla niye yatayim cocuklarla evlenmedimki. benle yatmayacaksan niye evlendin derdim esime. ben asla ccklarla ayni odada yatmayi bile sevmem . buyuk kizimi7 aylikken odasina gecirdim ufagida oyle. emzirirken tum gece yatak oda cocuk oda mekik dokudum bana zor ve kulfetli ama olsun esimin ben gideyim demesine musade etmem asla yani

+1 oy
önce (1,243 puan) tarafından

17 senelik evliyim 4 evladım var en büyüğü 15 en küçüğü 5 aylık hiç ayrı yatmadik eşimle hasta da olsalar beraber baktık bez değiştirecek olsakta beraber su isteseler beraber 3 yaşına girince odalarını ayırdık de en küçük hep bizimle uyur yatak yani var beşik benim tarafıma sabit bazen eşim bazen ben o tarafa yatarız her biri 3 yaşına girinceye dek bizimle oluyor şükür ayırmak aklımıza gelmedi 

0 oy
önce (1,275 puan) tarafından

Benım 2 çocuğum var büyük olan3 yasında küçük 

Kızım ıkı aylık  oğlumu dıger odada uyutuyorum kızımıda alıp esiımin yanında uyuyorum bende istesem çocuklarla uyurum ama inan bır uyumayınca gerçekten sogukluk gırıyo

0 oy
önce (20,535 puan) tarafından

Ayrı yatmayı bırak eşimle ayrı zamanlarda yatağa gitmek bile soğukluk sebebi benim için. Üst üste denk gelince bana sinir geliyo.

0 oy
önce (321 puan) tarafından

Çok fazla soğukluk giriyor araya öyle maalesef bu yaz klima taktırdık oturma odasına sırf oğlum sıcağa dayanamadı vücudu artık isilik olmuştu enfeksiyona çeviriyor diye mecburiyetten uyuduk klimalı odada oğluma yerde yatak seriyorudum biz koltukta uyuyorduk koltuk dar geliyor diye ben gidip diğer koltukta yatmaya başladım aynı oda da olmasına rağmen 3 ay birbirimizden uzaklaştık baktım öyle olmuyor yere de düşsem aynı yatakta yatacağım dedim binde bir ayrı yatılır ne bilim hastadır bulaşmasın der yatar bazen aşırı yorgun olur uyuya kalır kaldırmam ama gece yine gelir yatağa ama çok uzun süre evliliğe zarar veriyor ama çocuk ağlıyor diye asla ayrı odaya gitmez tam tersi kendi de kalkar ilgilenir çocuk konusunda çok hassas ağlarsa susturur falan eşin biraz bencil davranıyor sadece kendini düşünüyor 

0 oy
önce (12,269 puan) tarafından

Kesinlikle ayrı yatmak evliliğin tükenmesini hızlandırıyor

İlgili sorular

+2 oy
11 cevap 214 göst.
0 oy
55 cevap 925 göst.
0 oy
32 cevap 412 göst.
3 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy