+4 oy
857 göst.
Diğer kategorisinde (36 puan) tarafından

Evet doğru okudunuz kızlar yakın arkadaşımız benim hevesle ileride kızım olduğunda koyacağım ismi sanki ona söylememişim gibi 3 ay sonraya doğacak kızına koyduğunu söyledi o kadar üzgün kırgın kızgınımki anlatamam

33 Cevaplar

+5 oy
(596 puan) tarafından

Ya niye üzüyorsun canını koysun sende koyarsın üzülmeye gerek yok

(36 puan) tarafından

Sürekli birlikte olduğumuz arkadaşımız mümkün değil aynı ismi koyamam

(596 puan) tarafından
+1

Senin bileceğin iş canım tabiki. Ama ben koyardım çok sevdiğim istediğim isimse

-Reklam-
+5 oy
(4,746 puan) tarafından

Arkadaşın değilmiş, görüşmeyi keserdim yorumda gördüm bebeğini kaybetmişsin başın sağolsun. 

+5 oy
(1,017 puan) tarafından

Heleki bebek kaybi olmuş öyle bi durumda yine de koyması gerçekten kırıcı bı durum. Bunu arkadaş akraba kim yapsa bozulurdum. Ama dile de getirirdim bu ismi ben söylerken senin de koyacagin hiç aklıma gelmezdi falan diye. Bu arada basın sağolsun canım 

(36 puan) tarafından

İşte eğer bebeğimi kaybetmeseydim şuan doğmuştu sende sağol canım

+4 oy
(1,055 puan) tarafından

Yakın arkadaşın değilmiş Demek ki 

(36 puan) tarafından

Bende öyle olduğunu düşünüyorum eşimde çok üzüldü geçen gün aynı masada oturduk söyleyim dedi sakın beni üzersin dedim

+4 oy
(19,400 puan) tarafından

Eski arkadaşım olur sanırım 

+4 oy
(1,001 puan) tarafından

Sende koyarsın ne olacak ki bende bekarliktan beri çok istediğim kız ismini arkadaşım kendi kızına koydu cok sevindim.  Ben 2. Ye hamile kalamıyorum olacak mı belli değil onun kızı oldu ve benim hayalini kurduğum ismi koydu o kadar hoşuma gitti ki hatta Allah bana resmen kız evlat verdi diyorum cokda mutluyum he ilerde kızım olursa bende koyarım aynı ismi ne var 

+3 oy
(492 puan) tarafından

Cok ayıp etmiş en iyisii ismi belirledikten sonra doğuma kadar kimseye dememek

(36 puan) tarafından

Ben kaybettim bebeğimi sanki bilmiyormuş gibi söylemesi 

+3 oy
(10,439 puan) tarafından

Nasıl yüzüne vurmadin ya ben çok fevriyim böyle şeylerde kendimi tutamam

+3 oy
(2,872 puan) tarafından

Aynısını yengem yaptı bana sonra da sen koymak istiyormussun ben bilmiyordum zaten abin bu ismi koydu dedi yalannnn halbuki herkes biliyordu 

+3 oy
(5,899 puan) tarafından

Canım merak ettim koymak istediğiniz isim neydi? Bu arada başın sağ olsun yorumlarda gördüm ve bebeğini kaybetmişsin Allah en kısa zamanda yerini doldursun inşallah sağlıkla sıhhatle❤️

+2 oy
(808 puan) tarafından

Eltimi hatırladım nedense kısmet olmadı ona :))

(36 puan) tarafından

Nasıl yani 

(808 puan) tarafından

Erkek ismi vardı sevdiqim ikimizde hamileydik önünde söyledim herkes biliyo dedi ben koycam en sevdiqim isim diye eşime söyledim yalan söylüyor dedi çünkü esimin teyzesinin kızı oluyor kendisi eşim onu benden iyi tanıyor sonuç ikimizde koyamadik ikimizinde kızı oldu :) 

+2 oy
(52,413 puan) tarafından

benim ilk okul arkadaşım ortakuldayken daha derdi kizim olunca zehra koyucam diye areti ondan önce evlendi o koydu yetmezmis gibi eltisi de bildigi halde koydu arkadasimda yanına isim ekleyip koydu oda vazgecmti ama icinde ukte kalacakti

+2 oy
(9,082 puan) tarafından

Böyle yaparak kendini yıpratıyon boşver bak hayat kısa hic üzülme belki de erkek bi bebeğin olacak ilerde erkek ismi koyarsın kız oldu diyelim onda var diye sen koymucen mi koyarsın yine bişey olmaz arkadaşlığını kesersin olur biter 

+2 oy
(2,401 puan) tarafından

Neden kırıldın ki bu gayet normal bişey beğenmiş koymuş.

İsimler tek bize özel değil ki

+1 oy
(2,196 puan) tarafından

Tabii ki kırılman normal canım.. benim görümceler de iki ay arayla hamile kaldılar, ikisi de erkek, aynı ismi koydular başka isim yok gibi.. 

+1 oy
(4,643 puan) tarafından

Normalde koysa takilmazdim. Sonucta ismin tapusu bende degil. Koyacagimi bile bile koyuyosa da o onun problemi ama sizin ozel bir durumunuz var. Yani gonlum begense de arkadasimi kirmamak icin ben olsam koymazdim eger gercekten dostumsa. Benim arkadasim dusuk yapmisti, tedavi vs oluyodu zor bi surecti. O zaman cocugumu bile paylasmadim ki 3 4 yasindaydi cocugum. Uzulmesini istemem dostumun. Ayip etmis.

+1 oy
(2,241 puan) tarafından

Ben bir sakınca görmedim ama sormasını isterdim 

+1 oy
(7,874 puan) tarafından

Ben olsam derdim niye söylemiyorsun ki içinde sana dert olacağına söyle ona dert olsun 

+1 oy
(815 puan) tarafından

Bence bu saygisizlik yani 

+1 oy
(3,612 puan) tarafından

Normalde halamın torununun ismiydi ama bende çocukluğumdan beri koymak istiyordum kimse de bilmezdi ama bende koydum o da yetmezmiş gibi görümcemin ismi koyma dediler  banane 😂😂 dedim koydum canım o arkadaşın art niyetliyse görüşmezsin ama o ismi yine de bebeğin olduğun da koyarsın Allahını izniyle kız mı erkek mi bilmiyorum ama içinde ukte kalacağına koy gitsin soy isimleri farklı sonuçta yanına başka isim eklersin kaderleri benzemesin diye aynı isim koyma taraftarı değilim ama o koydu ben koycaktım düşüncesi bana göre yanlış ben de koyardım o ismi kim ne derse desin o onun ayıbı üzülme rabbim sanada hayırlısıyla sağlıkla kolaylıkla bebişler nasip etsin  🤲🤲

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 224 göst.
+4 oy
21 cevap 664 göst.
+1 oy
1 cevap 104 göst.
23 Şubat 2025 Diğer kategorisinde D. 65 (135 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 559 göst.
30 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde Baltaaa (6 puan) tarafından soruldu

Kategoriler