+1 oy
482 göst.
Ev & Yaşam kategorisinde (229 puan) tarafından

Selam !Araba kullanmak istiyorsunuz ama eşiniz izim vermiyor ne yapar eder öğrenir miydiniz?yoksa ona uyardınız?Ben şu arabada beni yanında oturtmayan adamdan yazan üyeyim .sizce yapsam mı ondan gizli 

15 Cevaplar

+2 oy
(161,708 puan) tarafından

ne hakla izin vermiyo benim ehliyetimi babam aldi esimin izin verip vermemek ne haddine mesela 😉 

(229 puan) tarafından

Maalesef onlardan ayrıyım eşim olacak herifle yaşıyorum 

(161,708 puan) tarafından

cogumuz ayriyiz ama eslerimize bagimli olmamaliyiz kıle degiliz

(229 puan) tarafından

Aynen ben de onu diyorum yapmak istiyorum para biriktirip öğreneyim .o beni yola verdikçe bende bu isteği öldürmek istiyor aklınca 

-Reklam-
+1 oy
(6,658 puan) tarafından

Eşimden izinsiz asla birşey yapmam oda bensiz izinsiz birşey yapmaz elinde sonunda bir yerden duyar buyar aramızda niye soğukluk giysin ki

(229 puan) tarafından

Bilmem artık.yazışmalarını kaç kez yakalamıştım izliyordum onu telefonda ama sonra bıraktım 

(6,658 puan) tarafından

Eşin senden gizli birşey yapıyorsa sende yap ozaman öğrenirse söylersin sende benden gizliyorsun birşeyler 

(229 puan) tarafından

Evet o yapma dedikçe ben de yapmadıkça kendini hakimim sanıyor.ehliyeti görünce ne söylerim şuna peki?)

(7,455 puan) tarafından

valla ehliyet almaya karisan adam da her halti hakeder yaninda orturtmayan derken anlamadimmonu ama  yasaklar kisitlamalar herzaman icin daha cazip gelir. insadina yaparim ben esim biseyime karisirsa israrla yaparim benim aklim yokmu sen kimsinde yasakliosun anammi babammisin yani diye. o yizden hicbir seyime karismaz bilirki ne derse desin kafama koydugumu yapacam sonucta

(229 puan) tarafından

Ben de bunu yaparsam o da anlar ki bu kız kafasına koyduğunu yapıyor .yapsam mı?burdakı kadınlar konuş yola gelsin diyorlar da o öyle tiplerden değil sinirimi zıplatır 

+1 oy
(6,027 puan) tarafından

Ne dir bu kocalardan gizli iş yapma aşkınız eşiniz sizden gizli birşeyler yapsa hoşunuza gidermi

(229 puan) tarafından

Yapmadığı ne belli?Ama o istemiyor diye niye yapmamalıyım 

(6,027 puan) tarafından

Böyle evlilik olmaz gizli yapana kadar cilveni kullanip koçanı ikna etmeyi deneye bilirsin bana göre çok yanlış 

(229 puan) tarafından

Yanlış olduğunu biliyorum da ama benim isteklerim nasıl olacak?

(6,027 puan) tarafından

Açık açık konuşarak eşim benden habersiz birşeyler yapsa bir daha kesinlikle güvenmem 

(229 puan) tarafından

Söylediğimde alay eder benimle ya da dinlemez hiç .eee yaşım da geçiyor 

+1 oy
(21,385 puan) tarafından

Ben genelde bildiğimi okurum ama ayan beyan göstere göstere gizli değil 

+1 oy
(8,843 puan) tarafından

Eşimden gizli bişey yapmam ikna ederim 

(229 puan) tarafından

Ya ikna edilesi tip değilse?hem ben onunla konuşmağa çekinirim halbuki 9 yıllık evliyiz.acaba sorun onun ailesiyle bugüne kadar yaşadığımız için ola bilir mi?arkadaş gibi değiliz yani

(8,843 puan) tarafından

Olabilir ikna edilesi bir tip değilse bilemicem ama her insan konuşunca nedenlerini sayınca fırsat verir bence aile ile yaşamak evlilikte kopukluğa neden oluyor bu doğru ama bunun altına sığınma bence eşlerin birbirinden gizli bağımsız iş yapmasını ben sevmiyorum 

(229 puan) tarafından

Bağlarımız çoktan kopmuş taaa kızım doğandan.ona kadar benle iyiydi 

+1 oy
(694 puan) tarafından

Bu konularda beni kısıtlayamaz müsade etmem . Zamanında taviz vermedim . Karışıp izin vermediği şeyler varsa da gözünün içine baka baka yaparım . Herkesin ilişkisi bir değil tabiki . Sizinki nasıl tepki verir bilemem . Ama ben habersiz iş yapmam . Kizacagini da bilsem  bildiğimi okurum. Ehliyetim var arabada kullanırım . Kendisi yoksa il dışına çıkmama karışırdi. Yolda tabelayla fotoğraf çekip attım . Artık alıştı . Bağırdı çağırdı sonrada dikkatli git gel diye yazmış kalp koymuş . Bazen işi bilmek lazım . 

(229 puan) tarafından

Ya ben sizler gibi değilim,ya da eşim olacak adam sizin eşlerniz  gibi değil.kadın kız me yapar araba kullanmayı diyor.geçenlerde içmişti.ona dedim ,bana dedi gülümseyerek alay edercesine “araba almak mı istiyorsun kendine?”.bende özguvensizlik yaratıyor alayetmeler 

+1 oy
(1,012 puan) tarafından

Araba kullanmak istiyorsanız kullanım izin neden alıyorsunuz ki çok saçma bu adamların yaptıkları ya.

Ama gizli iş yapma ona söyle kullanmak istiyorum izin istemiyorum ama yapacağım haberin olsun de ve istediğini yap 

(229 puan) tarafından

Tehdit eder beni.onu la uğraşmak istemiyorum .ben bu hayatta herkese yakınım belki ama ona değil.kendisi yaptı 

+1 oy
(5,240 puan) tarafından

Araba kullanmak icin izin almam. Bu izin alinacak bi konu degil. Ben isterim esim destek olur ogretir ki oyle de oldu. Ehliyetim vardi ama ihtiyac duymuyodum kullanmaya. 3 ay once ogrenmek istedigimi soyledim. Ogretti suan 2 aydir kendim kullaniyorum. Evlilik dinamiginizi bilemem ama gizli is yapilmamasi taraftariyim. Kotu bi durum oldugunda yardim isteyecegim ilk kisi esimdir. Gizli olursa onu yapamazsiniz. Yapsaniz da sorun olusur. Esiniz neden istemiyor onu anlayamadim.

(5,240 puan) tarafından

Telefona nasil izin vermez ya? Sen nasil kabul ediyosun bir de. Tuttugunu koparan biri gibi gorunuyosun oyleyse neden itiraz etmiyosun ki?

(229 puan) tarafından

Babası tembihlemişti hem bayılıyordu beni sinirlendirmeye,alıyordu telefonu benden .sizce me yapsam arabayı mı öğrensem yoksa dişlerime tel mi taktırsam?(en büyük 2 engelimden biri)yaş gelecek sene 30 ((

(5,240 puan) tarafından

Ben 34 yasindayim yeni ogrendim. Hevesin varsa ogren ama gizli is yapma bence ne olur ne olmaz. Esinle usulunce konus

(229 puan) tarafından

Usulünce ne konuşsam?ne desem?onların zihninde kadın kız araba kullanamaz ben zihinleri nasıl değiştire bilirim 

(5,240 puan) tarafından

Cok zor bi zihniyet. Ama ben olsaydim mecbur birakirdim. Suan mesela araba kullanmamin en buyuk nedeni cocuklarla rahat etmek. Normalde de esim gotururdu gidecegim yere ama bana bagli olmak zorunda olurdu, bazen trafige girmek istemezdi vs. Simdi ben cocuklarla gidiyrm o rahat ben rahat.

+1 oy
(361 puan) tarafından

Valla gorevdeyken bı kaç kere aldım arabayı @Meleklerivar a gittim geldim.d.d.d

(1,241 puan) tarafından

Beş sene onceyi diyo 

Kız yarın kocam gene evdeymis🤦😂

(361 puan) tarafından

***** geçen yıldı.d.d.d uffff bu adam niye gitmiyor ya evde duran adamdan nefreeetttt.d.d.

(1,241 puan) tarafından

Adam dediğin sabah kalkar gider😂

+1 oy
(1,714 puan) tarafından

Benim ehlıyetım 14 senedir var haaa aktif olarak çok kullanmadım çocukları büyüt rahata etiyim diyene kadar çok kullanmadım her kadın kullanmalı bilmeli şimdi araba benim üzerime eşim bana bırakır her yere özgürce giderim haaa eşim istemıyor mu isteyene kadar çabalarım 

(1,714 puan) tarafından

Biraz inat sanırım yalvartmayı seven cinsten 

Gizlide iş yapılmaz ya 

Ben eşime derim hep senden gizli bi iş yapsam Allah belamı veriyor diye😅

(229 puan) tarafından

Sizin eşiniz her halde iyi birisi ki Allah cezanızı veriyor)ama ben neden o istemiyor diye hayallerimden vaz geçsem 

(1,714 puan) tarafından

Hiç mi ikna edemıyorsun annen baban konuşsa

(229 puan) tarafından

Benim ?annem babam?😄”sen arabayı napıyorsun?!”söyler geçerler 

(1,714 puan) tarafından

Ben eşimi göndereyimde konuşsun seninki ile hshsh

+1 oy
(3,605 puan) tarafından

Gizli yapacağına onu ikna etmeye çalışsan daha iyi olmaz mı?

(229 puan) tarafından

Uğraşamam yalvarmağı sevmiyorum

+1 oy
tarafından

Ehliyetimi kendim aldım arabamıda kendim aldım eğer cesaret ederse o arabayla ezerim onu 

(229 puan) tarafından

İşte ben de bunu yapmak istiyorum 

+1 oy
(1,451 puan) tarafından

E yuh artık ne demek izin vermiyor. Bu kadar da olmaz artık. 

(1,451 puan) tarafından

Bir de merak ettiğim nokta izin vermeme gerekçesi ne acaba??

(229 puan) tarafından

Kadın kız ne yapar araba kullanmayı

(1,451 puan) tarafından

Ev alışverişini eşin mi yapıyor kuzum?

(229 puan) tarafından

Para isteyince,ben alarım diyor yeter ki para vermesin 

0 oy
(8,500 puan) tarafından

Neden eşinin böyle bir düşüncesi var hâlbuki eşine bir şey olsa veya aileden birine kim kullanacak? acil bir durum için bir kadının araba kullanmayı bilmesi çok önemli eşin bunları düşünemiyor mu ? 

(229 puan) tarafından

Onun kafa yapısı başka türlü çalışıyor .kadının işi ev ve çocuklar olmalı.o kimki araba kullansın 

(8,500 puan) tarafından

Canım inanır mısın benim ailemde böyle cahil ben ailemin tam tersi biriyle evlenecem diye direttim çok şükür hiç alakası yok eşimin ailemle. Yani dar kafalı insan baştan bellidir bence yine de ısrar et bu senin hayatın sonuçta buna sen karar verebilirsin.

0 oy
(979 puan) tarafından

Canım senin kocan kadını erkekten aşağı gören bir mahluk. Hıc gerek yok seni yanına bile oturtmaktan çekinen adam seni direksiyona mı oturtacak? Hırs yapmakta haklısın ama şiddetle karşıysa sen daha ehliyet almadan öğrenir ve sorun yaşarsınız tabi sen kocanı tanıdığın için sorunun buyuklugunu anca sen bilirsin brnden söylemesi

(229 puan) tarafından

Aynen öyle.şimdi öyle birisini ben yola getire bilir miyim sizce?!o yüzden başlamak lazım artık kendi isteklerimi gerçekleştirmeye

(979 puan) tarafından

Çok inatçı biriyse zor yola gelmesi

(229 puan) tarafından

Şimdi siz olun yerimde,böylesiyle nasıl baş edirdiniz?böyle adam yüzünden hayallerinizden vaz geçer miydiniz 

(979 puan) tarafından

Şöyle söyleyeyim hayalimi gerçekten yaşama şansım var mı? Araba sürmeyi öğrenseniz kullanabilecek misiniz? Ehlıyet de bı hayli maliyetli hadı gizli gizli öğrendinız diyelim ehliyet masrafını nasıl sağlayacaksınız ki böyle bir adam zaten kadınına anca market harçlığı verır. Hadı onu da hallettınız diyelim ehliyetı de aldınız gızli. Kimin arabasını kullanacaksınız sen öğrenme ve ehlıyet işini halettıkten sonra sana araba kullandırtacaksa yanına oturacak olgunluğu sergıleyecegıne inanıyorsan devam et

(229 puan) tarafından

Neden hayalimi yaşamak şansım yok ki?sabah gider akşam gelir eve hiç haberi olmaz neredeyim ne yapıyorum ben istiyorum ehliyeti alayım sonra ona söyleyeyim..Ehliyet için para biriktire bilirim.Bu arada ben Türkiye’de yaşamıyorum yaşadığım yerde arabalar oluyor para ödersin kullanırsın onlardan

İlgili sorular

+1 oy
17 cevap 343 göst.
6 gün önce Aile & Aşk kategorisinde Esmer ghh (87 puan) tarafından soruldu
+2 oy
44 cevap 1,063 göst.
24 Şubat 2025 Diğer kategorisinde curious (1,160 puan) tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 487 göst.
27 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Tanszuuu (121 puan) tarafından soruldu
0 oy
48 cevap 836 göst.
30 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde oguzelikiziakc (88 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,451,531 soru

23,831,234 cevap

318,881 kullanıcı

...