Selamünaleyküm hanımlar hayirli ramazanlar🌸🤎
Sahura kadar uyanık kalan tayfamız kaç kişi yoklama alalım. Maksat sahura kadar sohbet etmek 🫡
Sizleri seviyorum, her ne kadar çoğunuzu tanımasam da sohbetiniz yetiyor🥰
Oruç tutmayacak ama kocası için kalkacaklarda dahil mi
Hazır asker olarak nobetteyiz komutanım 💂
Ben diyurum ki cnm uyuyayım aralım korsam uyanayım çünkü kızım sabah erken uyanıyur
Ben ben burdayim kocama hazilicam bebem 2 aylik malesef tutamayacagim
Bende alarm kurup uyancam 6 da imsak sahur yapıp ise gidecek 4 buçukta falan kalkarız dayanamam o zamana kadar
Evet cmm hele bebek varsa
Sağ baştan say 1😁
Sağ baştan damla bildiriyor 2 🫡😂🫢
Hahaha 😁 askerler gibi bekliyoruz 🙂
Napalm bacim ne olursa olsun tüm yuk kadinda
Beş aylık hamileyim niyet edecem tutmaya ne olur dua edin tutabileyim kusmalarum hala bitmedi off
Hamile kadın oruç tutmakla mükellef değil. Ayrıca çocuğun senden besleniyor yazık günah.
Canım diğer çocuğuma 6 yıl önce hamileydim kanamam oldu günler daha uzundu doktor yasakladı tutmadım. Sonra 1 ay boyunca zar zor tuttum yemin ettim bir daha yemem diye. İşte deneyecem bende Rabbim yardım eder tutarım inşaAllah
Maalesef ben tutamayacam çünkü tansiyonum düşüyor hemen acıkıyorum insallah kazasini yaoacagim
Aslında uyumamak istiyorum uyandığımda yemek yiyemiyorum ama bir taraftanda uyku bastırıyor
Vallahi ben direniyorum evin işini yaptım bitirdim sahurlukda hazir ettim insallah saatinde verip uyuyacam uyusam uyanamam ben
Günaydınn Allah kabul etsin ben dayabamadım uyudum kayınvalidem kaldırdım sağolsun
Sağ baştan say 4 😅 beklemedeyiz bakalım eşimle kaça kadar bekleyebilcegiz. Hayırlı sahurlar şimdiden 💐
Oo ben yazana kadar 7olmuşum😅😅
Dayanirsiniz yaa ben dayanmaya çalışıyorum 2 güne bünye alışır😀
Dayanamadı gözler anca kalktım 😅😅
Ben bebemi uyuttum esimde uyudu film mi izlesem kitap mi okusum diye takiliyom
Canin nasil istiyorsa öyle yap ben temizlik yaptım 😀
Benn burdayim bebemle ugrasiyorum aslinda uyuyamiyorum istesemde ben tutmayacagim ama esim tutacak malesef ben bu sene muaf bebem 2 aylik henuz emiyor doymaz diye korkuyorum
Yani dinde zorlama yok canım seneye borç olarak tutarsın.
5 e kadar bekleyemem vala ben yatar size iyi sohbetler 🥰🥰
İyi uykular bacim 🙃
Uyuyup kalkacağım. Heyecan ile ilk sahuru bekliyordum fakat az önce tutamayacağımı fark ettim. Eşime hazırlayacağım sadece. 1 hafta sonra bende başlayacağım inşallah tutmaya
Ben gece kalkcan ya uyurum.d
Uyuya kalmazsam sahura kadar oturmayı düşünüyorum ne olur ne olmaz diye alarm da kurdum
Bekarken de ayaktaydim sahura kadar masayı ben hazırlar milleti kaldırırdim. Şimdi de öyle 😅 bu sene saat daha da geç ama bakalım bu gece bı denicem şuan daha oğlum uyumadı zaten istesem de yatamam 😅
Aleyküm selam cnm
Eşim sahursuz tutuyor bende birazdan bişeyler atıştırıp uyuyacağım sahura kadar uyanık kalamam çünkü 7 8 de uyanan iki adet bebem var alarmı kurup uyansamda bişey yiyemiyorum o yüzden yiyip uyuyacağım
Ben yatarım 5.45de imsak oğlanda 7.30 da kalkıyo çok uykusuz kalırım en iyisi bu saatte uyuyup sahura uyanmak
Ben bekleyecem yiyip namaz kılar yatarım canim
Çok var ya o kadar duramam 5 te kalkmalıyim. Bebek var sabah uyutmaz ondan gece uyumam lazım
Amacım yeyip yatmaktı lakin eşim işe 5 de gidiyor sabahları 3 bucuk gibi kaldırcam yesin gitsin beklemedeyim yanisi
3 buçuk çok erken kizzz
Öylemi kacta kadırayım 😆
Zaten imsak 6 da atıyor tam 5 temi çıkıyor evden şuydu vs yolda içer bir yemek yicek
Adam zaten erken çıkıyor sende iyice erkene aliyon
Eğer oyalansn vs biri değilse tam 5 de çıkıyorsa 4 buçukta kaldir
Tamam canom saol yeni alındı iş saatleri tüm düzenimiz alt üst 12 de de eve gelior zaten vay başıma
Yatacam galiba 5 e kadar oturamam eşimde uyudu çocuklarda😅
Hiç oturamam ya o saate kadar gözümden uyku akıyor eşim gelsin yatacam
Burdayım 🙋🏻♀️😁 bende herkesi Allah için çok seviyorum 😘🩷❄️🩷
413,861 soru
12,457,302 cevap
46,536 kullanıcı