+4 oy
255 göst.
önce Diğer kategorisinde (355 puan) tarafından

Kızlar kızım 3 aylık oldu daha ben tek yıkamaya korkuyorum artık başlasam diyorum nasıl tek yapabilir miyim leğende yıkıyoruz bu arada

24 Cevaplar

+3 oy
önce (14,263 puan) tarafından

2 hafta küvezde kaldı bebeğim. çıktıktan sonra 2 kez annem 1 kez kayınvalidem yıkadı, sonra ben yıkadım 1 aylıktı. ne kadar erken o kadar iyi

önce (2,430 puan) tarafından

Doğduktan sonra ben hep tek yıkadım. Ilk 2 ay eşim sadece ellerini tutuyordu.elleri boşta kalınca korkup ağlıyordu. 2 ay sonra ona da gerek kalmadı. Küvette fileye koy yavaş yavaş yıka. 

-Reklam-
+3 oy
önce (2,903 puan) tarafından

Doğduğundan beri tek başıma yıkarım çocugumu hiç de bişey olmadı Allaha şükür 

+2 oy
önce (1,309 puan) tarafından

Tek tabiki yapabilirsin. Zorlanacak bişey yok ki. Oğlumu acemilikten kırkı çıkana kadar annem yıkadı sonra annem gidince ben kucağıma alıp banyoda taburede oturarak yıkadım. Kızımda en başından beri bu şekilde ben yıkadım 

+2 oy
önce (2,002 puan) tarafından

Ben 7 8 ayına kadar eşimle beraber yıkadım sonra banyo oturağı aldık şimdi ona oturtup yıkıyorum ilerleyen aylarında tavsiye ederim çok kolay oluyor onda yıkaması

+2 oy
önce (51 puan) tarafından

Hastaneden eve gelince kaynanam yıkadı sonra hep kendim yıkadım 

önce (51 puan) tarafından

image

çok korkuyorsan böyle bir şey alabilirsin ben altına kıyafet koyup legende yikiyordum 
+2 oy
önce (1,093 puan) tarafından

2 haftalıkken başladım youtube da video izlemiştim nasıl tutucam vs diye bir kere yıkayınca gerisi geliyor zaten

+2 oy
önce (1,078 puan) tarafından

1 Aylıkken sadece eşimle yıkadım sonra hep kendim yıkadım şuan halada öyle kendim yıkıyorum 6 aylik oğlum

+1 oy
önce (137,277 puan) tarafından

3 gunlukken tek basina yikayan ben 🥹🥹🥹🥹

+1 oy
önce (835 puan) tarafından

1 aylıktı yıkadım. Önce korktum ama sonra dedim ki ben anneyim yapabilirim girdim bi güzelde yaptım korkarsan olmaz cesaret et bacağına kıyafet koy üstüne de bebeği yüz üstü yatır yıkarsın Allahın izniyle 

+1 oy
önce (1,899 puan) tarafından

Doğum yaptım eve geldik bir kaç gün sonra göbek bağı düştü annem yıkadı 2. Defa yine annem yıkadı sonrasında hep ben kendim yıkadım kırkınıda kendim çıkardım birde benimki tosbik bir bebekti baya zor oluyordu 🤣🤣 ama alışıyosun fileli küvetler varya onlar en rahatı onlardan al 

+1 oy
önce (648 puan) tarafından

İlk 10 gün falan eşimle yıkadık sonra baktım olmuyor bi cesaret geldi küvetin içine havlu serdim üstüne emzirme yastığını koydum bebeğimi yatırdım öyle yıkadım 4 ay falan bu şekilde yıkadım sonra oturtarak yıkadım

+1 oy
önce (3,301 puan) tarafından

İlk banyosunu kaynanam yaptırmıştı,sonra hep ben yaptırdım,korkma biraz cesaret edersen yaparsın 

+1 oy
önce (1,584 puan) tarafından

2 aylıkken tek yıkamaya başladım. Ondan önce eşimle yikiyorduk. Allah'tan kızım suyu sevdiği için hep rahat durdu.

+1 oy
önce (2,728 puan) tarafından

18 yaşında anne oldum kırklı iken bir kere annemle yıkadım sonra hep tek yıkadım su bebek küvetleri çok güzel ve kolay oluyor onunla yıkarsın 

+1 oy
önce (5,674 puan) tarafından

3 4 aylikti hava sicak hep birilerinj bekledim bismillah dedim kizim basarirsin dedim filesine yatirdim yıkadım sicakta yavrum kurtdesen dokcekti birilerini beklerken annem ya da kayinvalidem geliyordu

+1 oy
önce (111 puan) tarafından

Doğduğundan beri tek yıkıyorum.ama ikinci çocuk bu.

+1 oy
önce (5,164 puan) tarafından

Kucaklayıp banyoya giriyorum yıkanıp çıkıyoruz doğduklarındn beri böyle ☺️ 

+1 oy
önce (899 puan) tarafından

Ben file de yıkıyorum ama leğense altına battaniye serip üzerinden çıkan kıyafetleri de başının altına destek olacak şekilde koyup öyle yıkayabilirsiniz. File kullanmayı bırakınca öyle yapacağım ben babaannem hep öyle yıkardı kuzenlerimi ondan gördüm 

0 oy
önce (13,710 puan) tarafından

İlk 3 ay eşimle beraber yıkadık 3.ayda cesaret edip tek yıkamaya çalıştım elim ayağıma dolanınca karşı komsumu cagırdım abla saolsun bütün inceliklerine kadar öğretti korkularım çok yersizmiş o günden beri araba yıkar gibi yıkarım

0 oy
önce (221 puan) tarafından

Bende hep korkardım büyük kızımı kaynanam ve onun eltisiyle yıkıyorduk yıkayacağın zaman çağır diyorlardı bir çağırdım 2 çağırdım baktım olmucak kendim cesaretlendim. Ben bu çocuğun annesiyim herşeyini kendim yapabilirim dedim güçlendirdimm kendimi. Sonra da yok bizi niye çağırmadın falan lafları döndü ben kendim yaptım bişey olmadı dedim sonra da hiç çağırmadım ama kaç aylıktı hatırlamıyorum 

Küçük kızımıda 3 aylık falan olması lazımdı. İlk 40 gün annemde kaldım zaten annemle beraber yıkadık sonra eve geçince eşimle beraber yıkadık sonra kendim yıkamaya başladım insan 1 kere tek başına yapınca kimseye eyvallahı olmuyor 

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 380 göst.
0 oy
2 cevap 56 göst.
0 oy
19 cevap 335 göst.
11 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde kubraugur (2,528 puan) tarafından soruldu
0 oy
63 cevap 1,479 göst.
17 Aralık 2021 Diğer kategorisinde 2323 (2,172 puan) tarafından soruldu

413,861 soru

12,457,302 cevap

46,536 kullanıcı

Kategoriler

...