Bu gece sahurda kimler neler hazırlıyor biz klasik kahvaltı yapıyoruz yumurta haşlama patates kızartma felan
Ben hazırlamak istiyorum fakat sahur yapmıyor eşim yoksa patates kızartıp yumurta kırmak çok hoşuma gidiyordu sahurlar da
Sen kendindemi yapmıyorsun zor olur sahursuz oruç
Ben gebeyim tutmuyorum
Hım ozaman yat uyu kız
Yumurta haşlıyorum kahvaltılık falan koyuyorum yanına da yetiyor
Bizde aynı
Çay ekmek zeytin peynir haşlama yumurta erişte patates gibi
Afiyet olsun
Sadece kahvaltı ile eşim zorlanıyor o yüzden ya börek ya poğaça pide tarzı şeyler yapiyorum kahvaltılık çıkartıyorum kizartma tarzı şeyler yapmıyorum çünkü eşim midemi yakıyor zorlanıyorum o zaman diyor
Benimkide sadece kahvaltılık la doymayanlardan canim ama her ihtimale karşı da mutlaka çorba yapmış oluyorum ben bazen çorba bile içiyor benimki örnek vereyim akşam uyanamadik bi gözlerimi actim 22 dakika var hemen çorba işittim ekmekle yedi yani sahurda duruma göre hareket ediyoruz
Afiyet olsun herkes degişik şeylerle doyuyor işde
Öyle canim Rabbim niyetlerinizi kabul etsin inşallah
Amin canım
Menemene soğan koymazsan yakmıyor canım mideyi. Denedim yazlık konserveden yaparım soğanla berbat etti midemi sonra soğansız yaptım
Tek tutuyorum ekmek arası bişeyler atıştırıp ardına hoşaf ya da meyveliaş yiyip yatıyorum 😃
Afiyet olsun allah kabul etsin
Belli olmuyor bizim. Bazen tost yapiyorum, muhakkak yumurta oluyor. Bazen kalan yemek bazen, hamurişi , bayat ekmek pizzasi... Allah ne verdiyse. Bu gunde gözleme var inşallah
Afiyetler olsun Allah kabul etsin inşallah
Eşim fix pirinç pilavı istiyor onun dışında akşam yemek kaldıysa ondan yoksa kahvaltı yapıyoruz
Oğlan uyandığı için pek birşey hazırlatmıyor ki yedirmiyorda ☺️
Teşekkür ederim hepimize afiyet olsun ❣️
Kızartma normlde çok severiz ama sahurda mide yakıyor ve susatır o yüzden daha hafif şeyler tercih ediyoruz bugün Yulaflı tost haşlanmış yumurta yapıyorum yanına salatalık domates Kahvaltılık felan :)
Afiyet olsun bende öyle diyordum melemen yapmıştım çok bunaltmış patates daha iyi dediler inşallah dokunmaz
Allah kabul etsin inşallah canım bu sene ben tutmuyorum hamileyim eşime hazırlıyorum sadece ama ben tuttuğumda da yakıyor ikimizin midede sıkıntılı herşeye yanıyor
Bende aynı yaptım bide börek fln yapmıştım o kadar
Teşekkür ederim sizede afiyet olsun ♥️
Tek kahvaltılık ile doymayan biz börek yahut makarna yahut başka birşey mutlaka yemek türü birşey de oluyor
Bizde öyleyiz ya özeniyorum açıkçası gece zor oluyor diye akşam iftardan sonra ufak çaplı bişeyler yaparm ama sıkıldım mesela şuan erişte yaptım ek olarak dün menemen patates kızartması birde börek yapmıştın
Bizimde klasik kahvaltı türü haşlanmış yumurta zeytin peynir domates salatalık kızartma çok yapamıyorum çünkü kaynanamlar var midem yaniyo diyorlar kaynanam her akşama ya bazlama ya gözleme yapiyo ama oda artık sarmiyo :)
Afiyet olsun gözlemede yakar ya hergün zor yapmak bazıları alışmış mutlaka yapıyor
Valla bizde kahvaltı üzerinden gidiyoruz. Eşim bı de zayıflamaya çalışıyor zaten 😅 benim de işime geliyor sakın birşey yapma diyo bende tuhh yapacaktım oysaki neyse tamam diyorum. Herkes mutlu 😅😅
😂Afiyet olsun
Kıymalı yumurta yaptım ben bugün
5 gündür değişiyor tahinli pide pizza pohaca yufka ekmek bugünde tost hepsinin yanında haşlama yumurta kahvaltılık olur.gecen eşim kalktı hazırlamaya patates kızartması yapmış yanına yumurta salatası yufkayla güzel gitti.
Kahvaltılık hazırlıyorum genelde kızartma dışında midemiz rahatsız bizim kızartma yersek sabaha iş hastanede biter ☺️😂
Tek basimayim bacim ne hazirlayim aksamdan kalan yemege ekmek bandim
Olsun canım afiyet olsun
Ben kahvaltı yaparım eşimde arada kahvaltı yapar genellikle akşamdan kalan yemegi yer eşim ama yemek fazlaysa yarına kalsın derim yumurta falan kırarım patates kızartırım o zamanda 😊
1,434,822 soru
23,597,630 cevap
305,848 kullanıcı