+1 oy
273 göst.
önce Yemek-Tarifler kategorisinde (42 puan) tarafından

Bu gece sahurda kimler neler hazırlıyor biz klasik kahvaltı yapıyoruz yumurta haşlama patates kızartma felan

17 Cevaplar

0 oy
önce (262 puan) tarafından

Ben hazırlamak istiyorum fakat sahur yapmıyor eşim yoksa patates kızartıp yumurta kırmak çok hoşuma gidiyordu sahurlar da 

önce (42 puan) tarafından

Sen kendindemi yapmıyorsun zor olur sahursuz oruç 

önce (262 puan) tarafından

Ben gebeyim tutmuyorum

Hım ozaman yat uyu kız 

-Reklam-
0 oy
önce (2,112 puan) tarafından

Yumurta haşlıyorum kahvaltılık falan koyuyorum yanına da yetiyor 

+1

Bizde aynı

0 oy
önce (1,289 puan) tarafından

Çay ekmek zeytin peynir haşlama yumurta erişte patates gibi 

Afiyet olsun 

0 oy
önce (5,065 puan) tarafından

Sadece kahvaltı ile eşim zorlanıyor o yüzden ya börek ya poğaça pide tarzı şeyler yapiyorum kahvaltılık çıkartıyorum kizartma tarzı şeyler yapmıyorum çünkü eşim midemi yakıyor zorlanıyorum o zaman diyor 

Benimkide sadece kahvaltılık la doymayanlardan canim ama her ihtimale karşı da mutlaka çorba yapmış oluyorum ben bazen çorba bile içiyor benimki örnek vereyim akşam uyanamadik bi gözlerimi actim 22 dakika var hemen çorba işittim ekmekle yedi yani sahurda duruma göre hareket ediyoruz 

Afiyet olsun herkes degişik şeylerle doyuyor işde 

Öyle canim Rabbim niyetlerinizi kabul etsin inşallah 

Amin canım

önce (3,579 puan) tarafından

Menemene soğan koymazsan yakmıyor canım mideyi. Denedim yazlık konserveden yaparım soğanla berbat etti midemi sonra soğansız yaptım

0 oy
önce (1,123 puan) tarafından

Tek tutuyorum ekmek arası bişeyler atıştırıp ardına hoşaf ya da meyveliaş yiyip yatıyorum 😃

Afiyet olsun allah kabul etsin

0 oy
önce (2,795 puan) tarafından

Belli olmuyor bizim. Bazen tost yapiyorum, muhakkak yumurta oluyor. Bazen kalan yemek bazen, hamurişi , bayat ekmek pizzasi... Allah ne verdiyse. Bu gunde gözleme var inşallah 

+1

Afiyetler olsun Allah kabul etsin inşallah 

0 oy
önce (4,473 puan) tarafından

Eşim fix pirinç pilavı istiyor onun dışında akşam yemek kaldıysa ondan yoksa kahvaltı yapıyoruz 

Oğlan uyandığı için pek birşey hazırlatmıyor ki yedirmiyorda ☺️

Afiyet olsun

önce (4,473 puan) tarafından
+1

Teşekkür ederim hepimize afiyet olsun ❣️ 

0 oy
önce (1,893 puan) tarafından

Kızartma normlde çok severiz ama sahurda mide yakıyor ve susatır o yüzden daha hafif şeyler tercih ediyoruz bugün Yulaflı tost haşlanmış yumurta yapıyorum yanına salatalık domates Kahvaltılık felan :) 

Afiyet olsun bende öyle diyordum melemen yapmıştım çok bunaltmış patates daha iyi dediler inşallah dokunmaz

önce (1,893 puan) tarafından

Allah kabul etsin inşallah canım bu sene ben tutmuyorum hamileyim eşime hazırlıyorum sadece ama ben tuttuğumda da yakıyor ikimizin midede sıkıntılı herşeye yanıyor 

0 oy
önce (4,518 puan) tarafından

Bende aynı yaptım bide börek fln yapmıştım o kadar 

Afiyet olsun 

önce (4,518 puan) tarafından

Teşekkür ederim sizede afiyet olsun ♥️ 

0 oy
önce (2,761 puan) tarafından

Tek kahvaltılık ile doymayan biz börek yahut makarna yahut başka birşey mutlaka yemek türü birşey de oluyor 

Afiyet olsun 

önce (453 puan) tarafından

Bizde öyleyiz ya özeniyorum açıkçası gece zor oluyor diye akşam iftardan sonra ufak çaplı bişeyler yaparm ama sıkıldım mesela şuan erişte yaptım ek olarak dün menemen patates kızartması birde börek yapmıştın

0 oy
önce (7,050 puan) tarafından

Bizimde klasik kahvaltı türü haşlanmış yumurta zeytin peynir domates salatalık kızartma çok yapamıyorum çünkü kaynanamlar var midem yaniyo diyorlar kaynanam her akşama ya bazlama ya gözleme yapiyo ama oda artık sarmiyo :)

Afiyet olsun gözlemede yakar ya hergün zor yapmak bazıları alışmış mutlaka yapıyor

0 oy
önce (1,018 puan) tarafından

Valla bizde kahvaltı üzerinden gidiyoruz. Eşim bı de zayıflamaya çalışıyor zaten 😅 benim de işime geliyor sakın birşey yapma diyo bende tuhh yapacaktım oysaki neyse tamam diyorum. Herkes mutlu 😅😅

😂Afiyet olsun

0 oy
önce (20,705 puan) tarafından

Kıymalı yumurta yaptım ben bugün 

Afiyet olsun

0 oy
önce (3,579 puan) tarafından

5 gündür değişiyor tahinli pide pizza pohaca yufka ekmek bugünde tost hepsinin yanında haşlama yumurta kahvaltılık olur.gecen eşim kalktı hazırlamaya patates kızartması yapmış yanına yumurta salatası yufkayla güzel gitti.

Afiyet olsun 

0 oy
önce (5,191 puan) tarafından

Kahvaltılık hazırlıyorum genelde kızartma dışında midemiz rahatsız bizim kızartma yersek sabaha iş hastanede biter ☺️😂

Afiyet olsun 

0 oy
önce (823 puan) tarafından

Tek basimayim bacim ne hazirlayim aksamdan kalan yemege ekmek bandim 

Olsun canım afiyet olsun 

0 oy
önce (7,680 puan) tarafından

Ben kahvaltı yaparım eşimde arada kahvaltı yapar genellikle akşamdan kalan yemegi yer eşim ama yemek fazlaysa yarına kalsın derim yumurta falan kırarım patates kızartırım o zamanda 😊

Afiyet olsun

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 406 göst.
7 Nisan 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Serpil ahmet (568 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 737 göst.
1 Mayıs 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde melekk02 (601 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 267 göst.
29 Mart 2023 Diğer kategorisinde Nehirr1562 (7,108 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 159 göst.

Kategoriler

1,434,817 soru

23,597,529 cevap

305,841 kullanıcı

...