+4 oy
693 göst.
önce Ürün İncelemeleri kategorisinde (165,683 puan) tarafından

image

Pure Baby Organik; sevgimiz organik;
İç yüzeyinde istemediğiniz hiçbir şey bulunmayan organik pamuklu bebek bezi Pure Baby Organik, hüp diye emiyor, şak diye kuruyor; annelere mutluluk, bebeklere rahatlık kalıyor. Külot bezin bambusu organik, cırtlı bezin pamuğu organik, sevgimiz organik.

19 Cevaplar

+2 oy
önce (29,571 puan) tarafından

Ürün bugün elime ulaştı severek  kullanicam pamuksu yapısı çok güzel yumuşacık sızdırma yapmayan ürün önceliğim kullanınca yorumu güncelliycem teşekkürler Pure baby

-Reklam-
+2 oy
önce (358 puan) tarafından

image

ürün bugün elime ulaştı çok teşekkür ederim, henüz kullanmadım kullanınca yazacam nasıl olduğunu 
+2 oy
önce (346 puan) tarafından

image

Öncelikle teşekkür ederim sızdırmaması çok önemli benim için henüz kullanmadım ama kullanınca güncellerim birçok ürün denedim sızdırma sorunu yaşadım umarım severek kullanırım 

+2 oy
önce (1,097 puan) tarafından

image

Bugün elime ulaştı zaten bezi de bitmişti hemen açıp kullandık iki yada 3 tane kullandık şimdiye kadar. İnce yapılı ve sızdırma olmadı şimdilik . Memnun kaldım alınır yani :) 
+2 oy
önce (71 puan) tarafından

Ürün bugün elime ulaştı. Emişi ve yumuşaklığı gayet iyi. İnce bir bez bacak arasında gereksiz kalınlık yapmıyor bebekte. Kullanmaya bir süre devam edeceğim. Teşekkürler Pure Baby.

+2 oy
önce (101 puan) tarafından

Herhangi bir sızdırma yapmadı benim icin önemli olanda buydu. Fiyat performans acisindan gayet başarılı bir bez

+1 oy
önce (590 puan) tarafından

Bez yapısı gayet yumuşak bariyerler yeterli. Sızdırma yapacağını düşünmüyorum kokusu kötü değil. bouyu tam kilosuna göre. Ben beğendim

+1 oy
önce (20,576 puan) tarafından

İlk defa kullanıyorum. Ve gayet güzel. Memnun kaldım. Dokusu yumuşak ve herhangi bir kimyasal koku yok. Hatta hiç koku yok.  Teşekkürler Pure baby 🥰 

+1 oy
önce (790 puan) tarafından

Bez kesinlikle güzel. Normalde molfix kullanıyorum Bir süre bunla devam edecegim. Memnun kalırsam devam edeceğim. Şimdilik görüşüm olumlu

+1 oy
önce (241 puan) tarafından

Ürün dün elime ulaştı dokusu muhteşem teşekkürler pure baby 🥰

0 oy
önce (138,072 puan) tarafından

26 tanemi paket kiz o kadar sonucu merak eden olduki acilan pistlardan ××l pajet falan sanmistim ya ben🙈

0 oy
önce (2,871 puan) tarafından

Bugün kullandım ve memnun kaldım alınır ya. İncecik olması kokusuz olması hoşuma gitti sızdırma da yapmadı teşekkürler pure baby 🤗 

0 oy
önce (162 puan) tarafından

Kargom şimdi elime ulaştı teşekkür ediyorum daha kullanmadım ama güzel gorunuyo yumuşacık 

image

0 oy
önce (360 puan) tarafından

Kargom bugün geldi ilk defa çekiliş kazandım ve mutlu oldum🥰. Açıkçası çekilişi bile unutmuştum çok şaşırdım görünce anlamadım jetonum

image

uygulamaya girince düştü hahha 😀Molfix kullanıyorum normalde 4+ olanı. karşılaştırdım bezi biraz ufak görünüyor ama deneyeceğim belki de olur rahatsız etmez yumuşaklığını sevdim deneyip memnun kalacağımı umuyorum tekrar teşekkür ederim :))
0 oy
önce (40 puan) tarafından

Merhaba öncelikle ürün ilk elime ulaştığında çok ince geldi varolan markalara göre. Gece yatarken ve gündüz denedim kesin taşırır dedim ama herhangi bir sızdırma taşırma olmadı hoşuma da gitti dış yapısı oldukça yumuşak  kenar lastikleri acıtmıyor elimdekiler bitince pure baby markasına fırsat vereceğim teşekkür ederim

image

0 oy
önce (0 puan) tarafından

image

Bezin bedeni bebegime tam oldu.Emiciligi çok iyi sızdırma yapmadi.Ustelik ince bir bez toparlanma yapmıyor.Muadil bezlere göre fiyatı daha uygun tekrar almayı düşünüyorum.Tesekkurler Pure baby❤️☺️

0 oy
önce (490 puan) tarafından

Beklediğimden çok daha kullanışlı bir ürün. Kötü olarak yorumlayacağım bir durumu yok.  

0 oy
önce (403 puan) tarafından

Kaliteli ve yumusak sızdırma yapmadi bundan sonra bu markadan devam edicem ♥️

İlgili sorular

+7 oy
49 cevap 1,696 göst.
1 gün önce Ürün İncelemeleri kategorisinde admin (165,683 puan) tarafından soruldu
+11 oy
54 cevap 8,310 göst.
7 Şubat 2025 Ürün İncelemeleri kategorisinde admin (165,683 puan) tarafından soruldu
+15 oy
53 cevap 7,221 göst.
10 Şubat 2025 Ürün İncelemeleri kategorisinde admin (165,683 puan) tarafından soruldu
+16 oy
47 cevap 7,149 göst.

Kategoriler

1,434,752 soru

23,596,664 cevap

305,817 kullanıcı

...