0 oy
185 göst.
Ev & Yaşam kategorisinde (3,079 puan) tarafından

Oturma grubumun arkasına ayna düşünüyorum. Şık ve modern dursun istiyorum. Önce kanvas tablo düşündüm sonra daha ferah göstersin diye ayna karar verdim. Bu tarz kullanan var mi nasıl duruyor 

4 Cevaplar

0 oy
(8,960 puan) tarafından

Bu tarz alırdım ben hoşuma gidiyor 

image

(3,079 puan) tarafından

image

buda hoşuma gitti,  senin gosterdiğinle bu arasında kaldım 
(8,960 puan) tarafından

Bu çok sadeymiş 

-Reklam-
0 oy
(2,650 puan) tarafından

Ben de ayna çok seviyorum ama çocuk olduğu için kanepeye tırmanma çok oluyor. Kendine zarar verir diye yapamıyorum. 

(3,079 puan) tarafından

Benimde kızlarım küçük ama uzanana kadar büyümüş olurlar biraz diye düşünüyorum. Zaten küçükler diye bircok sey icimde kaldi 😊 salon bitkisi koyacaktım,  küçücük kızım ne bulsa koparıyor diye koyamadim 

(2,650 puan) tarafından

Salon bitkisi kullanıyorum. Kocaman saksı yerde daha hoş durmasına rağmen masa üzerine koydum. Oğlum 2 defa toprağını yedi... Kızım da 3 yaşında sürekli kanapelere tırmanıyor.  Çok güzel bir dolabım var. Kolları çok güzel duruyor diye almıştım. Çocuklar doğduktan sonra kolları bile plastik, acıtmayacak modelden alıp değiştirdik😅 içimde kalan çok şey var

(3,079 puan) tarafından

Büyüyüncede biz yaşlancaz 😅  3 yaşından sonra anlarlar heralde 

(2,650 puan) tarafından

İnşallah, umut ediyorum 😌

0 oy
(25 puan) tarafından

Evi daha geniş gösteriyor bende çok beğeniyorum

(3,079 puan) tarafından

Deme ya, benim salonumda uzun, dar. O yüzden mantıklı geldi

0 oy
(1,960 puan) tarafından

image

geçen yıl ben yaptım 3 tane de balkonda var şık duruyor tablo kullanmıyorum bir tane tablo var onu da asmadim 
(3,079 puan) tarafından

Ay beklediğimden daha şık durmuş 👍 teşekkür ederim 

(1,960 puan) tarafından

Rica ederim geçici olarak taktım aslında buraya daha büyük alicam buraya bunu da oturma odasına takicqm inşallah 

(3,079 puan) tarafından

Bu boyda yakismis, sanırım bende bu model alicam

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 235 göst.
23 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Sihirlimom (7,036 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 146 göst.
12 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Anneeeeeeeeeeeeeeeee (1,030 puan) tarafından soruldu
+1 oy
14 cevap 415 göst.
28 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Bol gunesli gunler (1,151 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 204 göst.

Kategoriler

1,454,777 soru

23,874,226 cevap

321,039 kullanıcı

...