Çok cahil bı yerde yaşıyorlar. Gelişmemişler. Ben tesettürlüyüm. Kaynınbabanın, kayınların yanında yüzün kapalı olacak dedi. Yazmayla örteceksin falan dedim dışarı çıkarken de aynı şekilde yüzünü kapatacaksın erkekler görmeyecdk burda ayıp dedi. 1 sene boyunca kapattım ama sonra dedim bu ne saçmalık kapatmayacam. Baya tartıştık bunun için en son ne yaptıysa benimle baş edemedi. Ayıp diyorlar. Günah dese tamam diyecem ayıp diyorlar. Çok eski dönemde kalmışlar. Burası küçük bı yer. Çıkıp gezecek bı yer bile yok. İnşAllah biraz toparlanırsak burdan gitmeyi çok istiyorum. Hiçbir şekilde gelişmemiş. Eltilerim hepsi yüzleri kapalı kayınların yanında. Daha neler neler var. Ama yeter artık bıktım bu saçmalıklardan.
Çıkıp gezip hava alacak bı yer yok. Merkezde olsa her türlü çıkardım. Bunun normal birşey olduğunun farkına varmaları lazım. Ama burda gidicek yer yok.
Bi kaç defa markete gittim. Eşim şehir dışında. Burda olduğu zaman evin alışverişini o yapıyor. O şehir dışında diye bı kaç defa markete gittim. Geçen gün tartıştık gitmeyeceksın artık dedi. Ama dinlemeyecem onu direnecem. Her ne istiyorsan abime söyle getirsin diyor. Neden kaynım yediğim içtiğim herşeyden haberdar olsun. Ben bı kadınım. Her türlü ihtiyacım olabilir. Ayrıca hamileyim markete giderim birşey görürüm canım çeker alırım.
Bı daha gidicem dediğimde tartışırsa benimle ona diyecem madem öyle abin bime gitsin bana pet'lerin resmini atsın ben pet alicam diyecem. Belki o zaman burnu yanar biraz.
Ona inat söyleyecem. Yeter artık hayatımı elimden aldınız eve tıkmışsınız piskoloji diye birşey kalmadı