+8 oy
1,226 göst.
önce Ürün İncelemeleri kategorisinde (165,689 puan) tarafından

Merhaba Sevgili Anneler ve Anne Adayları! 💕👶

Öncelikle, Sleepy ile birlikte düzenlediğimiz anketimize katıldığınız için kocaman bir teşekkür ederiz! 🥰❤️

16 Şubat saat 15:00 itibarıyla anketimizi tamamladık ve şimdi en heyecan verici an geldi! 🎉 Sleepy Premium Plus Bio Natural Hijyenik Ped kazanan 50 şanslı anne-babayı açıklama zamanı! 🏆✨

-FEUER-
Akdmnbhc
Aliys
Ays3min
BayanKush
Bbrsa
BEBEKHANIM
Byzbck
Civciv1234
Damlaaktaş
DP
Enesin_annesi123
essess
Fatma_tmkl
Fatmacmn
Gamzelim006
Glsvn
Gunes98
Hadi eller havaya
Happymommy
Hayir
Ht
incitanem
Kadinca_5612065
Karkuresi
Karpuz
Mavis canes
Mayas06
Meervece
Melike0092
merveeren
Nesem36
Nurse
Nzz123
Olmuyor123
Ömersannesi
Pembikmor
Rabiatpz
Sedadz
Serap asel
sevgi_fazilet&&
Sevvalice
Sifam
Simge2277
sinem83
Sunflower
Umutsuzz
Zeynopy
Zezü

📦 Kargolar yola çıktı! Birçok talihlimizin hediyesi çoktan yola çıktı, kalanların da en kısa sürede ulaşması için çalışmalarımız devam ediyor. Eğer siz de kazananlar arasındaysanız, size özel mesaj ile bilgi vereceğiz! 💌

🎀 Hediyenizi aldıktan sonra minik kuzularınızla deneyimlerinizi bizimle paylaşmanızı çok isteriz! Ürünü kullandıktan sonra düşüncelerinizi aşağıdaki posta yorum olarak yazabilirsiniz. 💬👶🛁

⇒ ⭐ Sleepy Premium Plus Bio Natural Hijyenik Ped – Ürün İnceleme ⭐ ⇐

💖 Kazanan herkesi kocaman tebrik ediyoruz! Bu güzel etkinlikleri artırmak için elimizden geleni yapacağız. Sizlerde inceleme postlarına yorum yaparak, düşüncelerinizi yazarak bizlere destek olun. 🥰🎁

🔹 Not:
📌 Kargolar, anket sırasında belirttiğiniz isim ve adrese gönderilmektedir.
📌 Kazananlar Sleepy tarafından belirlenip, liste olarak tarafımıza iletilmiştir.
📌 Kargolar, Sleepy tarafından gönderilmektedir.

48 Cevaplar

+9 oy
önce (16,633 puan) tarafından

En İyi Cevap

Ne kadar çok mizmizlaniyorsunuz ya. Adı üstünde çekiliş bu şans işi. Yani yapılsa bı dert yapılmasa bı dert bu gidişle son bulur zaten. Haksızlık yok başkası kazanmış burda gebe ve bebek bolumude var haliyle ordan da geliyorlar bı tek buraya has değil. Ben de kazanamiyorum demek ki şans yok nasip degil. Abartmasak mi ? Yorumlara bakıyorum cidden bı ped için gerek yok ithamlara günah almaya. Bugün çıkmadı sonrakilere çıkar. 

önce (2,087 puan) tarafından

Kız ben 2 senedir her çekilişe katılıyorum ilk defa çıktı ayol nasip kısmet bu işler 

önce (12 puan) tarafından

Ağzına sağlık arkadaşım. Yani cidden bu kadar küçük bir konuyu mesele haline getirmek ne bileyim benlik değil. Hoşta degil. Kafayı böyle şeylere yormamak gerek. 

-Reklam-
+14 oy
önce (336 puan) tarafından

Ama şaşırdık mı😂😂YOKKKK 

Gene adım yok 

+8 oy
önce (438 puan) tarafından

Hep aynı kişiler, hiç şaşmaz zaten :D

+7 oy
önce (1,393 puan) tarafından

Bazı isimlerin nickine baktım öyle kişiler bile yok 

önce (466 puan) tarafından

Var ben adımı değiştirmiştim onlarda öyle yapmıştır belki 

önce (1,383 puan) tarafından

Aynen öyle kimisi yok bile bebek bakımın dan var bir kaç kişi 

+7 oy
önce (3,655 puan) tarafından

Vay anasınıııııı bu da gol değil😂😂😂

+7 oy
önce (47 puan) tarafından

İnsan sayfada en çok yorum yapanlara hediye gönderir onlar olmasa sayfa ne işe yarar sayfayı  sürekli hale getiren  onlar admincim tabi cekilisi sen yapmıyorsun ama yapan kişiye söyle en çok yorum yapanlara da gönderelim sayfada ismine  hiç denk gelmedigim  kişiler galiba çekiliş zamanı tek varlar farkli hesaplarla çekilişe katılanlarda  varmış millet ne uyanık ya

önce (1,071 puan) tarafından

Oha bir bez bir şampuan içimnde farklı hesaptan çekilişe katılmakta nedir

+6 oy
önce (3,629 puan) tarafından

O değilde hiç adını duymadığım görmediğim hesaplar var 😅 kız madem çekilişe katılıyorsunuz postlarada cevap verim 😅😅😅

+1

Ben çekiliş olduğundan da şüpheliyim sanki bilerek yapılan bisey ama neyseee

İnsanların günahına girmeyin. Bir kaç yorumda da gördüm buna benzer düşünceler. Bir ürün için hoş değil yani. Arkadaşın dediği gibi ben de burda aktif değilim ama bebek bakım sitesinde aktifim. Buraya zamanım kalmıyor. Yani zaten yok çok aktif yok burda aktif değil diye ayrım yapılması mantıklı da değil bence. İlk defa katıldım çekilişe de. Denk geldi o an katıldım çıktı. Bence cekiliş gayette yapılıyor. Gerçekten buraya zamanım kalmıyor yani 

E buda haksızlık o zaman 

Aktif kullananlar tek katılabilsın ankete ben Aktif bır üyeyim katılmıyorum anketlere ama diğer Aktif arkadaşlara cılmasını cok isterim

Boşa konuşuyorum. Tamam arkadaşım komple hep aktif olanlara versinler, çıksın yani. Ne büyüttü herkes ya. Altı üstü bir ürün. Kadın milletiyle uğraşmak, memnun etmek cidden zor. (Kendimde kadınım) 

önce (122 puan) tarafından

Ben bebek bakımında en aktif üçüncü kullanıcıyım. Öyle bakılırsa bu site için sizden daha aktifim. İlla sohbette mi aktif olmak gerek :)) 

+5 oy
önce (6,121 puan) tarafından

Bir kerede bana çıksın   bu çekilişi yapan kişiye sesleniyorum benim adımı çekilise koymuyor mu ne hiç çıkmıyor  çıkarlarda güzel günlerde kullansin

+5 oy
önce (6,569 puan) tarafından

Bence sürekli aynı kişilere çıkmamalı 😂

Çıkmayacağını bildiğim için katılamadım 

Hadi gözün aydın sevindim senin adına 🤗🌸

önce (2,477 puan) tarafından

Teşekkür ederim 💕ihtiyacı olan herkese çıksın inşallah 

Yok ya çıkabiliyor. İlk defa bir çekilişe katıldım hiç huyum değildir ugraşamam yani. Bu tam elimde telefon denk gelmişti doldurdum hadi dedim katilayım ne olacak. Çıktı :) 

Tebrikler güzel günlerde kullan ☺️ valla ihtiyaç duymadım açıkçası çıkmazda dedim o yüzden katılmadım. Bebek bezi olana katıldım ordan da çıkmadı 

Çok teşekkür ederim :) Ben de hep bu kafada olup katılmam. Yani bir ürünün peşinde kostugum hiç olmadı. Ama aslında buna katıldığım iyi olmuş çünkü atopik bir cildim ve kullandığım pedler alerji yapıyor beni. O yüzden belki bu yapmazsa kullanırım 

+5 oy
önce (5,883 puan) tarafından

@Dp nin şansından istiyorum 😂

önce (1,425 puan) tarafından

Nickini DP'ye döndür bacım 😂

önce (5,883 puan) tarafından

En sonunda öyle yapacağım 😂

+4 oy
önce (8,349 puan) tarafından

Ben kesinlikle bu çekilişlerin adaletli olduğunu sanmıyorum çünkü hepimiz birer kez ankete katılıyorken bazıları da ailedeki tüm telefonlardan ankete katılıyor ve bizimde çıkma ihtimalimiz daha çok düşüyor😒

Farklı isimlerden mi katılıyorlar adres  nereyi yazıyorlar 

Aynı adrese yazıyorlar isim farklı mı bilmiyorum burda biri paylaşmıştı hatta annemin eşinin telefonlarından falanda katıldım aynı adrese gelirmi falan demisti

Yok artık. Bu adil değil ama. Yahu milletin aklına neler geliyor :O O zaman aynı addres olan farklı olan nicklere vermesinler :)

+4 oy
önce (1,984 puan) tarafından

Defalarca çıkan kişileri iptal edip çıkmayanlara şans verilse keşke daha adaletli olur😂

+3 oy

Çıksaydı inanın şaşırırdım kazananlari tebrik ederim 

+3 oy

İlk defa bana çıkmış Sleepy de sevdiğim bir markadır inşallah ihtiyaç sahiplerine gitmiştir kazananlar tebrikler 🎉🎊

Şimdi tekrar yazmışlar kargoya verildi diye olmadı admine yazın isterseniz 

önce (503 puan) tarafından

Uygulama üzerinden özel mesaj geldi şimdi slepyy'den diye. Banada çıkmış demekki çok sevindim 🥰 listede ismim var ama isminin sonunda rakamlar var orda yazmamışlar diye ben değilim sandım. Bı de bı kaç gün önce numaramı değiştirdim. O yüzden mesaj falanda gelemez. Bilemedim ben miyim değil miyim ama benmişim. İlk defa çıktı banada genelde hiç şansım yoktur çok sevindim

Çıkmasa mesaj atmazlardı bencede hayırlı olsun 😊

Teşekürler sizede hayırlı olsun 🥰

Sağolun 🥰

+3 oy
önce (232 puan) tarafından

İlk defa bir çekiliş kazandım. Çok şaşkınım😯😯😯.  Sleppy sevilen ve tercih edilen bir marka. Daha önce de kullandığım bir ürün. Kargo elime ulaşınca görüşlerimi paylaşıcam. Teşekkürler sleepy

+2 oy
önce (8,120 puan) tarafından

Bana da sabah mesaj geldi. Yanlışlıkla bir şeyler sipariş ettim sanıp mail attım. Oradan dönüş sağladılar. Sleepy ve ekibi harika gerçekten. Daha öncesinde de bazı konularda mail attığımda hep yanıtladılar. Çok iyi bir marka. 

+2 oy
önce (587 puan) tarafından

Gene çıkmamış 😂 şaşırmadım bende şans yok zaten çıkan arkadaşlar güle güle kullansnlar 

+2 oy
önce (1,393 puan) tarafından

Ben buna katılmadım zaten bize çıkmayacağı belliydi zaten ben aynı marka kullanıyorum 

Kazananlar iyi günlerde kullanın 😀😀

önce (466 puan) tarafından

Bende cikmaz zaten diye katıldım çıktı keşke katilsaydimiz 😁

+2 oy

Kızlar damlaaktaş yazıyor o ben miyim acaba? Ama benim ismimin sonunda harfler var 

Yok gelmedi mesaj

O zaman sen değilsin o cnm ya da mesaj gelir ama çok kişiye de mesaj gitmis

İlk defa ismimi görünce sevindim dedim banada çıktı ama ben değilim herhalde. Mesaj falanda gelmedi. Aaa yeni dankk etti. Ben numaramı değiştirdim 2 3 gün önce ondan olabilir mi mesaj gelmemesi

Olabilir cnm eski numaranimi yazdın acsba belki kargocu getirir hep evde ol

Evet eski numaramı yazmıştım. WhatsApp beni atıyordu giremiyordum diye numarayı değiştirdim. 2 3 gün oldu değiştireli. Belki ondan mesaj gelmemiştir. 

Ama ismimin sonunda rakamlar var. Anket sonuçlarına yazan isimde rakamlar yok. Belki de ben değilim. 

Bakalım hayırlısı artık. 

+2 oy
önce (1,368 puan) tarafından

Vaaay çok şaşırdım banada çıkmis 😅 Mesajda gelmişti sabah 😂

İlgili sorular

+15 oy
62 cevap 7,310 göst.
7 Şubat 2025 Ürün İncelemeleri kategorisinde admin (165,689 puan) tarafından soruldu
+3 oy
16 cevap 976 göst.
6 gün önce Ürün İncelemeleri kategorisinde admin (165,689 puan) tarafından soruldu
+7 oy
53 cevap 2,179 göst.
5 Mart 2025 Ürün İncelemeleri kategorisinde admin (165,689 puan) tarafından soruldu
+12 oy
54 cevap 8,349 göst.
7 Şubat 2025 Ürün İncelemeleri kategorisinde admin (165,689 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,436,735 soru

23,625,055 cevap

307,004 kullanıcı

...